Fetaostgratinerad kycklingfilé

av Åse

2 pers á 8,5 pts (potatisen inkl, valfri mängd 4 pts)

100 gr 10% fetaost
1 dl 3,5% turkisk yoghurt
2 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
potatis
timjan
salt
olivolja + kinesisk soja

Marinera kycklingfiléerna i lite olivolja, kinesisk soja och vitlök. Låt vila i kylskåpet en stund.
Rör ihop fetaost, fraiche och timjan och bred över kycklingfiléerna.
Gratinera i 225 gr. i ca 25 minuter.
Servera med valfri mängd ugnspotatis kryddade med timjan och salt.
IMG_1611

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

Ingela 4 december, 2007 - 11:06

Hittade åt din blogg när du just gått i målvikt. Grattis förresten! Har lusläst din blogg på alla smarriga recept och följt den varje vecka. Du är en stor inspirationskälla för mig. Fetaostgratinerad kyckling var ju bara en höjdare, så gott och så enkelt.

Svara
Marie Hj. 28 november, 2007 - 22:35

jag säger bara mumsfíllibabba! Du har så många goda recept.

Svara
Cathrin 28 november, 2007 - 21:44

Feta och soltorkade tomater är en oslagbar kombination just ihop med kyckling. Har du inte provat,så gör det!

Svara
Jessica 27 november, 2007 - 13:05

mmm,det ska jag testa. Jag brukar göra med lök och skinka i creme. Men fetaost ska jag testa med också..Feta är så bäst 🙂

Svara
Ellinor 27 november, 2007 - 08:26

Mmm… det där såg inte dumt ut!

Svara
Sara 26 november, 2007 - 23:52

Men gud så gott! Det där ska vi absolut testa till helgen! Är inne i värsta fetaostperioden. Har inte gillat det så mycket förut, men ohhhh det är ju SÅÅÅ gott!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.