Kärlek

25 september, 2009

Vänner!

Det är ibland så svårt… att förstå.
När man är mitt uppe i sitt eget, hantera sina egna demoner, fixa med barn, hus, hem, vänner familj… att förstå att så många inspireras, läser, lagar MINA recept och sedan kommer hit och skriver så många fina, rara kommentarer.
Ni är guld värda! Och jag vill poängtera – att ni inspirerar och motiverar mig SÅ mycket!!
Att så många tror på mig och tycker om mig, inspireras av mina tankar och funderingar, mina recept – det ger mig ännu mer motivation att fortsätta vara sund, balanserad och njuta av livet till fullo – fast genom att vara snäll mot mig själv och min kropp!
Jag är en liten tuff tjej, det har jag alltid varit. Ettrig och envis, alltid varit MYCKET.
Min storasyster föddes 1971, var en snäll, lugn och rar tjej som antagligen var ett väldigt lätt barn. När jag kommit 1973 och kommit in i ”The terrible twos” så sa mamma ”Hade jag fått Åse först så hade jag inte skaffat fler barn!” Hahaha! Jag var en liten ettrig tjej med myror i rumpan, massa intensivitet och attityd.
Det komiska är att min mamma och jag är väldigt lika! Min mammas man skrattar alltid åt oss och säger ”Ja äpplet faller inte långt från trädet” 😉


Men vad jag ville säga med detta är att jag måste alltid kämpa med att vara LAGOM. Att vara lagom ligger liksom inte i min natur.
Gör jag något så gör jag det 300%, det har varit mitt fall många ggr när det gäller vikten. Ibland blir det platt fall när man siktar för högt. Man sätter stora krav på sig själv, man vill lyckas.
Men jag känner nu, att – Ja jag vill lyckas, jag vill må bra, jag vill vara samma både inombord och utomsides – men det ska inte vara till vilket pris som helst, jag måste alltid plocka ner mig själv från ”duktighetspallen”.
56kilo är för mig terapi. Där skriver jag av mig tankar, funderingar, experimentella tankar etc och det gör att jag får lite distans ibland till alla tankar som virvlar omkring.

Vad jag vill säga med detta är egentligen att jag uppskattar er läsare sååååå mycket!
All kärlek till Er!

54 kommentarer
0

54 kommentarer

Marie 27 september, 2009 - 21:38

Stor KRAM för att du delar med dig och inspirerar!! Jag tänker på dig imorgon!! Vilken babe du kommer att bli (för du är ju redan en! )

kramar <3

Svara
Malin 27 september, 2009 - 20:31

Oj!
Är det dax redan imorgon? All lycka till till dig, det kommer gå suuuper! Du kommer bli om än, ännu snyggare! U go girl!
All lycka till till dig !

Kram kram

Svara
[email protected] 27 september, 2009 - 16:56

Du ska veta att din blogg och du är uppskattad!
Lycka till med din operation, vad du än må göra…

Skickar en krya på dig hälsning också:)

Kramiz [email protected]
GI enligt [email protected]

Svara
Kissdockan 27 september, 2009 - 15:44

Och vi uppskattar dig enormt mycket också! 🙂

Det har varit så spännande att följa dina viktresor, och givetvis hoppas vi att detta är den sista – men att vi fortfarande får ta del av dina fantastiska recept, dina tankar och din positiva energi!

All lycka till dig med operationen!

Svara
Karin 27 september, 2009 - 12:55

Dito!!

Svara
Linda 27 september, 2009 - 11:30

Så fint skrivet!
All kärlek till dig med härliga tjej!

Kram och lycka till med operationen imorgon!

Svara
1 3 4 5

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.