Upp och hoppa!!!

3 mars, 2013

Verkar som hela Sverige har stråååååååålande vackert väder idag!!! Jag trotsar ett tungt huvud pga en trevlig gårkväll och tar på mig nya träningskläderna från Röhnisch (som ni kommer kunna tävla om i morgon!!)
Stadig brunch i magen och en liiiiiten bit ananaspaj, så nu ger jag mig i väg med 15 åringen 🙂

2013-03-03 11.48.01

2013-03-03 14.11.19

Jag funderar starkt på att köpa PT timmar! Ni som har /haft PT, har det gett er mycket? Jag tror jag skulle behöva hjälp med att komma igång just med styrketräningen.
I dag startar mitt nya liv som motionär!!! Låter klyschigt, som jag sa ganska många gånger som jojobantande viktväktare ”I dag startar mitt nya liv, jag ska aaaaaaaaldrig” men faktiskt, i dag startar jag upp som en aktivare Åse! Heja mig!!
 


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)
21 kommentarer
0

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥ 5 mars, 2013 - 22:50

Jag tycker du absolut ska ta PT timmar, det ger mig mycket och jag förstår exakt hur man ska träna kroppen, vilka muskler som ska arbeta vid olika övningar. Det är inte helt självklart alltid även fast det låter så. Man överkompenserar exempelvis en svag bål med att ta i med ryggen om man gör fel. Jag kör ett eller två PT pass nu när jag har viktnedgång och har köpt upp mig på 12 timmar sammanlagt.

Svara
Kila7 4 mars, 2013 - 08:44

Wohoo, du utstrålar sååån lycka och karisma. Blir nästan arg(läs avis:) När jag ser alla dina kort och vad du gör. Har själv tagit mig en PT, härlig, fast för sällan… haft henne 2 ggr, med 3 v emellan.. det blir för långt. Vet inte hur jag tänkte, när jag bokade. Fast jag har tränat varje dag, så just den biten är inte fel. Super go känsla. Hade jag haft obegränsat med pengar, hade jag bokat henne 2ggr/v. Det är skönt, och hon rättar på hålling och ställning, vilket när man är otränad som jag i ex, rygg och mage, så står man ju och tränar fel muskler, eller svankar fel eller så. Så det känns skönt att få en vägledning. Jobbet får man ju göra själv, men underbart att få riktlinjer och program att följa.
Tyvärr e jag helkass på maten, följer din bok, sen tar jag snesteg och då är det som om kroppen bara suuuuger åt sig allt som går, och wiiipps plus på vågen, å när jag ser vågen, blir jag depp. Å så rullar det på. Just nu är det minus på vågen, sen i januari, Men det är inte ngt stort minus. Men JAG SKALL lyckas denna gång. Vill utstråla samma glädje och ”snygghet” som DU :). du e grym, och underbart att du delar med dig så av ditt ”liv”.

Svara
Åse 4 mars, 2013 - 09:46

Härligt! Tack för dina rara rader!! Ja man får hitta sin balans, ju mer du ”trampar” upp stigen i hjärnan som vill ha socker och snabba kolhydrater ju svårare kommer det bli att hålla sig på banan! Hitta andra sätt att belöna dig! =)) KRAM

Svara
Malin Henriksson 3 mars, 2013 - 21:42

Heja dig 😉
Jag hoppas kunna gå på gymmet snart jag med samt ut o gå långa promenader med barnvagnen. Det är träningen jag måste komma igång med också 🙂 heja oss får jag väl säga igentligen !!!
Jädrar vad snygg vi kommer va till bikinisäsongen 😀
Kram o kämpa på! <3

Svara
Sandra 3 mars, 2013 - 19:33

Hejsan!
Jag hade hjälp av en underbar pt som heter Petra och driver Prebalans i hbg, hon motiverade och hjälpte mig att uppnå de mål som jag hade satt upp 🙂 lycka till! Du e jätte fin:-)

Svara
Paula 3 mars, 2013 - 18:49

Jag tycker att PT-timmar är guld värt för att lära sig teknik och att komma in det. Jag bokade in tio stycken timmar (en per vecka) och sedan så körde jag på själv, men det är ju otroligt individuellt. Det som är guld är ju att du måste iväg eftersom du bokat upp dig med någon, ska man bara på gymmet själv är det ju lätt att strunta i det om man är lite trött eller så 🙂

Svara
Smilgot 3 mars, 2013 - 18:23

Heja Heja Åse 🙂
Om jag får råda dig , så kör löpning ute i naturen , börja med en liten runda som passar dig , med bra musik om det passar dig 🙂 och kom igång själv med din egna förmåga. Om du sen vill träna mer så kan du ju höra om det finns PT som kan motivera och att du kan tänja på dina gränser :D. Oftast är det ju så att vi människor är så motiverade innan vi ens börjat med träning och är väldigt taggade och allt känns så lätt , men sen när vi börjat så känner vi hur jobbigt det är och tyvärr slutar :(. Träning ska ju vara kul och bli en del av ens livstil. Kram från mig

Svara
Annah 3 mars, 2013 - 16:55

Jag har kört med PT online vilket varit guld för motivationen att dels göra bra val dels få pepp och bra träningsprogram att följa. Har haft det i tre månader nu och nu i mars ska jag köra själv igen för första gången. Men har man möjlighet till en PT skulle nog jag välja det.

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.