Användarregistrering

23 april, 2009

Jag har enormt många läsare här på 56kilo vilket ju är väldigt trevligt! Men samtidigt så är det en hel del information om mig som jag nog gärna vill ha lite mer skyddat så därför så har jag satt på användarregistrering, så för att kunna fortsätta läsa inläggen och se före/efter bilder (receptinläggen kommer fortsättningsvis vara olåsta) så måste man registrera sig och vara inloggad. Registrera er kan ni göra här i vänstermenyn under inloggningsrutorna.
Alla registreringar godkänns automatiskt! Bara ett sätt för mig att ha det ”bakom lösen”.

Jag skulle även bli glad om ni som regelbundet läser här men som aldrig ger er till känna, gör det ibland, inget måste såklart, bara en liten önskan 🙂

49 kommentarer
0

49 kommentarer

Carola 26 april, 2009 - 18:14

Har reggat mig nu så jag kan fortsätta läsa om din viktminskning samt få recepttips från dig.
kram kram

Svara
smulan 25 april, 2009 - 10:17

Är också nyregistrerad med har följt din viktresa under en längre tid. Precis som du har jag VV flertalet gånger med gott resultat.Har även provat det mesta av andra varianter inom viktminskningsgenren;) Resultatet har ändå blivit att vikten går i taket efter en period. Under mina tre graviditeter har jag nog egentligen mått som bäst ”matmässigt”. Tanken på att det inte bara är mig själv jag skolat sörja för har då gjort att jag ätit mer ”bra” och inte heller överätit som jag annars gör ibland.
Har nu precis som du försökt fundera lite över mitt matintag i ett större perspektiv. Äter gärna ekologisk mat som ju nästan aldrig är light. För mig blir det då lite en bekräftelse på att det processade lighta är påhittat och inte naturligt dvs kanske inte det bästa för mig och min kropp. Som barn var det ju lite av det goda som räckte och visst blev man nöjd då också. Tror att vi måste hitta tillbaka till balansläget.

Svara
stina 24 april, 2009 - 21:36

Antligen ger jag mig till kanna!! Har registrerat mig sa att jag kan fortsatta att lasa din mycket inspirerande sida. Har sjalv nagra kilo som jag kampar med,inte sa mycket men tillrackligt for att kanna mig obekvam. Har provat en del av dina recept och dom har varit mycket goda!!
Funderar allt ibland hur du hinner med!! Fem barn,tvatt,skola,dagis,mat,bak och husrenovering!! Du ar nog lite av en Super Woman!!!
Keep on loosing! Jag ligger nagra steg fore dig,men du kanske hinner ikapp,for mina sitter bra segt!!!!

Svara
Millis 24 april, 2009 - 20:14

Nu har jag också registrerat mig 🙂 Har varit inne måååånga ggr och läst och blivit peppad av dig. Själv kör jag VV för tredje gången nu, två ggr efter graviditeter och nu vill jag ned lite extra, har 4,5 kg kvar till min målvikt vilket jag hoppas ska gå rel. snabbt. Är lite som du, en kolhydratjunkie varför en kombination av GI och VV skulle passa mig, måste dock komma in i VV-tänket igen, har bara kört tre dagar i omgång tre 😀

Lycka till med viktresan, jag kommer följa dig och förhoppningsvis ligger jag inte långt efter!

Svara
MalinSt 24 april, 2009 - 15:29

Träffade kille för ett år sedan (igår) och är så superkär. Älskar att göra god mat – vi äter jättemycket snacks och dricker väldigt gärna vin (jag) och öl (han). Nu har vi köpt hus och är mitt i en total renovering – varenda sak i huset var tvunget att renoveras!! Allt detta har gjort mig nästan 20 kilo tyngre på ett år och jag har gått ned 15 kg med VV tidigare. Tyvärr finns de inte i Skellefteå längre och då kom jag in på din sida. Jag går in och läser då och då – mest för inspiration (det var kul att se att även du renoverar i ditt hus…) Men så länge vi inte är klar med köket vet jag inte hur jag ska lyckas gå ned i vikt. Jag har åtminstone stannat av nu i viktökningen men vill ju vända neråt igen! =)

Tack för en trevlig sida. Jag kommer att fortsätta läsa och förhoppningsvis kommer även jag att lyckas!

Kram och trevlig helg! Njut av vinet ikväll.

Svara
Åse 24 april, 2009 - 19:06

Jaaaa du det är inte lätt detta med kärlek = mat och ovanpå det renovering!!!

Varmt lycka till!!

Svara
nyaTina 24 april, 2009 - 12:42

Självklart registrerar jag mig! Måste ju få fortsätta att läsa om dig! Man blir så peppad när man läser på din sida och Let´s eat! Stort Tack! kram Tina

Svara
Åse 24 april, 2009 - 19:07

Kram tillbaka! 🙂

Svara
ACG 24 april, 2009 - 09:22

Hej.

Har nu reggat mig på din sida, hittade hit när jag började vv nu sist. En kanon sida du har. Lycka till med viktnedgången.

Svara
Åse 24 april, 2009 - 19:07

Tack!!

Svara
Anna-Lena 24 april, 2009 - 07:48

Hej!
Hitta din sida förra veckan när jag själv bestämde mig för att börja på nytt med vv. Har gått ner en gång innan men efter studier o samboliv har kilona kommit tillbaka. Blev väldigt inspirerad och motiverad av att läsa om dig och har kommit tillbaka flera gånger sen dess. Tack för en jättebra sida!

Svara
Åse 24 april, 2009 - 19:07

Tack själv för att du vill läsa!! 🙂

Svara
hallonpajen 24 april, 2009 - 07:46

Så där då har jag reggat mig,kan ju inte heller vara utan denna underbara sida 😉
Kram på dig

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.