Baconlindad kycklingfilé med gorgonzolagömma

av Åse

2 personer á 9 pts

2 kycklingfiléer
30 gram gorgonzola (2 msk)
1/2 paket bacon (4 skivor)
Potatis

Gör djupa snitt i kycklingen och göm bitar av gorgonzolan och rulla sedan två baconskivor runt kycklingen, stek dem hastigt i hett panna så de får stekyta och stek sedan färdigt i ugn, 200 grader i ca 20-25 min.
Servera med klyftpotatis kryddade med flingsalt och timjan.

Vill man spara in på kolhydraterna kan man istället ta en extra kycklingfilé, baconskiva + mer gorgonzola (35g istället för 15g) per person och servera med en god sallad istället för potatis för samma pointsmängd!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

9 kommentarer

Ulrika F 21 november, 2008 - 20:19

Gud så gott det lät!!!

Kram…

Svara
Åse 21 november, 2008 - 09:49

Tanja:
Jag har alltid lite fett på, oftast så sprayar jag på olivolja (har en sådan oljesprayflaska)och det fettet räknar jag aldrig!

Svara
Tanja 21 november, 2008 - 09:44

Ser mycket gott ut!! Har du något fett på potatisen eller lägger du dem på bakplåtspapper så att de inte ska klibba fast på plåten?
Kram Tanja

Svara
a-k 21 november, 2008 - 09:25

Mumma, måste testa!

Svara
Jessica 21 november, 2008 - 08:24

mmmmm,påminner om ett annat jag har.
Låter supersmarrigt! Det blir till att testa en dag 🙂

Trevlig helg!
kram

Svara
Bina 21 november, 2008 - 07:13

Mums!

Svara
Syster Pia 20 november, 2008 - 22:05

Nämen tack du! Min skål med fil och musli var inte 1/10 del så smarrig som din måltid! Vill ha!!!!! =)
Puss söstra!

Svara
Carina i Tyskland 20 november, 2008 - 21:05

Mmmm, ser jättegott ut!!!

Svara
Stream 20 november, 2008 - 20:57

Det låter och ser gott ut!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.