Kärlek

25 september, 2009

Vänner!

Det är ibland så svårt… att förstå.
När man är mitt uppe i sitt eget, hantera sina egna demoner, fixa med barn, hus, hem, vänner familj… att förstå att så många inspireras, läser, lagar MINA recept och sedan kommer hit och skriver så många fina, rara kommentarer.
Ni är guld värda! Och jag vill poängtera – att ni inspirerar och motiverar mig SÅ mycket!!
Att så många tror på mig och tycker om mig, inspireras av mina tankar och funderingar, mina recept – det ger mig ännu mer motivation att fortsätta vara sund, balanserad och njuta av livet till fullo – fast genom att vara snäll mot mig själv och min kropp!
Jag är en liten tuff tjej, det har jag alltid varit. Ettrig och envis, alltid varit MYCKET.
Min storasyster föddes 1971, var en snäll, lugn och rar tjej som antagligen var ett väldigt lätt barn. När jag kommit 1973 och kommit in i ”The terrible twos” så sa mamma ”Hade jag fått Åse först så hade jag inte skaffat fler barn!” Hahaha! Jag var en liten ettrig tjej med myror i rumpan, massa intensivitet och attityd.
Det komiska är att min mamma och jag är väldigt lika! Min mammas man skrattar alltid åt oss och säger ”Ja äpplet faller inte långt från trädet” 😉


Men vad jag ville säga med detta är att jag måste alltid kämpa med att vara LAGOM. Att vara lagom ligger liksom inte i min natur.
Gör jag något så gör jag det 300%, det har varit mitt fall många ggr när det gäller vikten. Ibland blir det platt fall när man siktar för högt. Man sätter stora krav på sig själv, man vill lyckas.
Men jag känner nu, att – Ja jag vill lyckas, jag vill må bra, jag vill vara samma både inombord och utomsides – men det ska inte vara till vilket pris som helst, jag måste alltid plocka ner mig själv från ”duktighetspallen”.
56kilo är för mig terapi. Där skriver jag av mig tankar, funderingar, experimentella tankar etc och det gör att jag får lite distans ibland till alla tankar som virvlar omkring.

Vad jag vill säga med detta är egentligen att jag uppskattar er läsare sååååå mycket!
All kärlek till Er!

54 kommentarer
0

54 kommentarer

gruset 27 september, 2009 - 10:25

Det är ju du som inspirerar!! All cred till dig, bästa Åse!Önskar dig lycka till med ”ingreppet” imorrn! Ska tänka på dig.

Kram L

Svara
christine 27 september, 2009 - 10:14

Nu blev jag alldeles rörd när jag läste detta. Du är jätteduktig på att skriva, vissa som bloggar har bara ”DET”, man fastnar, blir inspirerad. Man känner att man får lite av din styrka, envishet och beslutsamhet och på något vis också din stolthet över dig själv. Många Kramar

Svara
jenny friss 27 september, 2009 - 08:35

HEJ svejs!!!
Jag är här på din sida ofta men är dålig på att lämna något avtryck efter mig!!! Men vill bara säga att du är fantastik och all lycka till på måndag!!!!
Mvh från mig!!!!

Svara
Åse 27 september, 2009 - 09:33

Tack Jenny!! 🙂

Svara
isabeli 27 september, 2009 - 07:49

Så fint skrivet!

Tack för din blogg.

Svara
Cajsa 27 september, 2009 - 07:28

Hej Åse
Jag har surfat runt lite för att hitta sidor om GI och så hittade jag din fantastiska sida. Jag är superduper imponerad av dig.
Jag heter Cajsa Marklind och bor uppe i Skellefteå. Jag har nyss fyllt 45 och har man och 2 killar på 19 och 17. (och en hund som heter Ludde och är en whippet)
Jag har bestämt mig för att jag ska klara av att gå ner i vikt och stanna där. Har kört med GI i lite mer än en månad och gått ner 5 kg.Kan säga att jag har varit blivit super sporrad av dig och ditt lyckade resultat. Har tänkt att kan hon så kan jag.
Väger nu 66 kg men ska ner till 55, jag är 156 cm lång så jag tror att den vikten ska passa mig perfekt.
Jag kör powerwalk och löptränar regelbunndet. Tycker det går riktigt bra att äta GI och det är ju så fantastiskt att man inte är hungrig på kvällarna.
Vill en en gång grattulera dig till din viktnedgång och hoppas att din operation ska gå bra. You go girl 😀
Vill gärna fortsätta att följa dig på din resa kram och lycka till!!!!!!!!!!! Cajsa

Svara
Emma H 27 september, 2009 - 01:06

Du är så gullig!!

Kram

Svara
Sara 26 september, 2009 - 23:25

All lycka till på DagenD! Jag hoppas verkligen att jag får fortsätta följa din spännande resa! Kram från Sara

Svara
Ida A 26 september, 2009 - 20:50

Tusen kramar till dig och all lycka till på måndag! Håll tummarna för mig imorgon också, då springer jag tjejloppet på lidingö (1mil) dock är jag icke tränad men får väl gå runt 🙂 Kramis Ida A

Svara
anna 26 september, 2009 - 20:45

och Åse.. Vi uppskattar dej så mycket med <3 !

Allt du bjuder på gör dej speciell, tänk på det !

Varma kramar Anna

Svara
Ullis 26 september, 2009 - 20:15

Tack för att du är du o delar med dig. Jag inspireras oerhört av dig. Är jag inte helt fel ute så närmar sig op nu va? Lycka till o ha en bra helg.

Svara
Åse 26 september, 2009 - 20:22

Måndag!! :))

Svara
1 2 3 4 5

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.