Våffelfeber och ekogott!

5 juli, 2013

Heeeeeeej fredag!!
Jag hade förväntat mig vackert väder och värme i dag men serru så blev det inte :(( Men helgen ska vara varm i allafall!
I morse vid 7:15 blev jag uppringd av goa Matilda på Morgon i P4 Malmöhus (1,15 timme in i programmet om ni vill lyssna) och fick berätta vad som händer i Helsingborg i helgen 🙂
För mig och Sara och antagligen lillasyster så blir det Beach Club Gröningens sommarfest! Kuuuul!
I går var jag nere hos Ingela på Lchfbutiken och signerade lite böcker som hon ska ha till salu. Och så passade några läsare på att hälsa på! SÅ KUL! Bla goa Magda och duktiga Viktkamp!

IMG_0145

Söta Magda och jag.
 
IMG_0146

Smaskiga kolhydratsnåla alternativ!
 
I går fick jag hem ett nytt våffeljärn jag beställt! Googlade upp det som fått bäst i test och klickade hem. En dubbel Åviken Classic 905
Jisses så bra det är!!! Våfflorna blir galet frasiga! Gjorde kesoplättarna i det och det blev verkligen frasvåfflor!
Lite 48% grädde och osötad jordgubbssylt och jag lär stå mig fram till kvällen nu =)
Med hem från Ingela följde även en hel del ekologiskt, kravmärkt och biodynamiskt hem!! ojoj! Bla kalvfärs från Sunnantorps gård! Det var det köttet vi åt hos Klara Desser förra fredagen! Sååååå mört och BRA kött!
Så det blir nog några goda biffar i kväll med någon smarrig sås!
IMG_0170

IMG_0173

IMG_0177

 
I morgon är det 1 vecka kvar till NEW YORK! =)=)=)=)
 

14 kommentarer
0

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Sandra 4 augusti, 2013 - 13:11

Hej! Jag har nu försökt ett antal gånger att göra kesoplättar i detta våffeljärnet utan att lyckas. Varje gång fastnar all smet i järnet. Hur gör du??!!! =) Har du i smör/kokosfett i smeten?

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.