Zucchinirullar med Chevre

17 juni, 2018

God natt från Los Angeles men god förmiddag till er =)
Vi har nyss kommit hem från middag efter en heldag på Universal Studios (AMAZING!) – berättar så klart snarast.
I morgon bär det iväg till Palm Springs så vi har en 2 timmars bilresa dit så tänkte passa på att uppdatera er om både Malibu och Universal Studios då!
Men innan jag släcker lampan här (00:45 här) så tänkte jag bara ge er ett härligt söndagsrecept!
Zucchinirullar fyllda med chevre, sååååå gott som tillbehör till kött, fågel, fisk!

Förra veckan grillade vi entrecote och så serverade jag dessa godingar till. MUMS!
(Tillbehör: Sallad, Coleslaw med rostad paprika och bearnaise)

 

Enkelt men med mycket smak. Älsk! Gillar man inte chevre kan man ju ha färskost istället och tex krydda med rosmarin eller timjan.

Skriv ut

Zucchinirullar med Chevre

  • Författare: Åse

Ingredienser

1 zucchini
150 g bredbar chevrre
salt, peppar
olivolja eller kokosolja att steka i


Instruktioner

Skär tunna skivor av zucchinin, gärna med mandolin.
Stek i stekpanna på låg värme i olja. Salta och peppra. Låt svalna. Bred chevren ovanpå och rulla ihop.
Servera som tillbehör.

 

 

Du kanske också gillar

1 kommentar

Karolina 17 juni, 2018 - 13:46

Mums! Har man ingen mandolin kan man använda osthyveln, funkar perfekt!

😀👍

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.