Vägning viktminskningsvecka .25

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Platån har släppt med råge!!! För veckans viktminskning är -2,0 kg!

Det innebär att jag är I MÅÅÅL!!! Shit britt, kan det vara sant!?
Jag gjorde alltså samma som inför Stockholm, stod still i 2-3 veckor och sen tog jag ett 2 kg kliv!
Jag är alltså i mål efter 5 månader, 2 veckor, 4 dagar! -24,1 kg!
Nu blir det inga fler vägningar förrän efter Kreta.
Det hade varit jättetrevligt att stå still i vikt under resan, det är ju självfallet mest önskvärt men eg är det oväsentligt vad vågen visar för målet är att jag ska må bra, äta gott med måtta, göra bra val och kunna stå för valen efteråt. Om det så innebär ett litet minus eller ett litet plus eller +-0 är mindre viktigt.
Just nu är jag mest brydd över att jag ska unna mig för lite, så läxan på Kreta blir att unna mig – lagom mycket.
Det är ju den där ”Allt eller Inget” människan som ska tyglas!
Målviktsbild blir en bild från Kreta. So stay tuned! **

Nästa vägning alltså den 2 juli! – En jämnviktsvägning 🙂

** Uppdaterade åtminstone collaget på mig vart 8:e kilo. Finns bland Före/Efter bilderna.
Inte vidare läckert med leggings och linne men what the heck, ni ville ju att jag skulle ha något annat än en för stor velouroverall 😀

 1. Ohaaaaa GRATTIS!!!!!!!!!!!!! WOW – tjohoooooo, vad kul och attans Bruttan vilken lycka, det trodde jag aldrig skulle kunna gå att fixa två kilo till sådär, shiiit vad du e bra!!!

  Jösses vad kul det är att läsa hos dig…

  Njut av din nya kropp nu så mycket du bara kan och inse hur många som är både avundsjuka, inspirerade och glada för din skull du har bevisat sååå mycket här med din viktminskning!

  Grattis ännu en gång åt din bravad!!! 😉

  Massor med sommarkramar från en imponerad Diana i ett regnigt Köping!

 2. GRATTIS gumman till målvikten!!!!!!!

  Så jäkla bra gjort av dig, njut riktigt ordentlig nu i Kreta och som du säger så gäller det att göra bra val och stå för dom sedan och det är jag övertygad om att du kommer att fixa 🙂

  STOR KRAM!!!

 3. Men du, vad roligt!! Grattis å grattis å grattis igen, fasen vad du är bra! Gött kämpat å du är verkligen värd en härlig semester på Kreta, hoppas att ni får det superhärligt.

  Kram Ida

 4. Men guud grattis!!! Vad härligt!
  Satt just nu på lunchen och pratade med en jobbakompis om att jag har följt din viktminskning och om hur fantastiskt duktig du är och nu så är du KLAR!!
  Du kommer klara Kreta utan några problem, kompensera den goda maten och drinkarna med långa strandpromenader så bör du stå still viktmässigt. Och du; även om du ökar nåt kilo så har du ju kunskapen att ta itu med det när du kommer hem. Det är inte många som åker utomlands en vecka och som INTE ökar 1 kg…det är ingen ursäkt men en tröst!
  Ha en härlig semester och va rädda om er hela familjen!
  KRAM!

 5. Jisses… Men jag kan bara säga ”jag visste det” du har en sådan jädrans självdisciplin och är målinriktad till tusan. Du är sååå duktig, ska bjuda dig på något gott som belöning ”med få kallorier” hihihi….

  Ha det underbart på Kreta och var lite extra ”mallig” för ditt resultat.

  PUUUUSSSSS

 6. shit pomfritt!! Människa!Hur gör du? kan du komma upp o ta mina 3 sista nu då 😉
  Vilken present du får! En resa! O kan fira din födelsedag på plats! Unna dig det du vill i alla fall tycker jag. Man kommer inte utomlands så ofta med kottar och i din takt då lär du inte gå upp i alla fall o gör du det så är går du ner dom när dom kommer hem till vardagen i alla fall! Åh vad glad du måste vara! Jag finner inte ord!

  Massor med kramar

 7. GRATTIS! Wow, vad bra gjort! Du är en stor inspiration och jag har följt dig hela denna viktresa. Så härligt att se att det verkligen fungerar- trots ups and downs! Ha en riktigt härlig semester på Kreta nu och njut av livet och din nya kropp!

 8. Än en gång: Grattis grattis grattis!! Ska bli så spännande att följa dig genom jämnvikten, jag längtar tills det är dags för mig. Vilken sporre din viktresa är, om jag kan vara hälften så duktig som du så är jag supernöjd! Ha en underbar resa, du kommer kick ass i bikinin på resan :-)!

 9. Ja, det är bara så: DU är bäst tjejen!! Gud, så kul alltså. Tror att du kommer att fixa Kretaresan alldeles lysande faktiskt, men ska ändå bli spännande att få resultat från din första jämviktsvecka måste jag säga.

  Kram!!

 10. GRATTIS gumman!!!!! Målvikt innan semestern! Det hade du knappast trott…

  BRA JOBBAT!

  Håller tummarna för att du med ditt nya sunda tänkande klarar +/- 0 under semestern.

  Ösnkar er än en gång en underbar härlig semester tillsammans!
  KRAMAR

 11. Åh, vad roligt! Grattis! Jag trodde knappt att du skulle uppa innan Kreta och så går jag in och ser att du har gjort både det och att du dessutom gått i mål, det blev lite av en glädjechock här kan jag säga 😉 Jag tycker du ska njuta på Kreta, och om det innebär att du räknar points eller unnar dig mycket det kan ju bara du känna. Hoppas ni får en riktigt skön semester!
  Kramis

 12. Säger bara ~GRATTIS~grattis…. Vilken underbar present att få inför Kreta.. Du är min förebild & motivationskälla… En väldigt bra såndan!

  Hälsningar Mia

 13. Än en gång GRATTIS! Mysigt att träffas en stund i dag, gjorde att jag fick ny VV kraft och nu blir det nya tag, så snart kommer jag också gå i mål. Kram

 14. Än en gång ett stort stort grattis gumman! Vilken lycka 🙂
  Jag lovar att du ser lika fantastisk ut som du känner dig!

  Puss

 15. Otroligt! STORT GRATTIS!!! Duktiga du! Extra härligt att du fixade det lagom till utlandsresan. Njut ordentligt av semestern! Det är du verkligen värd!

  Kramar

 16. hurra *3 och ett STORT Grattis!!!!!!!!! Önskar dig Lycka till med jämnvikten…å Kreta blir en baggis för dig!!! Kram Laila

 17. Ett jättestort GRATTIS till dig! Gud, så duktig du har varit, avundas dig riktigt mycket! Här tror man att kilona skall falla bort av sig själv, har ingen som helst karaktär att försöka få bort dem.

  Nu får du ta en välförtjänt semester på Kreta och unna dig en del godsaker, men som du skriver så gäller det att göra bra val. Nåja, du klarar det säkert galant.

  Trevlig resa!

  Kram!

 18. GRATTIS!!
  Bra jobbat. Du är en stor inspirationskälla, ska du veta. Utan dig och ditt forum, vore jag inte där jag är idag,och nu blir jag ännu mer peppad efter att se hur fin du har blivit. (fast du var fin förut med)
  Än en gång grattis, och ha en skön semester.

 19. Shit pommes (som mina kids skulle sagt, shit pommesfrites är ju såååååå töntigt att säga) vad du är grym! Jag kan bara göra vågen, igen och igen och igen och igen… jag står kvar här och vevar med armarna när du kommer tillbaka från Kreta!

  Grattis till en sån grym utdelning på ditt slit.

  Många kramar från Gbg

 20. STORT GRATTIS!!!!!!!!!!!

  Nu är jag oxå på väg ner. Sakta men säkert med sunda och kloka val och en Superduperbra Hemsida som stöd. Må gott!!!!!!!!

 21. Grattis! Du är så duktig och en sån källa till inspiration! Och du resonerar så klokt! Huvudsaken är att man mår bra, gör sina val och mår bra i dem! Fortsätt att må bra! Njut av Kreta!

 22. GRATTIS!!!!

  Du är supersnygg på leggingsbilden! Du kan verkligen bära upp dem!!!
  Helt otroligt vilken prestation du gjort!!!

  Kram!

 23. jag igen… vill bara säga att sista bilden samt bildspelet är helt makalösa! vilken skillnad!!
  snacka om att kunna svassa omkring i bikini utan att vara blyg… när folket där nere sen fattar att du är mamma till 4 härliga ungar kommer du knock them of their feet!!
  du är så snygg!

 24. Grattis till målvikt!!!

  Nästa vecka är det bannemej jag som går i mål… 2 hg kvar nu så det SKA gå.

  Vi ses inte på onsdag eller? *snyft*

  Ni får ha en underbar semester!

  Puss.

 25. grattis grattis grattis till målgång. var stolt över dig själv, det du har gjort är så jäkla bra! trevlig kretaresa!

 26. Fy fan vad du är bra!!!!!!!!!! Grattis grattis grattis! Vad glad jag blir för din skull! Ha nu en underbar vecka på Kreta!
  *kram*

 27. GRATTIS! Kan inte förstå känslan som du har nu! Även om de två sista kilona är mest ”kosmetiska” så måste det ju ändå kännas som att fan, nu h ar du NÅTT DITT mål! Helt underbart för dig! 🙂 🙂 🙂

 28. GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gud vad duktig du har varit, är sååå impad av din motivation! Vilken snygging du blivit! *kram* PS: Hoppas Kretaresan blir underbar!

 29. Väldigt mycket grattis! 🙂
  Hoppas du får en underbar semester på Kreta.
  Själv kämpar jag vidare, har några kilon kvar 😛

 30. STORT GRATTIS!!!
  STORT GRATTIS!!!
  STORT GRATTIS!!!
  jag har varit med dig hela din viktresan och jag är imponerad över vad duktig du är!!

  Ha det så bra i Kreta!! kram

 31. Säger som alla innan mig! GRATTIS!!!! =D
  Hoppas du får det kanon på kreta nu och unna dig att vara lite onyttig, det är du värd! 😀
  Kram!

 32. WOW! Vad duktig du är!!!!!Måste vara som att ha vunnit högsta vinsten, vilken glädje!
  Kram o grattis och bara njut nu atav Kreta…

 33. Ett STORT grattis till målgången, visste att du skulle klara det igen ,)
  Njut nu av din vackra kropp på Kreta!

  Kram

 34. Då ska du stå stilla nu då. Är det svårt att inte fortsätta gå ner i vikt? Själv har jag aldrig kommit så långt så jag ska försöka hålla målvikten. Men så småningom klarar jag det kanske. Du är ett levande bevis på att man kan lyckas och faktiskt riktigt fort!

 35. GRATTIS i massor. Ha en skön semester på Kreta. Önskade att jag kunde ha lite av din motivation. Återigen Grattis Åse.
  Kramzzi Margitha

 36. Grymmaste grymt tjejen! Fan vad jag blir peppad! Har cirka 5 kilo kvar till målvikt själv, ska ta dom under sommaren nu!
  Kram

 37. GRATTIS!!..shit (wo)man..du borde få kallas helig;)..du är verkligen bäst på detta!!

  Och vilken skillnad..du ser toppenhet ut nu, Daniel får hålla hårt i dig..pff kan tänka mig alla killars blickar som drar i dig;);)

  Puss och kraam

 38. Hej!! Måste gratta dig då du varit så otroligt duktig!!! Blir så inspirerad och dina recept ger mersmak,har dock inte provat mer än den ungerska kycklinggrytan och den är supergod. En fråga: Taste of House fonderna du pratar om,var hittar jag dem? Har letat och letat i alla möjliga affärer men hittar inte. Är de nya på marknaden??
  Grattis igen,du har verkligen lyckats! Kram

 39. Du är banne mig helt AMAZING, Åse! Hur kan du AVSLUTA en viktnedgång på 24 kg med 2 kg på en vecka?! Wow! Blev faktiskt lite tårögd när jag kom in och såg att du är i mål! Så fantastiskt bra kämpat och underbart kul för dig! Jag förstår verkligen att du är stolt över dig själv. Du inspirerar något oerhört och jag hoppas verkligen att du fortsätter att uppa sidan, för det kommer vi andra tjockisar att behöva 😉

  PS. Själv är jag -7,2 kg sedan slutet av april – bara 12,8 kg kvar!! DS.

 40. Hipi,hipp hurra för underbara Åse! Kanonbra jobbat! Du är sannerligen källan till inspiration. Ska härja runt i din blogg lite mera nu då min omstart stundar.

  Kram o ha det så skönt i värmen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..