Hamburgare Low Carb

av Åse

Jisses så mätt jag är efter kvällens middag!
Suuuupergott och betydligt godare än tex MAX Low Carb burgare.

Jag gjorde biffar på nötfärs, grädde, salt och peppar och Liquid Smoke.
Sedan hade jag tomat, rödlök, Max Originaldressing, bacon, cheddar och Romansallad och så stekte jag vitkål till.

Hamburgaren ser liten ut på bild, men det var 130 g nötfärs så den var ganska rejäl.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

27 kommentarer

Birgitta 13 februari, 2020 - 14:43

Hej Åse! Detta recept har jag gjort massor av gånger 😋 tänkte kanske prova att göra ugnspannkaka (går ju lite snabbare 😉), men inte med fläsk utan tänkte ha färska hallon & grädde till. Funkar det här receptet tror du?

Svara
Åse 13 februari, 2020 - 15:10

Hej Birgitta! Nu hänger jag inte ed, du har kommenterat under ”Hamburgare Low Carb” Så din kommentar har nog hamnat lite fel ? =) Vilket menar du? Du kan kopiera den länk du menar in i kommentarsfältet.

Svara
Sara 23 februari, 2014 - 14:22

Hur mycket av varje ingrediens sättet du i biffarna, på ett ungefär?

Svara
Lotta 11 juli, 2012 - 17:24

Hej, tack för en superbra sida, får inspiration varje dag! En fråga- var får man tag i max original dressing? //Lotta

Svara
Åse 11 juli, 2012 - 17:53

På Max =)

Svara
Pjodden 6 januari, 2011 - 19:40

Testat receptet och gjorde min egen hamburgerdressing 😉 GOTT alltihopa *slurp*!!! Tack för receptet SIS! ➡

Svara
Åse 6 januari, 2011 - 19:42

Duktiga du!!! Vad gillade ni chokladmoussen??

Svara
Pjodden 6 januari, 2011 - 19:45

Har inte gjort den än, ska ställ mig med det nu..spännande 🙂 Men hur länge ska den stå i kylen??

Svara
Åse 6 januari, 2011 - 19:49

3 timmar cirkus! Vi har precis ätit våra *burp*

Svara
Catherine 3 oktober, 2010 - 13:20

Det låter underbart gott! Det måste provas! En fråga bara – jag kör också VV PP-program och undrar hur många PP du fick ihop på den här måltiden? Det måste ha varit en hel del…men det kan det vara värt om det är så gott som det ser ut och dessutom håller en mätt länge!

Tack för en fantastisk blogg och underbara recept, detta har blivit en av mina främsta inspirationskällor! Tack vare dig har jag också lärt mig att man KAN kombinera VV med lågkolhydrattänk, utan att för den skull bli livrädd för grönsaker.

Svara
Åse 3 oktober, 2010 - 14:49

Hej Catherine!

jag vet inte för jag räknade inte ut PP värdet men ofta så blir det inte så hemskt mkt fler PP på en LCHF rätt.

Svara
josefine 21 september, 2010 - 01:24

Mmmm.. vilka bra bilder du har. Munnen vattnas så fort man tittar på dom.

Kika gärna in på min lchfblogg och skriv en kommentar om vad du tyckte, om du vill.
jag ska gå från 76 kg till 63 denna höst!
ge mig inspiration1!

Svara
Jenny Ölmebo -Fru & 4 barnsmorsa ♥ 14 september, 2010 - 10:51

Åh avd gott allt ser ut 🙂
jag har kämpat med min vikt med,. det blir jojo heöa tiden :S
Fick mitt 4 e barn för 2 år sen, och jag har gått ner 10 kg men , gått upp 7 av dem igen.. ><
jag har inte så mkt tid att träna så jag försöker att äta rätt, men det e svårt ibland.

Hoppas din dag blir bra :9

Svara
maja 14 september, 2010 - 09:42

Mums! Men vad är Liquid smoke?

Svara
Åse 14 september, 2010 - 09:54

Det ’r en rökextrakt som finns i välsorterade mataffärer.

Svara
Ida-www.lippstick.se 14 september, 2010 - 09:34

Det ser gott ut, men jag undrar precis som Maria vad Liquid Smoke är. Det låter som om det är en produkt gjord på olika tillsats ämnen.
/ kram Ida

Svara
Åse 14 september, 2010 - 09:54

Inte mig veterligen. Låg i kolhydrater och energi, 3 mg natrium.
Det är ju valfritt att krydda med annan krydda 😉

Svara
Åse 14 september, 2010 - 09:55

Såg nu: Innehåller vatten och kondens från hickoryrök.

Svara
Victoria (bloggfamiljen/matplatsen) 14 september, 2010 - 08:52

hehe jag har ett i stort sett identiskt inlägg men jag brukar använda den där smoke sprayen som finns!

det är så goooott med lchf, måste verkligen komma på banan snart igen. Livsfarligt att släppa kolhydraterna fritt 😀

kraaaaam

Svara
Åse 14 september, 2010 - 09:52

haha det är väl ingen nyhet att vi ofta göra liknande maträtter *S*
Ja lågkolhydratkost är det bästa!!

Svara
Maria 13 september, 2010 - 22:12

Och min givna fråga är: vad är Liquid Smoke?

/nybörjare i köket 😉

Svara
Åse 14 september, 2010 - 09:54

Rökextrakt =)

Svara
Millan 13 september, 2010 - 21:41

Ville bara tacka för inspirationen du delar med dig av här! Det blev en smaskig omelett med rester idag till lunch. Och det tack vare dina ord och bilder här!
Kram!

Svara
Susanne 13 september, 2010 - 21:07

Ser ju supergott ut! Liquid Smoke är verkligen toppen.
Blir lika inspirerad varje gång jag kikar in här. Jag är lite nyfiken på att testa LCHF men hur vet man hur MYCKET man kan äta? Hur räknar man? Jag använder fortfarande bara VV’s ”prick-system” eftersom det sitter i ryggmärgen. Blir jag tvungen att lära om totalt eller kan man kombinera de två på något vis?
Kram från frågvisa mig! 🙂

Svara
Anita 13 september, 2010 - 20:11

Ser mums ut. 🙂

Svara
jeanette 13 september, 2010 - 18:08

Det såg minsann smaskens ut!Du kunde ju presenterat din specialare på Max!tack för en trevlig sida vänligen jeanette

Svara
Åse 13 september, 2010 - 18:13

Ingen dum idé! Haha! Välkommen hit!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.