de.fine by Creative Lounge – Värde 1000:-

1 maj, 2013

Tävlingen avslutad!
Nu väntar sol och värme och då passar väl lite nya fräsch smycken och accessoarer från de.fine by Creative Lounge!?
Jättesöta och våriga tycker jag!
Ni kan tävla om valfria smycken från de.fine till ett värde av 1000kr!

define

För att vara med och tävla:

  1. Svara på frågan: Hur många barn har jag?
  2. Nämn EN anledning till att just du ska vinna!

Gilla gärna CL på Facebook och följ dem på Instagram!! Massor med inspiration!
Tävlingen pågår till nästa onsdag den 8/5!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


103 kommentarer

Anna Ljungsberg 7 maj, 2013 - 20:05

Svar: du har 5 barn
Jag vill vinna därför att jag älskar smycken och kan aldrig få nog av dem.

Svara
Anna 7 maj, 2013 - 09:03

1/ Du har fem barn.
2/ Vill såå gärna vinna, älskar vingar av alla de slag och dessa vackra skulle göra mig lycklig, jag skulle flyga fram 😉

Svara
Anne-Sofie 6 maj, 2013 - 20:53

Halloj!
Fem fina barn har du Åse : )
Saknar fina smycken o extra piffet och unnar mig aldrig att köpa nåt sånt utan tja..hus,barn osv får gå före liksom
Kram o ha det gott!!!

Svara
Åsa 6 maj, 2013 - 10:31

1. Du har fem barn
2. Jag börjar jobba igen i sommar efter att ha varit föräldraledig med mitt andra barn och skulle behöva något litet extra för att piffa upp mig med.

Svara
Anki T 5 maj, 2013 - 22:42

Du har 5 barn
Varför just jag ska vinna? Jag använder nästan aldrig smycken, så det kunde ju vara dags att börja? JAg skulle behöva piffas upp lite;)
Tack för en bra kokbok.

Svara
Åsa 3 maj, 2013 - 22:07

Du har fem barn 🙂
Är just nu hemma med en åttamånaders tös och skulle behöva lite blingbling att lyxa till tillvaron med när man går på föräldrapenning 🙂

Svara
Pia 3 maj, 2013 - 18:25

Hej,
1. Du har fem barn.
2. Anledning till att jag hoppas vinna – jag har varit utsatt för internetbedrägeri, blivit av med mycket pengar och ärendet är efter 6 månader fortfarande inte uppklarat – jag håller hårt i mina pengar idag tills allt är utrett (hoppas jag får dem tillbaka) och hade tyckt det var underbart att få uppleva lite glamour efter alla tråkigheter.

Svara
Anette 3 maj, 2013 - 17:09

1. Du har fem barn.
2. För att, även om jag ska handla till mig själv, så slutar det med att jag kommer hem med kläder och annat till barnen i stället.

Svara
ingela cronholm 3 maj, 2013 - 17:02

Hejsan
1. du har fem barn
2. Då jag lyckligtvis tar examen i maj, skulle jag vilja ge mig själv ett erkännande på att jag har en vilja och jag kan.
ps. Jag går jouristutbildning på Härnösand folkhögskola som handlar om att jobba på kvinnojour.
Kram

Svara
Malin 3 maj, 2013 - 14:32

1. Du har 5 barn!
2. En modeglad studerande tjej som gillar glada färger och kläder/smycken som sticker ut. Men under de hektiska terminerna på universitetet räcker inte alltid CSN till för att köpa det det lilla extra. Ett glatt smycke skulle få mig att längta till de glada soliga sommardagarna lite mer än vanligt!

Svara
Martina 3 maj, 2013 - 12:58

Jag har läst mig till att du ska ha 1,2, 3, 4, 5 ”många” barn 🙂
Jag vill vinna för att jag tycker att det är min tur att få känna mig lite fin. Har liksom tappat bort mig själv med åren, men nu hittat tillbaka till glädjen med mode, smycken, hår, och allt vad det innebär. Det är ju roligt att komma i fina kläder och toppa det med lite fina smycken.
Ha en bra dag!

Svara
Caroline 3 maj, 2013 - 11:26

Du har fem barn 🙂
Jag skulle bli super glad om jag vann då jag sällan köper något till mig själv utan mesta shoppingen går till familjen. Det är lätt att prioritera bort sig själv …
Kram

Svara
Jessie 3 maj, 2013 - 08:11

Du har fem härliga barn!
Jag är oxå mamma, men till två ljuvliga ungar! 🙂
Lilla är 9 månader så jag har precis gjort resan som du gjort så många gånger..
Gått upp en massa kilon under graviteten, men bestämde mig redan då att den här gången ska allt bort o jag ska hitta en livsstil som fungerar att just leva efter!
O som jag mår bra av! Du har varit en fantastisk förebild! LCHF är verkligen min grej nu! Mina 25kg är borta, min mage mår toppen o jag är för första gången i mitt liv riktigt nöjd med mig själv!! Livet som mammaledig är ju rikt och fyllt av mycket, men inte just pengar..så att få unna sig fina smycken hade varit som grädde på moset nu!

Svara
Jennifer Bubini 3 maj, 2013 - 00:56

Du har fem barn, imponerande :).
Jag fyller 40 snart och ska ha stor fest. Jag skulle behöva några ”smashing” smycken till min klänning!!
Jag gillar redan CL på Facebook och Instagram. Kram J

Svara
Isebell 2 maj, 2013 - 23:10

Du har 5 barn =)
Varför jag ska vinna? För att just nu kämpar jag med både två jobb och studier och livspusslet här hemma. Jag skulle bli så glad om jag vann för jag ÄLSKAR smycken!!!
Håller tummarna för mig själv 😉
Tack för en kul och inspirerande blogg. Så roligt att läsa om dina framgångar och känner mig lite stolt som känt dig i ”ett annat liv”.
Sköt om dig och familjen.
Kram Isebell

Svara
Elisabeth 2 maj, 2013 - 22:27

1. 5 barn
2. För att jag skulle bli så galet tokhärligt glad! 🙂

Svara
Mia Dahlberg 2 maj, 2013 - 21:21

5 fina barn har du och varför skulle just jag vinna? Jag firar 20årig bröllopsdag med min underbara man så då måste jag vara extra fin med nya smycken:)
Kram <3

Svara
Camilla 2 maj, 2013 - 20:09

Du har fem härliga ungar som vi ibland får se på bloggen.
Varför skulle jag vinna då, hmm jag har bara tre härliga ungar mellan 22-6år och sen dom kom handlar jag mest till dom. ”Lull-lull” som smycken och accessoarer till mig räcker varken pengarna eller ”orken” att handla.

Svara
Eva 2 maj, 2013 - 18:50

Du har fem godingar och jag är så himla värd att vinna för att jag är jag 🙂 Kram

Svara
Jenny Eriksson 2 maj, 2013 - 18:18

1. Du har 5 barn och nu även en liten bäbis Fia 😉
2. Jag vinner aldrig nått, och även om man säger tur i kärlek och otur i spel så vet vi väl alla att med lite tur i spel nån gång då och då blir man en aning mer kär

Svara
Kimsan 2 maj, 2013 - 16:21

Otroligt nog så har du 5 barn!
Jag vill gärna vinna för att kunna unna mig det där extra. Anser att smycken och accessoarer i form av väskor, skor och sjalar piggar upp och/eller förändrar den tråkigaste outfiten på ett litet kick.

Svara
Tolsso 2 maj, 2013 - 16:17

Du har 5 barn!
Jag vill vinna för att våren äntligen är här och vackra smycken förgyller, framhäver och piffar upp det mesta.

Svara
Charlott 2 maj, 2013 - 14:35

Du har 5 barn.
Kommer mig sällan för att handla smycken men skulle behöva uppdatera den garderoben och oj så mycket fint det fanns att välj på! Skulle vara otroligt roligt att vinna!

Svara
Sara 2 maj, 2013 - 14:20

1. Du har fem stycken barn
2. Därför att jag vill ge detta till min bästa vän som går igenom en otroligt jobbig tid i sitt liv just nu. Hon behöver få något roligt och fint!

Svara
Sandra 2 maj, 2013 - 13:26

1. Du har 5 barn.
2. Jag vill vinna för att fira att jag genom LCHF-kost gått ner 35kg. Med hjälp av din bok såklart! 😉

Svara
Linda Räfting 2 maj, 2013 - 11:36

svaret: Du har fem barn:-)
jag tror alla förtjänar att vinna men varför jag vill vinna allra helst är för att jag är sjukskriven från mitt älskade jobb, jag hardet mest fantastiska jobb, jag jobbar med barn. på en förskola. jag skulle behöva tröst i mörkret och en liten kick för att må lite bättre. så jag hoppas att jag vinner trots att vi alla är värdiga vinnare. kram på dej <3

Svara
Christina Johansson 2 maj, 2013 - 11:24

Du har 5 barn!
Enkelt. Because I’m worth it! =)

Svara
Nina 2 maj, 2013 - 11:10

5 barn, varav ett tvillingpar.
Jag vill känna mig fin när jag om några veckor slår klackarna i taket när jag fyller jämt 🙂

Svara
Sofi 2 maj, 2013 - 10:51

1) 5 barn har du
2) Jag är snäll och tänker på andra före mig själv.

Svara
AnnaKarin 2 maj, 2013 - 10:22

Du har 5 goa barn.
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna smycken för att ge mig själv en uppmuntran. Efter en tuff period där jag mist en nära väldigt hastigt, skulle jag behöva ha nåt glammigt……
Älskar din bok, underbara recept som alla är naturligt glutefria. Gillas skarpt.
Ha det gott

Svara
Maria 2 maj, 2013 - 09:02

Hallåj!
Du har 5 goa ungar och anledningen till att jag vill vinna är att jag har gått ned 12 kilo sen 1 januari! Och detta med hjälp av din underbara kokbok! Så det vore en belöning som heter duga att vinna möjligheten att belöna mig själv med dessa vackra smycken!
Ha en fantastisk dag!
Kram Maria

Svara
Anette Dahlqwist 2 maj, 2013 - 09:00

Hej!
Du har fem barn och anledningen till att just jag skall vinna är att jag precis har blivit av med gips på hö arm så nu längtar jag efter att ha något vackrare som pryder denna handled samt att jag äntligen kan knäppa pyttesmå lås igen

Svara
Ann-Sofie 2 maj, 2013 - 08:44

Hej Åse
Du har fem barn (varav ett tvillingpar, precis som jag ; )
Jag skulle gärna vilja ha ett litet snyggt smycke till mig själv eftersom jag sällan unnar mig någon sådan vardagslyx ; ) Det blir mest rubgyskor, och innebandyklubbor, nya cyklar och annat som barnen behöver så här på vårkanten ; )
Kram Ann-Sofie

Svara
Emealm 2 maj, 2013 - 08:33

Du har fem barn, wow! har orecis börjat följa din blogg och den ger verkoigen mycket inspiration. Blev så överraskad när jag såg örhängena som jag spanat in ( vingarna) på första sidan. Skall på bröllop i sommar och får inte riktigt till outfiten… I mitt arbete (hudterapeut) använder jag inga smycken så därför har jag så svårt att både hitta och unna mig det.

Svara
Jessica S 2 maj, 2013 - 08:33

5 gullungar!
Jag vill vinna för att känna mig lite extra vacker så här till våren och sommaren. Skönheten kommer från insidan men lite fina smycken kan få mig att glänsa ännu mer!

Svara
Carola Petersson 2 maj, 2013 - 08:06

Du har fem barn.
Skulle jag vinna så skulle jag ge bort det till min dotter, hon behöver lite uppmuntran.

Svara
Carita Porsetun 2 maj, 2013 - 07:45

1. Lika många barn som fingrar på ena handen, som förgyller din tillvaro.
2. Jag vill överraska mig själv med något vackert och glänsande.

Svara
AnnaB 2 maj, 2013 - 07:32

1. Du har fem fina!
2. Jag ska på bröllop i sommar och hittar ingen klänning som känns så där helrätt. Har funderat på att köpa en helt enkel vit klänning och lägga krutet på skor och smycken istället. Hade blivit så glad för en vinst!
Följer redan CL både på FB och Instagram!

Svara
monika gustavsson 2 maj, 2013 - 07:08

Fem barn är du mamma till.
Ett år har nu passerat sedan jag blev lämnad efter 18 år. Börjar faktiskt må riktigt bra. Unnar mig gärna något fint bara till mig!
mvh
Monika

Svara
Veronica 2 maj, 2013 - 07:02

Hej! Du har 5 barn. Det finns minst en miljon anledningar till att jag vill vinna tävlingen -sååå fina smycken!!! 😀

Svara
sofia 2 maj, 2013 - 06:49

Du har 5 barn. Jag är en kvinna med många bollar i luften och villl gärna se bra ut. Därför vill jag gärna vinna smycken!

Svara
Solstrålen 2 maj, 2013 - 06:30

Hej!
Du har fem fina barn 🙂
Jag vill vinna eftersom jag nu studerat mer än mitt halva liv, 19 år sammanlagt. Aldrig unnat mig något då jag har en son på två år, som jag självklart lägger allt jag har på 🙂
Ha en bra dag!

Svara
Barbro Sjödin 2 maj, 2013 - 06:24

Du har fem barn.
Jag vill vinna för att jag aldrig unnar mig själv något.

Svara
Emma 2 maj, 2013 - 05:51

Hej!
1. Du har fem barn.
2. Min motivering till varför jag skulle vilja vinna; Jag ska gifta mig nu i sommar och jag vill ge mina underbara 2 tärnor och 2 näbbar en fin gåva. Detta för att de är underbara, mysiga och finns alltid där.
Ville bara tillägga att din kokbok är en riktig inspirationskälla i vårt kök. Tack!
// Emma

Svara
Anneli 1 maj, 2013 - 22:59

Du har fem barn. Jag har lyckats gå ner 8 kilo tack vare dina goda recept. Så nu måste jag köpa lite nya kläder och till dem vore det härligt med lite nya smycken också.

Svara
Alli 1 maj, 2013 - 22:36

🙂 Du har fem barn!
När året började sa jag och två av mina arbetskompisar att det skulle bli mer bling-bling på jobbet. Det går dåligt med det, och om jag vann skulle jag köpa oss var sitt likadant smycke att blinga upp jobbkläderna med! 🙂
Kram Alli

Svara
Karin 1 maj, 2013 - 22:28

Åse, du har 5 barn. Ett av dem heter likadant som min ena son dvs Noel.
Jag och familjen åker snart utomlands och vad passar inte bättre än lite nya smycken till resan….. Då är lyckan gjord!!!!!

Svara
LindaB 1 maj, 2013 - 22:23

Du har 5 härliga barn.
Smycken vill jag vinna för att fira att jag med mycket slit och med din bok, lyckats att gå ner 12kilo (bara 5 kvar) 😀
Tack fina Åse!
Kram 🙂

Svara
Emma Lund 1 maj, 2013 - 22:21

Glömde skriva 5 barn

Svara
Emma Lund 1 maj, 2013 - 22:12

I dag stod jag på scenen och sjöng för publik. Då sa min mamma ( jag är ändå 32 år men hon måste ju såklart kommentera..) att jag såg väldigt naken ut på scenen. Hon menade som tur var inte att jag var för lättklädd utan att jag inte hade något bling blingit på mig. Därför skulle jag bli superduperglad ifall jag vann!

Svara
Veronica 1 maj, 2013 - 22:12

Åh, vilken fin tävling.. 🙂
Du har 5 barn.
För att jag tycker att jag förtjänar det..
Kramar

Svara
Anita 1 maj, 2013 - 22:11

1. Du har 5 barn
2. Varför vill jag vinna? Har födelsedag 11 maj.

Svara
chatarina 1 maj, 2013 - 22:10

Hej!
Du har fem barn
Anledningen till att jag skulle vilja vinna dessa fina smycken är att jag vill överraska min fina dotter när hon går ut skolan nu i sommar 🙂
Ha en bra kväll!!

Svara
Eva Ahlm 1 maj, 2013 - 22:09

Du har 5 barn.
Jag skulle ge ett fint smycke till min dotter som fyller 30 år imorgon. 🙂
Kram Eva

Svara
Karin 1 maj, 2013 - 22:05

Hej,
Du har 5 barn.
Jag vill vinna för att jag har varit sjuk i två veckor och tappat rösten, dvs inte kunnat prata på två veckor, himla jobbigt tycker jag. Ha det bra.

Svara
Nadja 1 maj, 2013 - 22:05

Hej
Klart jag vill vara med och tävla!
Du har fem barn.
EN anledning var det… helt enkelt för att jag är värd lite lyx 🙂

Svara
Maria Jonsson 1 maj, 2013 - 21:48

5 barn har du. Imponerande tycker jag!
Har precis blivit av med mitt fina Efva Attling armband på gymet. Fått det av sambon och brukar alltid bära det… Så skulle unnat mig nåt nytt att pryda min tomma armled med. 🙂

Svara
Christina Wingmark 1 maj, 2013 - 21:39

Hej Åse!
5 barn har du.
Skulle jag ha turen med mej skulle jag ge smycken till min snart 13 åriga dotter för hon har kämpat i skolan och höjt sina betyg hon fick i höstas, och såklart för att hon är mitt allt.

Svara
Caroline L 1 maj, 2013 - 21:26

1. Du har fem barn 🙂
2. Jag har 1 barn, som känns som 5 ibland(!), och skulle behöva piffa till mig själv lite extra 🙂
Kram Caroline, mamma till Anton!

Svara
Sabina 1 maj, 2013 - 21:11

1. 5 barn
2. Försöker anpassa mig till kroppen som förändras & blir mindre med lchf-kost & hård träning. Vore kul att få lyxa till det & känna sig riktigt fin med snygga smycken.

Svara
Carina 1 maj, 2013 - 21:11

5 barn <3
Jag vill ge den till min tonåring för att hon helt enkelt ÄR en TONÅRING!
Beundrar hennes styrka att orka stå emot allt som finns där ute, trycket från vänner från media och tänk alla krav som ställs. Dessutom fyller hon år den 15 maj, hela 17 år. Älskade unge <3 Älskade Sara<3

Svara
Anna 1 maj, 2013 - 21:03

Du har fem barn!
Jag skulle så gärna vilja vinna för jag är så otroligt dålig på att unna mig nya smycken…tänker ofta att nu ska jag köpa mig något nytt men slutar alltid med att jag handlar till mina töser..
Tack för en trevlig och inspirerande blogg! Kram!!

Svara
Malin 1 maj, 2013 - 20:55

Vackra du har fem barn!
Å just jag förtjänar detta presentkort för jag behöver lite positivitet efter en tuuung vinter/vår. Lite ny energi inför den kommande sommaren 🙂
Kram från Lomma

Svara
Evelina Mattsson 1 maj, 2013 - 20:53

Du har fem barn.
Varför jag?? Sliten, trött och grå mamma behöver nåt som får henne att skina upp, glittra, tindra och bli färgglad =)

Svara
Tako 1 maj, 2013 - 20:39

1. Du har fem barn
2. Jag har också fem hemmaboende barn (och fem som lämnat boet).
Är dessutom ensamstående mamma till dem och måste jämt prioritera
mina inköp. Smycken finns det aldrig pengar till..

Svara
Maria Olsson 1 maj, 2013 - 20:38

1. du har 5 barn 🙂
2. Jag skulle vilja överaska mina rara arbetskompisar som alltid ställer upp för mig när jag är hemma med mina sjuka barn.Eva- Lena, Karin och Monika!

Svara
Eva Hansson 1 maj, 2013 - 20:22

Du har fem fina barn. Att få en present med ett fint smycke skulle vara ett toppenroligt bevis på min viktnedgång och en påminnelse att jag fått det pga att jag verkligen gått ner så pass många kilon (många för mig).
Ps, jag vill samtidigt passa på att gratulera dig för en sådan fin och bra bok, det pga den som jag börjat med LCHF och jag är glad och tacksam samt skulle vara först med att köpa en till bok med lite samlade recept 🙂
//Eva//

Svara
Eva Hansson 1 maj, 2013 - 20:12

Du har fem fina barn. Det skulle kännas så fint att få som en liten belöning efter alla tappade kilon. Tack för din fina bok förrätten.//Eva//

Svara
Anna S 1 maj, 2013 - 20:08

1) Du har fem barn
2) Jag skulle ge smyckena till min lillasyster Sofie som är ensamstående med två barn och praktiskt taget aldrig har råd att unna sig något ”extra”.

Svara
Anette 1 maj, 2013 - 20:04

1) Du har fem stycken barn :-)!
2) Jag skulle vilja vinna för att överraska mina flickor med lite mysigt bling-bling till skolavslutningen <3.

Svara
Magdalena 1 maj, 2013 - 20:02

1. Du har fem barn.
2.Mitt barn begravde jag för sex år sen, jag är glad att jag kommit så
långt i sorgen att jag kan glädjas med de som väntar, föder eller har
barn.Jag är inte AVUNDSJUK längre.
Jag är tacksam för det jag har!
Älskar din fina blogg och dina goa recept!

Svara
Kim 1 maj, 2013 - 19:57

Du har fem barn!
Och min anledning till att jag ska vinna är att jag sällan bär smycken. Jag älskar att klä mig fint men ofta klagar min sambo på att jag alltid glömmer smyckena! Jag äger knappt några som jag verkligen tycker om. Skulle därför behöva några fina klassiska örhängen/halsband som går hem både till vardags och fest!

Svara
Annika Larsson 1 maj, 2013 - 19:48

5 BARN
Vem vill inte ha nåt uppiggande till våren!

Svara
Nina andersson 1 maj, 2013 - 19:20

Du har 5barn
Jag skulle vilja vinna för att få möjlighet att ge min mamma dessa fina smycken. Hon är helt fantastisk o ibland tar jag henne för givet vilket jag inte borde. Hon är guld värd o skulle bli så fin i smyckena!

Svara
Catarina 1 maj, 2013 - 19:15

1. Du har fem barn.
2. Jag vill vinna för att jag under det senaste året tagit itu med mitt liv på fler än ett sätt. Jag har börjat tycka om mig själv för första gången på snart 37 år! Jag tycker att jag är värd en fin vinst för det!

Svara
Bodil 1 maj, 2013 - 19:14

Du har fem barn.
Jag skulle gärna vilja vinna lite snygga smycken nu när jag bytt jobb och kan ha lite snygga saker på mig. Förut var det underställ som gällde men nu är det glamour som hägrar.
Håller tummar & tår!

Svara
Mållan Odvik 1 maj, 2013 - 19:09

Hej Åse!
Du har fem underbara ungar, ju!! 🙂
Jag hoppas att jag skall vinna fina smycken från de.FINe. Anledningen till det är att jag för en vecka sedan genomgick en operation, som lämnat mig lite mindre kvinna än tidigare. Andra ser det inte, men jag kan behöva förtydliga min kvinnlighet för att hitta mitt nya jag. Blinga psyket, så att säga 😉
Håller tummarna och går igenom dina härliga recept, det skall bli mat imorgon också!!
Allt gott/ Mållan

Svara
Helene 1 maj, 2013 - 18:57

Du har fem barn.
Jag skulle vilja vinna för att fira att jag gått ner mina första 10 kg med lchf, du har under den här tiden varit en stor inspiration för mig!

Svara
Cilla 1 maj, 2013 - 18:53

1) 5 barn.
2) Det skulle vara en fin belöning efter att ha jobbat med vikt, kost och balansen för att motverka ett djupt rotat sockerberoende. Efter jul tog jag tag i det på riktigt efter en svacka under hösten och jag har kommit så mycket längre i min utveckling än jag kunnat drömma om. Jag brukade vara en sådan som belönade mig med mat (läs socker) men när jag i juni har klarat av min vårfokusutmaning vill jag ge mig själv något för att jag kämpat så fint. Vad vore då bättre än ett fint smycke som symboliserar den resa jag har gjort? =)

Svara
Ninni 1 maj, 2013 - 18:46

Du har fem härliga barn!
Vackra smycken gör att man känner sig kvinnlig och ännu vackrare 🙂

Svara
Gabriella 1 maj, 2013 - 18:40

Du har 5 barn!
Hade varit perfekt för mig som fattig student att kunna ha fina smycken på lillasysters student och i sommar! 🙂

Svara
Johanna 1 maj, 2013 - 18:31

1. 5 barn
2. En trött småbarnsmamma kan aldrig få för mycket fint bling 🙂

Svara
Annika 1 maj, 2013 - 18:17

Du har fem barn. Jag skulle vilja vinna nya smycken för mina sista 10 kg har äntligen börjat ge med sig tack vare lchf och jag skulle vilja ha ett smycken som påminnelse om hur bra jag mår av denna kost. Inte den godaste kakan i världen skulle få mig att gå ifrån lchf för jag mår så bra!

Svara
Ingela 1 maj, 2013 - 18:15

1: Du har 5 barn.
2: Efter att ha jobbat på samma ställe i 25år så har jag nu som 50åring tagit klivet ur denna trygghetszon och lyckats få ett helt nytt jobb i en helt annan bransch, känns pirrigt men spännande 🙂 Skulle inte vara helt fel att fira detta med ett smycke, en nystart…jag ÄLSKAR smycken av alla de slag.

Svara
anna 1 maj, 2013 - 18:12

1. Du har fem barn.
2. Bara för att jag skulle bli så jäkla glad rent ut sagt 🙂

Svara
Caroline 1 maj, 2013 - 18:10

1. 5 barn
2. Jag vill gärna vinna presentkortet så jag kan fylla på min smyckesamling som krympt efter att min 1-åring ryckt sönder de flesta!!

Svara
Anja 1 maj, 2013 - 17:57

Åse du har fem härliga barn.
Varför; för att förgylla min vardag med och för att bli extra fin till vårens alla fester. Dessa smycken passar till alla ljusa vårkläder och till en fin vit klänning, dock finns en risk att dottern gärna lånar av mig. Ska fira en kompis som fyller 50 år på en båt.

Svara
Tina 1 maj, 2013 - 17:52

Du har fem barn.
Jag skulle vilja ge vinsten till min lillasyster som har det tufft just nu. ♡

Svara
Elina Jernaker 1 maj, 2013 - 17:46

Du har alldeles lagom många barn 😉 (=5)
Jag vill vinna för att jag alltid är så LAGOM! Jag behöver BLING!

Svara
Jenny Holm 1 maj, 2013 - 17:39

Du har 5 barn och jag skulle vilja vinna detta för att jag förtjänar lite glitter och glamour efter en deppig början på detta år! Kram

Svara
Johanna 1 maj, 2013 - 17:39

1. Fem barn har du
2. Den 14 Juni är jag äntligen klar med skolan och tar studenten, ett vackert smycke från de.fine by Creative Lounge skulle bli snyggt med den traditionsenliga vita klänningen 🙂

Svara
Karin 1 maj, 2013 - 17:38

Du har fem barn! Motiveringen till varför jag ska vinna är för att jag varit överviktig i hela mitt liv. Först nu har jag hittat metoden som gjort att jag rasar i vikt. Först nu börjar jag tycka om att klä upp mig och göra mig fin med nya accessoarer. Nya fina smycken skulle göra mig överlycklig och peppa mig lite extra att fortsätta min viktminskning!

Svara
Carina 1 maj, 2013 - 17:34

Du har 5barn… Då jag äntligen lyckats gå ner alla dom överblivna kilona sedan dom 3barnen varav 1tvilling graviditet tycker jag det är så roligt att köpa kläder igen!så att kunna komplettera det med fina smycken skulle vara underbart 🙂

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 1 maj, 2013 - 17:26

1. Du har fem barn.
2. Förr hade jag väldigt dåligt självförtroende och var rädd för vad andra skulle tycka om jag försökte ”göra mig vacker” med vackra smycken. Idag har jag ett bättre självförtroende och försöker njuta av fina smycken ibland, men mitt förråd av smycken är fortfarande väldigt litet så en vinst skulle jag bli jätteglad över.

Svara
Busmimmsan 1 maj, 2013 - 17:18

Hej!
Du har 5 barn 🙂
Jag skulle vilja vinna för att det skulle sätta ett stort vårigt leende på mina läppar 🙂

Svara
Smone 1 maj, 2013 - 17:13

Du har 5 barn.
Jag har börjat med lchf och har nu gått ner ca. 5 kilo på 4 veckor! Det bästa jag gjort. Jag är annatsstudent och har nu för tiden aldrig råd att unna mig något fint i belöning efter minviktminskning, det skulle verkligen vara helt fantastiskt att få vinna smycken!
Tack för en bra blogg!
/Simome

Svara
Katarina 1 maj, 2013 - 17:11

Hej!
Du har 5 barn.
Varför skulle jag vinna?
Jo, för att jag är värd den härliga vinsten. Jag har nämligen fått en skada i ryggen och är sjukskriven i 12 veckor! Det är inte mycket jag får göra men att surfa runt i cybervärlden och se allt fint som finns det går ju bra!
Ha det bra och tack för en inspirerande blogg!

Svara
Therese 1 maj, 2013 - 17:09

1. Du har fem barn!
2. Jag vill bli ännu kvinnligare och då är smycken ett utmärkt sätt!
Kram Therese

Svara
Monica 1 maj, 2013 - 17:08

Hej! 5 barn har du. Fina smycken gör mig så gla(d), sååå på miig skulle dom verkligen sitta bra!!!!ha ha ha.

Svara
Kerstin 1 maj, 2013 - 16:56

1. 5 barn
Nu när jag ner i vikt gått, skulle det kännas så flott, med lite nytt i öron och runt arm och hals.
Tack för en fin och rolig sida.

Svara
Annika 1 maj, 2013 - 16:52

Du har fem fina barn.
Jag skulle gärna vinna för att jag är lite dålig på att använda smycken, trots att jag gärna vill. En sådan vinst skulle ge mig inspiration och en spark därbak!

Svara
Marie L-m 1 maj, 2013 - 16:50

PS: Glömde självklart, gillar
CL sen länge på fb (Marie L-m)..

Svara
Marie L-m 1 maj, 2013 - 16:49

Hej!
Svaret på frågan är: 5 barn.
Och varför vill då jag vinna:
Jo, helt enkelt för att jag
vill byta ”vårdepp” mot ”vårpepp”….
Så väldigt tungt just nu!
Ha det så fint önskar Marie

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.