Zucchini Bolognese

av Åse

Hej på er!! Är ni fredagstaggade!?? jag ska i väg på en trvlig lunch så denna dagen känns som den börjar bra!
I går gjorde jag en Bolognee till middag – så GOTT! Prova detta!
Kram och så hörs vi senare!
012A2254
012A2256
Älskar min Paderno strimlare!
012A2267
012A2275
 
Skriv ut

clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zucchini Bolognese


  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 250 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • smör
  • 0,5 msk curry
  • 1 paket finklippt bacon
  • 500 g nötfärs (gräsbetes)
  • 2 msk oxfond
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl gott rödvin
  • salt, svartpeppar
  • 1 msk oregano
  • 1/2 tsk timjan
  • 50 g Ica Supergreens (morot, babyspenat, svartkål, vitkål, ärtskott)
  • 100 g parmesan

Instruktioner

  1. Skär champinjonerna i mindre bitar, finhacka lök och vitlök. Fräs i smör och pudra över curry. I en annan panna stek bacon och nötfärs. Blanda ihop och rör ner övriga ingredienser utom bladgrönsakerna. Låt puttra i ca 30 mnuter och innans ervering, rör ner supergreens grönsakerna.
  2. Servera med Zucchinispaghetti och riven parmesan.

Nutrition

  • Serving Size: 4

 
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

4 kommentarer

Kakan 1 november, 2014 - 08:19

Hej!
Vad heter den mindre/enklare manicken för att strimla squash med?

Svara
Åse 1 november, 2014 - 11:01

Veggie Twister

Svara
Mariama 1 november, 2014 - 00:04

Hur mycket fick du betala i frakt för Padernon?

Svara
Hanne 31 oktober, 2014 - 18:02

Lager din bolognese nå, lukter himmelsk! Gleder meg til å smake!
Takk for alle dine fine oppskrifter, til stor inspirasjon !

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.