Zucchini Bolognese

31 oktober, 2014

Hej på er!! Är ni fredagstaggade!?? jag ska i väg på en trvlig lunch så denna dagen känns som den börjar bra!
I går gjorde jag en Bolognee till middag – så GOTT! Prova detta!
Kram och så hörs vi senare!

012A2254

012A2256

Älskar min Paderno strimlare!

012A2267

012A2275

 
Skriv ut

Zucchini Bolognese

  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 250 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • smör
  • 0,5 msk curry
  • 1 paket finklippt bacon
  • 500 g nötfärs (gräsbetes)
  • 2 msk oxfond
  • 400 g krossade tomater
  • 1 dl gott rödvin
  • salt, svartpeppar
  • 1 msk oregano
  • 1/2 tsk timjan
  • 50 g Ica Supergreens (morot, babyspenat, svartkål, vitkål, ärtskott)
  • 100 g parmesan

Instruktioner

  1. Skär champinjonerna i mindre bitar, finhacka lök och vitlök. Fräs i smör och pudra över curry. I en annan panna stek bacon och nötfärs. Blanda ihop och rör ner övriga ingredienser utom bladgrönsakerna. Låt puttra i ca 30 mnuter och innans ervering, rör ner supergreens grönsakerna.
  2. Servera med Zucchinispaghetti och riven parmesan.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4

 
 

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Kakan 1 november, 2014 - 08:19

Hej!
Vad heter den mindre/enklare manicken för att strimla squash med?

Svara
Åse 1 november, 2014 - 11:01

Veggie Twister

Svara
Mariama 1 november, 2014 - 00:04

Hur mycket fick du betala i frakt för Padernon?

Svara
Hanne 31 oktober, 2014 - 18:02

Lager din bolognese nå, lukter himmelsk! Gleder meg til å smake!
Takk for alle dine fine oppskrifter, til stor inspirasjon !

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.