Vägning viktminskningsvecka .25

18 juni, 2007

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Platån har släppt med råge!!! För veckans viktminskning är -2,0 kg!

Det innebär att jag är I MÅÅÅL!!! Shit britt, kan det vara sant!?
Jag gjorde alltså samma som inför Stockholm, stod still i 2-3 veckor och sen tog jag ett 2 kg kliv!
Jag är alltså i mål efter 5 månader, 2 veckor, 4 dagar! -24,1 kg!
Nu blir det inga fler vägningar förrän efter Kreta.
Det hade varit jättetrevligt att stå still i vikt under resan, det är ju självfallet mest önskvärt men eg är det oväsentligt vad vågen visar för målet är att jag ska må bra, äta gott med måtta, göra bra val och kunna stå för valen efteråt. Om det så innebär ett litet minus eller ett litet plus eller +-0 är mindre viktigt.
Just nu är jag mest brydd över att jag ska unna mig för lite, så läxan på Kreta blir att unna mig – lagom mycket.


Det är ju den där ”Allt eller Inget” människan som ska tyglas!
Målviktsbild blir en bild från Kreta. So stay tuned! **

Nästa vägning alltså den 2 juli! – En jämnviktsvägning 🙂

** Uppdaterade åtminstone collaget på mig vart 8:e kilo. Finns bland Före/Efter bilderna.
Inte vidare läckert med leggings och linne men what the heck, ni ville ju att jag skulle ha något annat än en för stor velouroverall 😀

63 kommentarer
0

Du kanske också gillar

63 kommentarer

Louice 28 juni, 2007 - 21:18

Hipi,hipp hurra för underbara Åse! Kanonbra jobbat! Du är sannerligen källan till inspiration. Ska härja runt i din blogg lite mera nu då min omstart stundar.

Kram o ha det så skönt i värmen!

Svara
Anbi 26 juni, 2007 - 12:06

Du är banne mig helt AMAZING, Åse! Hur kan du AVSLUTA en viktnedgång på 24 kg med 2 kg på en vecka?! Wow! Blev faktiskt lite tårögd när jag kom in och såg att du är i mål! Så fantastiskt bra kämpat och underbart kul för dig! Jag förstår verkligen att du är stolt över dig själv. Du inspirerar något oerhört och jag hoppas verkligen att du fortsätter att uppa sidan, för det kommer vi andra tjockisar att behöva 😉

PS. Själv är jag -7,2 kg sedan slutet av april – bara 12,8 kg kvar!! DS.

Svara
Cathrin 24 juni, 2007 - 21:32

Hej!! Måste gratta dig då du varit så otroligt duktig!!! Blir så inspirerad och dina recept ger mersmak,har dock inte provat mer än den ungerska kycklinggrytan och den är supergod. En fråga: Taste of House fonderna du pratar om,var hittar jag dem? Har letat och letat i alla möjliga affärer men hittar inte. Är de nya på marknaden??
Grattis igen,du har verkligen lyckats! Kram

Svara
1 5 6 7

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.