Wrap med kycklingröra

12 oktober, 2011

Gottigottgott!

Köpte med mig en grillad kyckling hem i går och det blev det här av det!
(Maken, mig och min äldsta dotter som äter lchf)

3 portioner
Wraps:
6 ägg
8 msk vispgrädde
2 msk fiberhusk


salt och peppar

Stek i smör på båda sidor, wrapen ska inte få allt för mycket färg. Lägg upp på tallrik och svalna.

1 grillad kyckling i strimlor
2 dl creme fraiche
2-3 dl grädde
0,5 dl strimlade soltorkade tomater i olja
Jalapenos om man gillar lite styrka
1 msk kinesisk soja
salt och peppar

Rör ihop allt och låt småputtra en stund.
Lägg upp strängar på wrapsen, rulla in och dela i två delar. Servera med sallad eller grönsaker.

21 kommentarer
0

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Petra Hansson 15 mars, 2016 - 21:13

Hej hej
Undrar om man kan förvara själva wrapsen eller måste de ätas direkt?

Svara
Laila 6 januari, 2015 - 15:24

Vad gott och mycket godareän de som man köper

Svara
Katja 6 november, 2011 - 22:00

Elin,

Jag får samma problem så fort det blir för mkt fiberhusk i. Då blir smeten geléliknande och omöjlig att använda. En msk husk är max för mig till 2-3 ägg, ofta räcker det med en halv msk. Blir smeten för tjock, späd med vätska eller ytterligare ägg.

Svara
Elin 14 oktober, 2011 - 11:26

Oj vad misslyckade wraps jag gjorde igår! Kan du förklara hur du gör? Min smet blev jättetjock och seg och wrapsen blev cm-tjocka geléiga omeletter…

Svara
Åse 14 oktober, 2011 - 11:40

Vad trist! Jag gör som jag skrivit i receptet. Du tog inte för mkt fiberhusk?

Svara
Elin 14 oktober, 2011 - 12:53

Jag dubbelkollade så jag tror att det blev rätt, men smeten kanske fick stå och svälla för länge.. får testa kortare nästa gång!

Svara
Helena 14 oktober, 2011 - 10:41

Åh vad det här var gott! Dottern 4 år och maken åt som bara den. Jag hade i lite Philadelphia ost då jag hade lite för lite grädde.

Svara
Zanna 12 oktober, 2011 - 18:45

Himmel vad gott det var! Har precis avslutat middagen. Kycklingröran avnjöts med grön sparris. Supergott verkligen! Enkelt och snabbt att tillaga. Det blir matlåda imorgon. TACK!

Svara
Åse 12 oktober, 2011 - 20:42

Härligt att det smakade! =))

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.