VINNARE: Lifesum Gold!

10 september, 2016

GRATTIS till vinnarna!
Maila mig så vidarebefodrar jag era namn till Lifesum.

Kathrin Isaksson:
Då vågen står stilla trots att jag försöker äta strikt känner jag att hjälp behövs! Kanske är det något jag överäter eller så äter jag fel. Med Lifesum får jag möjlighet att utröna vart ”felet” ligger, om det är alls är något fel. Kanske bara min kropp som behöver tid på sig 🙂
Appen är hemladdad så nu hoppas jag på turen!

Camilla:
Har varit sugen på att testa appen ett tag, har följt lchf i ca 10 veckor och mår super. Plus är attjag har gått ner 9 kg. Jag ytterligare 10 kg jag vill gå ner och då hade det varit super att ha lifesum som hjälp då jag börjar känna att jag har lite svårt att ha koll själv på hur mycket kolhydrater jag stoppar i mig. Så just nu äter jag väldigt enformigt. Jag hade blivit så lycklig för jag vet att lifesum hade hjälpt mig att nå min målvikt.

Åse Hansson:
Pricken över I:et, grädden på moset, löken på laxen. Ja, Lifesum skulle ge mig en extra kick att ge järnet i mitt nya lågkolhydratliv.


Nu säljer 56kilo, familjen och några vänner kläder och accessoarer. Välkommen in till 56kilo SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

Du kanske också gillar

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.