Skriv ut

Halloumisallad till grillat

  • Förberedelsetid: 5
  • Tillagningstid: 10
  • Totaltid: 15 minutes

Scale

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 23 vitlöksklyftor
  • 1 pak choi
  • 10 mindre röda tomater
  • 50 gr pinjenötter
  • 1 dl svarta urkärnade kalamata oliver
  • Ruccola
  • 1 halloumi
  • olivolja, salt och peppar

Instruktioner

  1. Hetta upp en torr panna och rosta pinjenötterna.
  2. Tärna zucchini och aubergine, finhacka vitlöken. Skär ner pak choien. Fräs allt i lite olivola tills de är mjuka. Rör ner tomaterna och låt allt fräsa en stund i hop. Lägg upp på fat och blanda ner ruccolan och oliverna. Stek halloumin tills den fått fin färg och avsluta med att försiktigt röra ihop halloumin och pinjenötterna med salladen.


Näringsinnehåll

  • Portioner: 4