Urvriden trasa!

3 september, 2012

Hörrni… Jag vill bara säga att jag gillar er!
Jag har dragit på mig en förkylning (tack förskola och skolstart) och varenda gång jag blir förkyld så sätter det sig i kroppen med trötthet, deppighet, irritation etc. Ont i halsen och småtäppt men allmäntillståndet är värst. Jag jobbar på med boken men har samtidigt dåligt samvete för att jag inte har så mkt roligt att uppdatera här, jag vill ju ge er något inspirerande när ni kommer hit. Men själv har jag knappt kammat håret på en vecka..
Men vad jag vill säga är att de senaste dagarna har jag läst så många fina kommentarer från er som ger MIG energi och inspiration. TACK! Tack för att ni talar om vad ni tycker och erfar med/vad det ni hittar här! Det betyder mycket!!
Är det lite tyst här ibland så kolla igenom arkivet! Det finns en stort arkiv här, ända tillbaka till 2003 och även om det är många gamla viktväktarecept så finns det nog en hel del att läsa!
Har sovit som en kratta i natt. Somnade vid 21.30 i går men vid 23 satte Juni (6 år i november)  igång. Hon har ju perioder då hon sover oroligt och drömmer mycket och vaknar och är arg och ledsen. Det är oftast bra i flera månader i sträck men ibland kör det igång igen. Det är ngn form av nattskräck och tar musten ur en!
I dag skulle jag lunchat med fina Anne men jag kände redan i går att jag behövde ta det lugnt i dag. Har jobbat med boken i dag och bara tagit det lugnt, nystädat hus så inget som pockade på uppmärksamhet. Lunchen fick flyttas till fredag.
I morgon kommer NCC hit och håll i er nu, kommer med NYA bänkskivor från IKEA!!! Ni kommer ju ihåg att vi fick nya skivor i Juni (reklamation). PEAB har bevisligen inte gjort ett bra jobb då det blivit en resning i skarven där bänkskivorna satts ihop. IKEA måste jag säga har gett så otroligt fin service! Fantastisk fin kontakt med dem har vi haft!
Nä nu blir det TV sedan säng, sova, sova säng! =)


Tack för att ni gör denna bloggen till vad den är, en positiv plattform!

Kvällens middag: Shrimp Saganaki med vitlöksrostat solrosbröd.
 

37 kommentarer
0

Du kanske också gillar

37 kommentarer

Susanne 5 september, 2012 - 18:24

Inte kul med förkylning… Äter du D-vitamintillskott?. Jag äter det året runt nu, även på sommaren men i lägre dos. Speciellt en så solfattig sommar som denna… Har inte haft en riktig förkylning på flera år (peppar, peppar…) utan kan bara känna av lite svid i halsen en dag eller två – sen är det borta!
Tack för en bra blogg och krya på dig! 🙂

Svara
Sanna 5 september, 2012 - 17:36

Jobbit att vara sjuk.. Jag håller på kolla genom dina recept, några vänner kommer till middag på lördag. Jag ska bjuda något GOTT!
Krya på dig. Kram

Svara
Malin 5 september, 2012 - 12:25

Hej Åse!
Vill först och främst tacka dig för din inspirerande blogg. Det är tack vare dig som jag har börjat med LCHF och är nu inne på min tredje dag med periodisk fasta! Det fungerar alldeles utmärkt, har inga problem att hoppa över frukosten, har aldrig varit en frukostmänniska. Jag har fem envisa kilon som jag vill bli av med efter en graviditet. Nu till min fundering, jag tränar på morgonen, kliver upp kl 5 och kör 40 min intervaller hemma på löpbandet + plankan alternativt 60 min powerwalk + plankan ca 5 dagar i veckan. Detta gör jag då på fastande mage och äter inte min första måltid förrän kl 12. Är det en god idé att ta BCAA som jag läst om innan och efter träningen? Har försökt läsa mig till det men det verkar som att de flesta tar det i samband med styrketräning och inte som jag i samband med lågintensiv och konditionsträning. Jag har ingen möjlighet att gå på gym och styrketräna och har alltid varit en morgontränare!
Tack igen för en superblogg!
Kram och krya på dig!

Svara
Nadja 5 september, 2012 - 10:57

Krya på dig fina du <3 Nu ska jag kolla i dina arkiv efter ett LCHF bröd som kanske kan passa mig 😉
Kram

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.