(Vägning viktminskningsvecka .17)

Det blir ju ingen officiell vägning idag eftersom jag bytt vägdag till lördag men veckans vikt må-må blir iallafall -0,8 kg! Jag väger ju mig hemma också innan VV vägningen.
Hoppas det hinner bli lite till innan lördag men inget jag förväntar mig för min kropp fungerar nämligen så här:
Dagen, dagarna efter måndagsvägningen har jag gått UPP! Vikten håller sig uppe tills 1-2 dagar INNAN måndagsvägningen, då tar det ett stort kliv ner. Hur skumt som helst!! Så frågan är hur vikten ser ut på lördag? Det kanske inte blir mer nergång och sedan blir det ett större minus nästa lördag igen för att jag då kommit i fas. Mycket med det världsliga! haha :)

  1. Grattis! Jag var nere och vägde mig i dag -1,2 jippie!! Nu fick jag min nyckelring och stjärna nummer 3. Ville bara skryta lite. Kram kram!

    Men hurra! Du fortsätter rasa!! P&K!!!
  2. vilken berg o dal bana 🙂 väger du dig varje dag??? tycker det är fantastiskt hur målmedveten och duktig du är!!! heja heja!!!

    Nej men 2-3 ggr i veckan blir det av ren o skär nyfikenhet! 🙂 P&K

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..