Skriv ut

Zucchinipasta med körvel, senap och portabello

  • Författare: åse falkman fredrikson

Ändra antal portioner

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 morötter
  • 2 stora portabellosvampar
  • 4 skinksnitzlar
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 kruka körvel
  • 1 msk dijonsena
  • smör eller kokosfett
  • salt och peppar

Instruktioner

  1. Skala lök och morötter, finhacka löken och skiva morötterna. Strimla köttet i ca 1 cm bitar. Fräs lök, morötter och kötti lite smör eller kokosfett.
  2. Häll ner grädden och låt allt koka några minuter.
  3. Skär svampen i tunna tårtbitar och fräs i panna med lite smör eller kokosfett. Krydda med salt och peppar och blanda ner i såsen.
  4. Hacka körveln och rör ner den och senapen och smaka av med salt och peppar.
  5. Strimla Zucchinin med antingen julienne eller speciell grönsaksstrimlare.
  6. Fräs snabbt i kokosfett i het panna, salta.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4