WOW!

Alltså. WOW! 281 tävlande till min och Annas bokpaket! Helt galet! Och så många härliga tävlingssvar, alla värdiga vinnare självfallet ❤️

Det är fantastiskt att veta att ni är så många som dels redan har förändrat er kost och mår så mycket bättre och ni som så gärna vill hitta rätt kost till ett bättre mående under 2017!
Jag hoppas att ni stannar kvar på bloggen för är det något som det kommer fokuseras på så är det fler recept, mer inspiration, mer hälsa, mer träning och vardagstips!

Endast en vinnare kunde koras och det blev:

Hej Åse. Åh, dessa vill jag så gärna vinna. 🙂 Du har inspirerad mig så mycket med din blogg och dina recept. Du har fått mig att ändra livsstil helt, vilket fått mig att tappa storlek från 42 till 36. Utan att väga mig. Bara tänka och äta rätt. Flera av mina kollegor har blivit inspirerade av mig och nu har jag även peppat dem till att köra igång. Självklart tipsar jag om din blogg där det finns massor av lära sig som ny LCHF`are.
Vill gärna dyka ner i dessa två härliga kokböcker och lära mig ännu mer. Mums! Och så bor ni ju båda i Sveriges vackraste stad, Helsingborg i Skåne. 😉
Håller tummen och hoppas på tomten!
God Jul Och Gott Nytt År!
Kram

Tina Martinsson

GRATTIS Tina, hoppas att du med dessa böcker kommer kunna inspirera ännu fler!
Kontakta mig med dina kontaktuppgifter så kommer böckerna med posten så fort som möjligt!

LOADING..