56 kilo äntligen i nya kläder!

av Åse

Hej vänner!

Nu är jag äntligen up and running i mitt eget tema på min egna plattform! Tusen tack främst till Linus på Tailsweep / Bonnier och Tommy på min host Mebo som slitit sista dagarna och som svarat på mina ETTHUNDRA TJUGOFEM MAIL jag skickat till dem sista dagarna! Haha! (japps jag räknade dem) – inte konstigt att min stegräknare knappt kommit upp i 8000 steg…
Jag ligger fortfarande kvar hos TS/Bonnier och ser fram emot ett riktigt bra samarbete med dem och för att 56kilo ska fortsätta växa och bli ännu bättre!

OBS! Det kan vara lite trögladdat etc närmsta dagarna, vi håller fortfarande på att tweaka sajten och ställa in. Rapportera konstiga saker är ni söta.

Nåja, nu ska allt fungera som vanligt med bloglovin, nyhetsbrev, utskriftsfunktion, receptregister etc!
Jag fixar själv allt här inne nu så ser ni ngt knas så hojta till! Sajten ser lite annorlunda ut i blogg, padda och desktop, saknar ni ngt i tex mobil och padda – prova i datorn.

Jag ligger back i massor av inlägg så det kommer bli friskt uppdaterat här närmsta dagarna!
Jag åker dessutom på pressresa till Antwerpen, Belgien i morgon fram till söndag med älskade Malin (Fnulan) så det kommer inlägg därifrån också – följ mig på Instastory och instagram @56kilo + mitt mer privata instagram: @ase56kilo som jag kommer börja uppdatera nu.

GRATTIS till mig och GRATTIS till er! 💖
Ser fram emot era kommentarer nu när det ska fungera att kommentera smärtfritt! Och självklart får ni ett mail när jag svarat på era kommentarer =)

Dagens lunch: Omelett på tre ägg, kallrökt lax , babyspenat och feta! Enkelt men sååå gott!

Haha någon tyckte det luktade gott..

KRAMAR till er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

34 kommentarer

Pia 27 april, 2018 - 08:21

Äntligen tillbaka. Saknat dina inlägg jätte mycket. Trevlig resa

Svara
Åsa 26 april, 2018 - 11:36

Grattis till jättefin blogg!. Gillar när varje mening är längre än 5 ord och man slipper scrolla till förbannelse för att läsa ett helt inlägg som på Bonniers sajter:-)

Svara
Åse 26 april, 2018 - 17:37

Haha taaaack!

Svara
Therése 26 april, 2018 - 10:59

Ser fint ut nu här! Hoppas allt flyter på framöver. Och omeletten såg fantastisk ut, det får det blir i snart här också tror jag 🙂

Svara
Åse 26 april, 2018 - 17:38

Tack! Js det hoppas jag också! 😇🙃

Svara
Camilla 26 april, 2018 - 09:32

Äntligen 🙂 Som jag har saknat dina mail!!!! Vilket lyft sidan har fått, den är supersnygg och fräsch 🙂

Svara
Åse 26 april, 2018 - 17:39

Härligt att höra camilla! Bugar och bockar! ❣️

Svara
Anna B 26 april, 2018 - 07:57

Härligt att det kommer Mail från dig igen, har verkligen saknat det! Ha det gott i Belgien!! 🤓🤗

Svara
Åse 26 april, 2018 - 17:39

Tack Anna! ❣️

Svara
Maria Nordström 26 april, 2018 - 01:41

Jamen så äntligen är ordningen återställd och mail börjar komma. Som jag saknat dom. Tack fina du som delar med dig så generöst. Lycka till med allt.
Stor kram❤😍❤

Svara
Camillapa 26 april, 2018 - 00:09

Åh, yeas! Jag fick detta som nyhetsbrev!💞
Saknade dig där ett tag!☺
Kram, duktiga du.💗

Svara
Pernilla 26 april, 2018 - 00:05

Vad trevligt m ett nytt mail! Jag funderade vart du tagit vägen😉 Hoppas du får en trevlig resa och tack för en super blogg❤️👍

Svara
Ulli 25 april, 2018 - 23:41

Äääntligen poppar du upp i min mail igen – som jag har saknat min dagliga Åse-dos!! Kraaaam!!! 😄

Svara
Eivor 25 april, 2018 - 23:32

Härligt och kul att allt börjar rulla på som det ska ☺
Ser fram emot alla inspirerande inlägg!

Svara
Eivor 25 april, 2018 - 23:30

Härligt och kul att allt börjar rulla på som det ska ☺.
Ser fram emot alla inspirerande inlägg!

Svara
Karin 25 april, 2018 - 22:44

Känner nästan igen mig.Men ändå inte
riktigt.. Så mycket enklare att läsa kommentera.
Kul med nya recept.
Själv testar jag nya nästan varje dag.

Svara
ML 25 april, 2018 - 22:16

Härligt att det ser ut som ”vanligt” igen – klarar inte av för stora förändringar.. 🙂

Svara
Malin Asterhag 25 april, 2018 - 22:16

Kommer bli kanon bra!
Grattis och lycka till med en toppen blogg💖
/ Malin

Svara
Åse 25 april, 2018 - 22:32

Tack finaste! 💕💕💕

Svara
En annan Jessica 25 april, 2018 - 21:31

Ser jättefint ut! Bra kämpat!

Svara
Marianne 25 april, 2018 - 21:18

Vad härligt att det ordnat sig. Grattis😍
Trevlig resa till Antwerpen blir kul att följa.🛫

Svara
smulan 25 april, 2018 - 20:54

Din blogg är superbra!! Härliga recept! Tack så mycket! Önskar dig en härlig resa!

Svara
Anita Johansson 25 april, 2018 - 20:53

Så kul att det fungerar
Du är värd ett stort glas bubbel

Svara
Camilla 10 barnsmama vid 33 år 25 april, 2018 - 20:50

Härligt 😊

Svara
Carolin 25 april, 2018 - 20:43

Kul att det ordnar sig. Läser din blogg varje dag och använder många recept.
Men en fråga…Johanna Toftby skrev häromdagen att både hon och du skulle lämna Bonnier och TS…? Hon var ju missnöjd…. Det stämde alltså inte..?

Tack för en härlig blogg 🙂 Kram

Svara
Åse 25 april, 2018 - 21:03

Nej Johanna menade det temat som vi alla var satta i 🙂 Inte Bonnier som sådana! Kram!

Svara
ÅsaS 25 april, 2018 - 20:31

Yay!! Jag visste det, att du skulle fixa det – på nåt sätt. Ser framemot fortsättningen och följer självklart dig och Fnulan på er resa. Både via blogg och insta. Mig slipper ni inte, trots trassel både här och var.

Ta dig ett glas bubbel, eller två, och fira detta nu. Jag skålar med dig med mitt vatten. 😉

Kram! 💕

Svara
eva midvik 25 april, 2018 - 20:28

Vad kul att få det på mail igen Grattis kram EvaM

Svara
Noomi 25 april, 2018 - 20:17

Härligt!

Svara
Malin 25 april, 2018 - 20:13

Härligt❤ Grattis 🍾🥂

Svara
Sanna 25 april, 2018 - 19:54

Härligt gumman ❤️ Ser fram emot dina framtida uppdateringar 💗 Ha det toppen ⭐️🌸 Kram!

Svara
Åse 25 april, 2018 - 19:56

Tack älsk! Blir definitivt ett glas bubbel ikväll! 💖👏🏻🌟🥂🙋🏻‍♀️

Svara
Sanna 25 april, 2018 - 20:00

Här blev det ett glas rosé ❤️🍷🥂⭐️💗

Svara
Jenny 25 april, 2018 - 19:49

Men så kul att det börjar ordna upp sig👍👍

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.