Vägning viktminskningsvecka 35

11 juli, 2009

-1,0 blev det, och jag har sett ny siffra! 🙂
Varje hekto känns och syns nu tycker jag och det är ju så när man är nära målvikt. Jag är jättenöjd som det är men jag vill ändå tona lite till eftersom jag fortfarande har en del volanger runt midjan;)

MEN ikväll ska det bli party och vet ni, jag ska ha på mig mina MÅLVIKTBYXOR!!
I april köpte jag ett par ceriserosa jeans till min dotter, men hon är både längre och har annan benstomme (jag är ju lite av en pygmé *S*) än jag så de var för trånga över höfterna. Jag tyckte att de var så snygga (var från damavdelningen, så inga barnkläder alltså!!) så jag behöll dem och tänkte att de ska jag ha som målviktsbyxor!
För några dagar sedan provade jag dem och de satt som handsken!!!!!
Detta blir outfiten ikväll, fler bilder kommer nog senare ikväll.

006_1

Som sagt, idag blir det lite mer kolhydrater än vanligt i form av ”normal” mat, dvs trerättersmiddag med förrätt, huvudrätt och efterätt och jag äter det som serveras – till det kommer drinkar som är allt annat än low carb.
Med tanke på det så har jag använt 1% kesella till min frukost istället för 10% och uteslutit grädden. Till lunch blir dte nog lite ägg etc, håller nere på både kolhydrater och fett nu under dagen.

45 kommentarer
0

Du kanske också gillar

45 kommentarer

Annica D 14 juli, 2009 - 09:45

Åse, skitsnygga brallor! Du är toppensnygg i dem:)
Jag är så impad av dig som lyckades hålla nollan på utlandssemestern. Själv gick jag upp 2 kg på 2 v i Spanien! Jag har inte rikigt kommit in i rätt tänk känner jag, men jag är påt igen.
Kram och trevlig sommar

Svara
Mischy/Eva 12 juli, 2009 - 17:06

Grattis pygmén haha snyggis.

Svara
1 3 4 5

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.