Utveckling

11 juni, 2012

Goa fina besökare, hade som sagt två givande möten i dag – inget jag kan prata om nu men det kommer! Något ni kommer gilla:) Men funderar lite på, så här på kudden innan John Blund kommer – hur 56kilo kan förbättras. När det gäller det visuella så har jag planer, ny layout ska upp med bättre arkiv och sökmöjligheter, men vill ni tipsa mig om vad ni vill läsa mer om? Speciella upplägg? Något ni vill veta men som inte finns här?

Natti natti!

20120611-233335.jpg


Home Sweet Home!

19 kommentarer
0

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Ulrika 12 juni, 2012 - 22:43

Har bara läst din blogg ett par månader, var fast efter första gången:)
Tack för en inspirerande blogg, hörde om periodisk fasta först här:) älskar dina recept och anväder de ofta. Dock kan jag tycka det är något krångligt att söka gamla recept eller i receptbanken. Den skulle med fördel förbättras:)

Svara
Åse 13 juni, 2012 - 07:14

Jaaaaa håller med! Arkivet och sökfunktionen måste förbättras! :))

Svara
maya 12 juni, 2012 - 13:21

Hej Åse, en mycket fin blogg!En fråga angående periodisk fasta bara, får man dricka lite vin på helgerna och ändå få bra resultat i form av viktminskning?Tack för ditt svar:)

Svara
maya 12 juni, 2012 - 13:17

Hej Åse, det är alltid roligt att följa din blogg.Tack för sååå mycket bra inspiration :)Kör du fortfarande periodisk fasta?Jag har själv börjat med den nu, men undrar hur det är med vinet.Får man dricka det på helgerna och ändå få bra resultat i form av viktminskning?Tack för ditt svar 🙂

Svara
Linn 12 juni, 2012 - 12:17

Jag är också ganska ny följare och jag tycker din blogg är toppen. Snygg och fräsch! Känns modern. Bra blandning mellan privat och mat. Nu kanske jag missat något som redan finns (får kika lite mer på de äldre inläggen), men det vore ju kul att få ”träffa” dina följare som ätit LCHF och nått sina mål. Det tycker jag är toppen som inspiration. Själv är jag i början av min LCHF-karriär (har testat annat också) men nu bestämt mig för att LCHF passar mig. Har cirka 15 kilo att bli av med så jag får återkomma om hur det går för mig:) Mer recept är ju alltid önskvärt också:) Ska bli spännande att se nya designen på bloggen. Jag kämpar på att få ordning på mina egena. En ny kamera och photoshop skulle sitta fint:)
Kram

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.