Vårens Musthave – en MyK! (Rabattkod!)

15 april, 2018

Hej på er!

Hoppas ni haft en härlig helg! Vi har haft det super!
Som vanligt, så går helgen på tok för fort.
Denna veckan som kommer planerar jag att bjuda på en hel del nya recept, denna veckan som gått har det inte blivit mycket matlagning.
Men jag har en massa idéer som jag vill prova och jag har personligen lite ny vår-motivation så jag känner mig lite nypepp 🙂

Här kommer sedvanliga söndagstipset =)
Min fina vän Sanna sedan 15 år tillbaka driver Alixtra som är exklusiv försäljare för MyK här i Sverige! Ni har sett väskorna här tidigare och jag har talat mig varm om dem. Såååå mjukt skinn, bra och rymliga modeller, stilrena och smarta lösningar. Det går inte att göra dem rättvisa på bild om jag ska vara ärlig.

Här kommer tips om två grymma vardagsväskor!

MyK Cosmic är så snygg vardagsväska! Som har två olika axelband! Antingen så låter du det korta bandet hänga kvar som en rolig detalj (se bild längre ner) eller så klickar du av och förvarar i väskan.

Crossover är snyggt och praktiskt tycker jag! Är en riktig crossover tjej! =)

Bag Sky är min favoritvardagsväska! Älskar modellen! Så lagom och rymmer så mycket mer än man tror! Min 12.9 tum Ipad Pro ryms utan problem i den med liten kamera, mobil, extern laddare, liten sminkvätska etc

(väsk pompomen är min egen tillhör inte)

Jag bär min ofta som crossover. Fungerar trots storleken.
Haha tycker ni jag ser lurvig ut på kappan och byxorna så är det för att vi nyss hade köpt en heltäckningsmatta som flockade så in i!! Vart mattan ska ligga berättar jag för er i morgon! Nytt på G hemma! =)

Jag är så sugen på en Bag Earth i Peach också, japp! Så får det bli! Snyggt till våren =)

Den har kommit nu! Sååååå fin! Underbar vårfärg!! Peeeeeeeach! 


LIten och nätt men rymlig och längre axelband finns med också.

Nu till det roliga! Rabattkod =)
Ni får med min kod 56kilo15 15% rabatt på allt i webshopen! Gäller from idag fram till nästa söndag., gäller en vecka från söndag. Just nu även fraktfritt!

HÄR kommer ni till bästa Alixtra!


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)
10 kommentarer
0

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Sanna 16 april, 2018 - 17:04

Finaste Åse 😍⭐️ Snygg som vanligt! Puss 😘

Svara
Vic 16 april, 2018 - 09:36

Puss!

Svara
Jenjo 16 april, 2018 - 07:06

Jag bär också gärna crossover, men min vänsteraxel protesterar alltid högt efter bara 30 minuter, och sen blir jag lidande i några dagar. Så, jag har fått börja sätta crossover åt andra hållet, så väskan hänger på höger axel. Och herregud så besvärligt allt blev. Som om jag inte klarar av att ha väskan så längre. Vanemänniskan… 😉
Väldigt snygga väskor dock och jag hade gärna haft båda i min ägo. 😛
Ha en fin dag! Kramar!

Svara
ÅsaS 15 april, 2018 - 21:28

Oj så många snygga väskor! Måste fråga, är väskorna tunga i sig? Har en förmåga att släpa med mig ”allt och lite till” till vardags (telefon, plånbok, sminkväska, hårspray, paraply..) och det väger en del, om jag säger så.. Skulle behöva en snygg, tålig och rymlig väska, som för den skull inte blir för tung. Tror du en SkyBag skulle bli lagom isf?
Kram!

Svara
Åse - 56kilo 15 april, 2018 - 21:53

Nopps! Tunnt och elegant skinn!
Skybag eller en mustsee! Jag gillar skybag så jag kan ha den crossover, den är lite mindre än mustsee men jag tycker inte dSN känns så!!

Svara
ÅsaS 16 april, 2018 - 16:12

En svart Sky är nu beställd. Men blev även sugen på Earth och Biori.. 😍🙈😂

Svara
Åse - 56kilo 16 april, 2018 - 16:13

Haha i know the feeling… 😉 ❤️

Svara
Sanna 16 april, 2018 - 17:07

Tack bästa 😍 Earth är faktiskt en av mina favoriter. Stilren och lagom i storlek. Samma grymma funktion med två band! 🤩

Svara
ÅsaS 16 april, 2018 - 17:36

En brun Biori Shopper får det bli nästa gång.. 😉😍

ÅsaS 19 april, 2018 - 23:12

En Biori Shopper och en Biori Perfect råkade det bli också.. 🙈 I brunt. Nu är jag redo för vårens och sommarens strapatser. 😊

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.