Förkylt =(

26 januari, 2013

Suck! Där small förkylningen till! och enligt nyheterna så går det en förkylningsvåg genom Sverige nu. Noel har varit hemma hela veckan med hosta och feber så klart att jag skulle få det. Har varit väldigt trött i veckan och det är ett säkert tecken för mig så nu sitter jag här och känner mig som något katten släpat in! Får C-vitamin borsta och ska till apoteket och köpa echinagard. Har ni andra tips på hur man motar förkylningen i grind när de ligger så här i startgroparna?? Ingefärste ska jag precis ta och göra.
Jag har inte tid eller lust att bli sjuk nu!
Så tyvärr blir det inget inspirerande positivt inlägg av mig. Jag har ingen matlust direkt och i går hade jag köpt färska smögenräkor för att festa till det lite med och när klockan var 21 så hade jag egentligen ingen matlust men klart det smakade ju gott när det väl kom i munnen! =)
Sedan blev det soffmys med mina tre små hjärtan och Madagaskar 3, Noel skrattade sig helt fördärvad medan 6 åringen trött sa ”Mamma, min mun tycker inte detta är kul” Hahaha! Godingar!

IMG_0343

Favoritskumpan och goda ostar, aioli  och smarriga räkor, smakade trots allt fantastiskt gott!
Nu ska jag se till att få något i magen, får bli lite kesoplättar tror jag bestämt! Om jag har någon keso hemma, kom jag precis på?!
Fin lördag på er!! ♥

20 kommentarer
0

20 kommentarer

Elin 26 januari, 2013 - 12:59

Hej!
Personligen tror jag inte på alla dessa piller och drycker som ska motverka förkylningar. Helt onödiga pengar!
Bästa rådet är extra sömn, vätska och att undvika fysisk träning. Bra kost äter du ju redan!
Krya på dig!
Elin

Svara
Amanda S 26 januari, 2013 - 12:06

Igår gjorde jag varm smörgåstårta med dina tortillas. Herregud vad gott! Och verkligen som vanligt bröd med såsen och allt 🙂

Svara
Petra 26 januari, 2013 - 11:18

Efter jag tog svininfluensavaccin för 3, 5 år sedan har jag inte varit förkyld eller haft influensa. Jag var skeptisk om jag skulle ta den men såhär i efterhand är jag glad att jag gjorde det.

Svara
Susanne 26 januari, 2013 - 11:15

Jag tror på att vistas ute så mycket man kan. Själv cyklar jag till jobbet, det blir 16 km om dagen (inte när det är som kallast dock) och kombinerat med lchf blir jag inte sjuk. Tror faktiskt inte jag varit sjuk sedan jag började med lchf för ett och ett halvt år sedan 🙂
Krya på dig!

Svara
Mathildas mamma 26 januari, 2013 - 18:08

Jag har samma erfarenhet…cyklar också 16 km tur och retur men inte när det är -20 och äter LCHF sen i slutet av förra sommaren och jag har inte varit sjuk. Peppar, peppar

Svara
Rina 26 januari, 2013 - 11:12

Sinova funkar ofta för mig. Har många andra vänner som tycker dom är jätte bra. Finns på hälsokost. Även vissa matbutiker. Krya på dig.

Svara
Irre 26 januari, 2013 - 12:17

Jag har varit förkyld lääänge nu…kanske skall prova Sinova då. Finns det på ICA?
Ha de 😉

Svara
Gunilla Ullenius 26 januari, 2013 - 11:00

Testa kolloidalt silver. Kan Jang är inte så dumt. Googla på kolloidalt silver, själv har jag lyckan/turen att nästan aldrig bli förkyld.

Svara
Åse 26 januari, 2013 - 11:08

Hej! Kolodialt silver pratade vi mkt om på vår konferens och det finns väl vissa betänkligheter kring detta med bakterieresistens när det kommer ut i vattnet etc. Men jag är fortfarande nyfiken på det.

Svara
Therese 26 januari, 2013 - 12:59

Jag tyckar absolut att du ska testa Holistics silvervatten.
Har motat många förkylningar med att gurgla en msk och sedan svälja.
Lycka till och tack för en bra blogg och bra recept!

Svara
Nina bergquist 26 januari, 2013 - 10:55

vilken härlig bild. såg verkligen super gott ut..

Svara
Fiffi 26 januari, 2013 - 10:53

Hej!
Så fort jag känner att det är nån förkylning på gång när jag inte vill bli sjuk så börjar jag äta esberitox! Och så dricker jag väldigt mycket vatten.
Fungerar varje gång för mig. Trevlig helg!

Svara
Benita 26 januari, 2013 - 10:49

Jag har varit förkyld två veckor nu så det känns frustrerande att inte kunna träna. Men prioriterar min hälsa så jag får fortsätta äta bra, hjälper mig att stå still på vågen i alla fall. Krya på er!

Svara
ÅsaS 26 januari, 2013 - 10:47

Förkylningar som kan vara så långvariga… Har inget direkt ’botemedel’ för att mota iväg förkylningar, men brukar trycka i mig C-vitaminer och honungsvatten.
Krya på dig!
Kram ÅsaS

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.