Kantarelldoftande fläskfilé

av Åse

Håhåååååjaja!! Nu har jag ätit något som fick alla lyckohormoner att dansa ballett! Guuuu’ så gott!!!!!
Hittade ett recept på Tasteline som jag bara moddade lite!

4 personer á 4.5 pts

500 g fläskfilé
Kantareller (färska, frysta eller konserverade)
Kantarellfond (ca 2 msk)
Färsk timjan
Tomat
1 dl creme fraiche lätt 15%
1 Milda mat extra

Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
Strö över timjan.
Servera med kokt potatis eller ris! (räkna extra för)
[singlepic=84,150,113,,]

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

21 kommentarer

Linn 2 november, 2007 - 22:15

Måste fråga hur mkt points det är för fläskfilé??

Puss

Svara
Malin 30 september, 2007 - 13:51

Herreguuud vad gott!!! Mera mera mera 😉

Svara
(Cobra)Karin 6 augusti, 2007 - 19:44

Oj, det där lät gott! Tack för tipset!
(kreativ kommentar bland alla andra här… 🙂 )

Svara
Ulrika 31 juli, 2007 - 10:13

Hej!
Tittar in för lite nya mattips..Fläskfién lät god, den måste jag prova.
Hoppas vädret bättrar sig, känns som om mat är det enda viktiga…vad ska vi äta nästa gång…..
Ha det gott! titta snart in igen

Svara
Moncia O 29 juli, 2007 - 09:33

Hej!!

Har precis hittat din sida, måste säga att den är fantastisk. Här kommer jag att hitta inspiration till min viktnedgång.
Receptet det måste ju också testas ser såååå gott ut. ;-P
Jag länkar dig i min blogg och hoppas att det är okej.

Tack,
Monica

Svara
Gott med semester | 5 6 k i l o . s e 27 juli, 2007 - 10:21

[…] Målgång « Kantarelldoftande fläskfilé […]

Svara
Pia Brevenskär 26 juli, 2007 - 16:59

ASså SÅÅÅÅÅ GOTT!!! Jag prövade idag och du hade rätt. Va ju hur smarrigt som hällst

Svara
Paulina 24 juli, 2007 - 19:30

;-P När ska vi komma?

Svara
anna (aka annasthlm) 24 juli, 2007 - 11:31

🙂
Måste testas!!! Ser och låter supergott ju!
Planerar genast det till middag imorgon 🙂

Kram

Svara
cizzi 23 juli, 2007 - 21:02

det där såg gott ut ;-P

Svara
carolina 23 juli, 2007 - 14:32

jösses! ser verkligen sjukt gott ut! tror du att det går att göra med kyckling också? =)

Svara
Cissi 22 juli, 2007 - 23:15

-Du, detta låter ju himmelskt gott… åhh vad det vattnas i munnen *yummi*

Svara
LenaH 22 juli, 2007 - 22:03

DET DÄR låter ju hur gott som helst. Måste jag testa såklart.

Svara
sofia 22 juli, 2007 - 20:32

Låter JÄTTEGOTT!

Svara
Louice 21 juli, 2007 - 17:21

Och inte kan jag stava…”SMARRIGA” skulle det ju vara! 😀

Svara
Louice 21 juli, 2007 - 17:20

Sammriga recept som vanligt! 🙂

Har du sett det här? http://gi-viktblogg.com/?p=46
Tänkte att det kunde vara roligt för dej se att du även inspirera ”GI-folk”! 🙂

Kram!

Svara
Tanja 20 juli, 2007 - 20:46

Det där kommer jag absolut att testa! Lät hur gott som helst! Tack ;-P

Svara
yllet 20 juli, 2007 - 19:16

Hej!
Jag hittade precis hit och OJ vilken fin sida du har! Jag länkar till dig från mig om det är ok?
Receptet lät riktigt riktigt gott! Jag snor det omedelbums! 🙂

Må så gott!
/Yllet.

Svara
Millis 19 juli, 2007 - 22:20

Det där både lät och såg jättegott ut. Kanske får tillfälle att prova på redan nästa vecka för vi har tänkt ta oss en runda i svampskogen då och hoppas på att hitta the motherload 🙂

Kram

Svara
Mathilda 19 juli, 2007 - 20:25

Det där lät hur gott som helst. Fläskfilé = favvis. Kantareller = favvis. YUUM! Tack för tipset!

Svara
jenny 19 juli, 2007 - 18:56

Oj det där lät RIKTIGT gott! Blir till helgen..TACK!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.