VÅRNYTT och Sellpy

21 mars, 2019

Innehåller annonslänkar till Ellos

God förmiddag!

Hur mår ni? har ni haft en bra vecka so far!?
Visst har denna veckan gått fort? Inte för att det hänt så mycket men känns bara så.
Jag sitter och läser igenom matmagasin för lite inspiration både fysiskt och digitalt. Känner ni till Readly? Alltså såååå bra! Där finns ju typ alla tidningar! I min Ipad pro så blir ju formatet dessutom lika stort som en vanlig tidning haha!

Vad äter ni ikväll? Jag har tagit fram kyckling så det får det bli i kväll, ska bara fundera på vad. Sugen på lite italienska smaker som mozzarella, basilika etc – yum!

Vi ska ju börja renovera vårt sovrum med angränsande WIC nästa vecka och sista veckorna har jag rensat ut i mina garderober. Jag har varit så dålig på att rensa ut och sälja vidare men nu har jag alltså packat hela TIO Sellpypåsar fulla med kläder, väskor, skor, accessoarer etc som jag inte vill/kan ha kvar längre. Jag köper ju in en hel del till bloggen.
Min butik hos Sellpy hittar ni HÄR, där är tomt just nu men kommer börja fyllas på om några veckor när Sellpy hunnit fotografera och lägga upp.


Nu har jag knappt kvar några kläder hehe!

Tänkte tipsa er lite om Ellos – de har Mid season sale med upp till 70% rea HÄR

Det har kommit massor med vårnyheter HÄR och HÄR – så fräscha färger! Älskar färg!
Dessutom upp till 30% på jeans och varumärken HÄR

Här kommer lite tips på superfina vårnyheter som jag funderar på.

Blus Object HÄR
Ljuuuuvliga färger!

Tunika Fay HÄR

Maxiklänning Carina HÄR
Detta är samma modell som jag har på mig HÄR (midsommar 2018)

Denna outfiten har jag redan, blusen är underbar! HÄR

Klänning Natalie HÄR

Tröja Gaia HÄR

Så söt look! Skinnkjol (fake) och söt blus! HÄR

KRAM så länge!

 


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Anita 22 mars, 2019 - 09:42

Härligt att titta på lite vårkläder.
Ledig från jobb men vet ändå vad där är att göra städa huset ,planera middag och sen ska jag sätta mig och titta min nya bok Hälsobalansen.
Ha en härlig helg hoppas på fint väder.

Svara
ÅsaS 21 mars, 2019 - 21:43

Jadu, denna vecka har verkligen hastat förbi. Haft 2 lediga dagar på raken, vilket jag inte är bortskämd med, och det var både skönt och välbehövligt (även om dagarna gick åt till diverse ärenden och sjukhusbesök, så hann jag även koppla av och samla kraft och ork igen, för att ta tag i nästa veckas vändor).
Nu hoppas jag vi har haft nog av väderomslagen så vi kan gå vidare in i våren och möta solen oh värmen, för jag vill plocka fram tunnare och lättare kläder och skor. Butikerna bjuder ju hur mycket fint som helst just nu. Och det du visar är ju hur vårfräscht som helst! Har en varukorg inne på Ellos som ligger och väntar på sista knapptryckningen, men det är ju bara det att det fortfarande är ganska fullt i garderoben, trots utrensning nyligen – dock inte lika mycket utrensat som hos dig, men ändå..
Ser framemot att följa ert WIC-bygge, för det ni bygger/renoverar blir ju så himla bra och inspirerar massor! Tycker nästan lite synd om min J, då han får så många önskemål och idéer från frugan sin efter era renoveringar. 😂
Nä, nu ska jag sätta mig och kika i mina nya böcker – ”Charmen med tarmen” och Marie Kondos ”Konsten att städa”.
Kram och ha det gott! 💜

Svara
Åse 22 mars, 2019 - 09:14

Hej Åsa! ja nu vill vi ha värme och sol!
Haha go du är! ja det ska bli så kul att köra igång! Verkligen i stort behov av att få till det bra!
KRAM och njut fredagen!

Svara
karin 21 mars, 2019 - 15:57

Härligt med nya vårkläder och varmare ute.
Kul att du säljer av dina kläder.
Du har inte funderat på att ha en bloppis och träffa dina följare och bokläsare.Kanske mer jobb för dig men roligt för alla iblande.
Har du haft det förut.

Ha en fortsatt trevlig dag.

Svara
Åse 22 mars, 2019 - 09:13

Hej Karin!
Nej det är inget jag haft förut men det kan jag kika på framöver =)
Njut av fredagen!

Svara
Jenjo 21 mars, 2019 - 12:20

Jag mår bara fint! 😁 Veckan har varit helt ok. Galet mycket att göra på jobbet dock, men det är kanske därför jag oxå tycker att den gått otroligt snabbt. 😉 Imorgon AW hos en kollega så jag ser fram emot helgen. ☺️
Ha det bäst 😘

Svara
Åse 21 mars, 2019 - 12:21

Åh AW som belöning på en intensiv jobbvecka!, härligt! 🎉💕

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.