6,8K
Stora dottern slutade tidigt i dag och hade inte ätit lunch, som tur är hade jag två kycklingfiléer i ugnen för de låg i kylskåpet och jag ville inte att de skulle bli dåliga (annars hade jag bara gjort en omelette)
Jag marinerade kycklingen i smält smör, soja, grillkrydda och sedan fick den tillagas i ugn till 73 grader på 200 g In i folie i 10 minuter efter det.
Jag svängde ihop en god dragonsås till det!
1 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk dijonsenap
1 tsk dragon
ca 2 tsk kinesisk soja
salt, peppar
GOTT!
annonslänkar
56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎
4 kommentarer
[…] här ett av de enklaste och godaste recepten på länge faktiskt. Det kommer ursprungligen från 56kilo.se och jag har bara gjort några små ändringar […]
Hej vännen!
Sitter på jobbet och har det lite lugnt, och då passar jag förstås på att titta in hos dig. Hjälp, vad jag längtar hem till mitt kök, för att kunna testa dina senaste recept! Jag älskar dragon, så din kycklng blir nog morgondagens middag.
Vi ses snart, då vi ska vidareutbilda oss inom LCHF-kosten, ska bli kul!
Kram Lunda-Leena
Heeeej Leena! Hoppas du gillar den! Ja vi ses ju snart! Ska bli så kul att träffa er alla igen!
Varma kramar!
Mums vad gott det lät och såg ut, måste testas i helgen.