Vägning viktminskningsvecka 5

Go’morron! Dags för första ”veckans vikt” :)
Tja som jag misstänkte så kan jag inte stoltsera med ett jätteminus i veckan -0,4 kg
men det var ju väntat! Dessutom så har jag ju trots allt gått ner -4,9 sedan mjukstarten 10/11 (4 veckor sdan idag) så kroppen börjar väl undra vad som händer :)
Men ett minus är ett minus och det är jag nöjd med! Jag känner ju verkligen av de här snart 5 kilona!
Jag mår så bra nu när jag är i gång igen! Och trots att det är 18 kg till mål så känns det inte avlägset, det är ju trots allt en sådan kort period och jag längtar till att kunna sätta på mig kläder jag vill HA igen istället för att välja kläder som jag ser minst tjock ut i;)

Hoppas det gått bra för alla er som körde igång förra måndagen samtidigt som min officiella start!
Nu ska jag blunda för tvätthögen och ta med mig lillan i barnvagnen på promenad istället!
KRAM på er alla!

 1. Bra jobbat vännen. Ett minus är alltid ett minus. Blunda för tvätten du. Den går ingenstans….njut av en promenad.
  Hopps du får en fin dag.
  Kram kram

 2. Grattis till ditt första minus! Och jag har precis samma längtan som du till att kunna ha mina snygga kläder igen istället för tältkläderna som döljer kaggen bäst 😉

 3. Du är en super tjej jätteduktig på alla sätt och vis måste jag säga. Tvätthögar måste man blunda för ibland! det spelar ingen roll tvättkorgen är ju aldrig tom;) ha en bra dag!

 4. Hej gumman! Grattis. Ett minus är alltib ett minus. Du är så duktig!! Ha ha det är så sant vad du skrev om kläderna! Man måste hitta de som man ser minst tjock ut;)

  Ha en bra vecka. * kram *

 5. Grattis till ditt minus!
  Du har en sådan härligt positiv inställning till din viktminskning – ska också glädjas över mina ynka -0,3 kg….
  kram

 6. Bra prioriterat. Jag ska iväg en kortis och hämta luft, håller på att bli tokig mitt nyinköpta Photoshop vill inte starta upp – har du något tips?
  Själv blev det ynka -4 hg – var nere i -1.2 i mitten på veckan, men helgen satte P för detta..

 7. Ja -0,4 är bättre än inget och spelar ju ingen roll denna veckan! Du tar säkert -2,5 nästa vecka..hihi. Du burkar gasa iväg så i mellanåt..hihi
  Du är så duktig!!

  KRAM gumman!

 8. Ett minus är alltid ett minus och många fler lär det ju bli=)
  Kraaaaaaaaaammmmmmmm till duktiga lilla du!!!!!

 9. Jag börjar närma mig -5 kg och även om det inte är en stor förändring så gör det verkligen skillnad! Märker det främst på kläder som inte sitter åt riktigt lika mycket längre 🙂 Det är bara att kämpa vidare! 🙂

 10. Kul med minus – grattis! Själv landade jag på -0.7 och är mer än nöjd. Trodde verkligen på plus den här veckan. Har ju känt mig så uppblåst de senaste dagarna. Skönt att upptäcka att vågen inte delade den känslan. 🙂

 11. Grattis till minus! Det kan väl inte bli stora minus varje vecka. Alla minus är BRA! Och jag håller med dig, gud vad tråkigt det är att klä sig så man ser mindre tjock ut. Istället för att kunna ta på sig det man vill ha.

  Jag har gått ner 8 kg nu sen jag började i augusti på 78 kg och det känns ju verkligen skillnad men ändå känns det som det är långt kvar. Men det går ju ändå fort sen när man ser tillbaka på det. Det har ju redan gått två veckor sen jag nystartade och på den tiden har jag ju gått ner 3 kg så jag är jätte nöjd! Tycker det märks att jag slutat amma nu… kilona släpper lite lättare. Även fast jag inte rör på mig något (skyller på vädret) 😉

  Kram!!

 12. Stort grattis till ditt minus.
  Härligt när det går åt rätt håll!
  Själv så hoppade jag inte högt av glädje,
  ynkliga 0,2-.
  Men ,men det är bra att ta nya tag………

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..