Lika gott idag :)

7 oktober, 2009


Uppladdat via mobilen

25 kommentarer
0

25 kommentarer

gruset 7 oktober, 2009 - 20:00

Tack söta du för receptet!! Såååå gott!! Hur skulle jag klara mig utan dina goda rätter? Du berikar mitt liv. 🙂

Sköt om dig!
Kram L

Svara
Åse 7 oktober, 2009 - 20:05

Stor gooooo’ kram tillbaka vännen!!

Svara
Malin J 7 oktober, 2009 - 18:53

Sér gott ut i dag också 🙂 Här hemma blir det köttfärsbiffar med mozzarellaost i, baconlindad sparris och coleslawsallad skall bli gott det med.

Svara
Åse 7 oktober, 2009 - 18:56

Muuuuuums! Hur går det so far Malin???

Svara
~ Maria ~ 7 oktober, 2009 - 17:35

Detta blev dagens middag & det var verkligen supergott 😀

Svara
Åse 7 oktober, 2009 - 19:29

Åh kul att höra!!! Du tog väl fet starkost nu? 🙂

Svara
~ Maria ~ 8 oktober, 2009 - 08:54

Jajamensan, både fet ost & vanlig grädde!
Tog ut min matfettsångest på afromoves passet på kvällen :-))

Svara
Jenjo 7 oktober, 2009 - 15:09

Gratänger brukar ju vara nästan bättre dagen efter! Därför är det ju perfekt att ha i matback… 🙂
KRAMIS

Svara
Teres 7 oktober, 2009 - 14:31

Det ser ju jättemumsigt ut får testa det i helgen.

Kraaaam

Svara
fiffizz 7 oktober, 2009 - 14:05

Ser super gott ut, men jag är sjukt nyfiken på hur det har gått med op.Gjorde du även en förstoring eller ett lyft.Hur gjorde dom med magen, hel,nedre.Var Peter duktig,trevlig.
själv beställt op tid hos Peter för att plocka bort påsar under ögonen..
Kramiz//
fiffi

Svara
fiffizz 7 oktober, 2009 - 16:08

jag vill gärna titta in..är det bara att logga in..
kramiz

Svara
Tova 7 oktober, 2009 - 13:10

Mm, maten brukar nästan alltid vara en smula godare dagen efter 😉
kramar

Svara
Sophie 7 oktober, 2009 - 12:41

Men… varför har jag inte fördjupat mig här tidigare?
Jag äter ju LCHF nu och letar recept för glatta livet 🙂
Och även om du inte till 100% kör det så har du ju ypperligt fina recept för mig att använda.
Och det tackar jag för!

kram
Sophie

Svara
Åse 7 oktober, 2009 - 19:30

V’lkommen hit Sophie!!!

Svara
anje01 7 oktober, 2009 - 12:35

Hej. ja det såg riktigt gott ut. Ska nog testa det någon dag. Vi har ett litet jord bruk på gården så vi har nyss fått frysen full med kött. Så jag känner mig ”rik” har massor av köttfärs hemma.Har idag efter en skön höst promenad kommit hem och bakat dina kanon goda vanilj bullar.
Så det blir nog en ute fika i höst solen när min dotter kommer hem från skolan(hon älskarbullarna).Synd att du bor så långt i från oss annars har du jätte gärna fått kommit över på en höst fika…

Svara
Åse 7 oktober, 2009 - 19:30

Åh men gud… det hade jag GÄRNA gjort!!! :)))

Svara
Charlotta 7 oktober, 2009 - 12:24

Åh, det låter gott! Tack för pointsvärdet 🙂 Perfekt med bra matlådemat! Tack!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.