Hamburgare x-tra allt

av Åse

Hej!
I går åt vi så himla gott!
Jag älskar hamburgare och saknar i princip aldrig brödet! Visst äter jag hamburgare med bröd också ibland men det är undantagsvis.
Ädelost är bland det godaste jag vet så gillade Castellos burgerskivor i just ädelost! YUM! Gott att ha på kyckling också t.ex!
25012016-012A9699 
Hamburgarna fyllde jag med stekt svamp och lite västerbottensost YUM!
Jag använder KitchPROs hamburgerpress! Så bra! Finns t.ex på Coolstuff.se
Ca 150 gram kött till varje burgare.
500 g nötfärs
1 ägg
2 msk oxfond
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
lite hickory liquid smoke arom
Hamburgarna steker jag i smör i het panna och sedan får de gå på eftervärme i 15 minuter på 100 gr.
Osten lägger jag på när tiden nästan är ute.
25012016-012A9702
Burgarna lades på en salladsbädd med vit balsamvinäger, olivolja, salt & peppar.
Till det avokdao, saltgurka, tomat, bacon och en het chilisauce.
25012016-012A9705
Hoppas ni provar!! var supergott!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

7 kommentarer

Sara Ekman 28 februari, 2016 - 12:26

Hej!
vad använder du för het chilisause?
MVH
Sara

Svara
Åse 28 februari, 2016 - 12:28

D’elidas!

Svara
Middagstips – Photo by Emelie 31 januari, 2016 - 16:27

[…] vi hade blev tillräckligt till både middag och luncher. Vi utgick från och inspirerades av Åses recept, men hittade inte samma mögelost, utan gick på en annan (men tipset utan att ha provat den […]

Svara
Karin 27 januari, 2016 - 07:27

Det ser fantastiskt gott ut!

Svara
Ann 26 januari, 2016 - 12:23

Älskar KitchPROs hamburgerpressen!!! Tack för tips om burger blue! Brukar alltid ha cheddar!
P & K

Svara
Åse 26 januari, 2016 - 12:26

Visst är den bra!?? Ja prova!!! Såååååå gott!!!

Svara
Carina 26 januari, 2016 - 11:54

Så gott! Det ska jag göra. Har börjat med MCT olja i kaffet nu

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.