Up and running

23 januari, 2010

Så, nu ska allt fungera som det ska, annars får ni hojta till!
Hoppas ni får en skön lördag! Jag ska på ett bodypump-pass nu vid 10 sedan blir det mest småfix här hemma, helstekt fläskfilé ikväll med goda tillbehör!

Kram på er!

Print Friendly, PDF & Email

91 kommentarer
0

Du kanske också gillar

91 kommentarer

Nelson 26 januari, 2010 - 11:09

Härlig design 🙂

Svara
Engelberg 25 januari, 2010 - 12:51

Hej Åse
Jättesnygg hemsida (fast jag gillade den andra också). Jobbar du med webdesign, formgivning el.dyl? Du verkar kunna det här.
Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker den är väldigt inspirerande och intressant. Försöker hålla mig till lchf själv, så jag provar ofta dina recept.
Fortsätter gärna att följa din blogg och hoppas du fortsätter att inspirera och blogga om recept, inredning mm.
Hälsningar
Helen

Svara
AK 25 januari, 2010 - 12:31

Hej! Vad fint det var här! Kul att jag får fortsätta titta in och inspireras. Önskar dig all lycka i fortsättningen. Kramen

Svara
MalinN 25 januari, 2010 - 11:41

Heja heja heja!!
Dukti’ tös som tränar så å står i!!

Heeeeja igen 😉

Svara
Annie 25 januari, 2010 - 11:08

Jättefin ny design! Och vad duktig du är med träningen! Också! 😉 Kram!

Svara
Sockergrynet 25 januari, 2010 - 11:03

Mycket snyggt här!!! <3

kram

Svara
jolla99 25 januari, 2010 - 11:01

Det funkar fint. Ser jättebra ut! Förstår att du vill att man ska registrera sig, jag fortsätter kika in här. Kram Johanna

Svara
Millis 25 januari, 2010 - 10:30

Registrerad o godkänd, såå skönt att man gick igenom ;D
Var fint du har ordnat till det!! Om möjligt, snyggare än den förra sidan!!
Alltid lika kul att följa dig, kikade in i ditt kök oxå. Såå snygggt!!

Svara
HannaC 25 januari, 2010 - 09:18

Kalasfint!

Hoppas att du har haft en bra helg och får en fin dag!

Svara
Jenjo 25 januari, 2010 - 08:34

Jättefin sida du har gjort! Du är så himla duktig! 🙂
I helgen har vi varit på skotertur och suttit ute hela dagar. Då är det lätt att äta konstant vid brasan. Men jag skötte mig riktigt bra! (Var bara tvungen att få skryta lite… Känner mig så stolt)
KRAMIS

Svara
Åse 25 januari, 2010 - 10:03

Bra jobbat Jenny!!

Svara
Skogsgumman 25 januari, 2010 - 07:18

Morron – morron

Jag har en fråga åt dig:
i vilket program jobbar du när du gör din hemsida???

Kram på dig och ha en bra dag.

Svara
Åse 25 januari, 2010 - 08:18

Hej, jag arbetar i dreamweaver och photoshop

Svara
vickan 24 januari, 2010 - 23:14

jag måste logga in varje gång trots att jag kryssat i ”kom i håg mig”, vad kan vara fel?? 🙁

Svara
Åse 25 januari, 2010 - 08:22

Ingen anin, jag surfar med firefox och har inga problem att hålla mig inloggad.

Svara
Wellbeingofme 24 januari, 2010 - 20:58

Vad fin hela sidan blev! 🙂

Svara
Mariah 24 januari, 2010 - 20:54

Attans vad snyggt det blivit här på sajten.
Fin design!

Jag köpte det där God Form brödet för nån vecka sen och tänkte ju att jag skulle tipsa dig om det nu efter helgen när jag provat rosta det och mumsat lite extra men jag såg att du minsann hittat det ibland brödhyllorna du med och hunnit skriva om det oxå redan 🙂
Jag är fööör seg, det är bara att konstatera.

Nu ska jag kolla En annan del av Köping och sen Johan Falkfilmen.
Slapp söndag.
Jag sköter mina poäng gryyymt bra men i helgen har det flippat totalt, jag är så missnöjd med mig själv!!! 🙁
Tur att jag kan läsa lite här och bli inspirerad igen.
Imorgon ska jag ivög och simma och checklistan ska skrivas noooggrannt i! 🙂

Kram till dig, hoppas du haft en trevlig/mysig helg!
//Mariah

Svara
Engelberg 24 januari, 2010 - 20:28

Hej Åse
Jättefin blogg (gillade den andra också). Arbetar du med design el likn? Du kan verkligen det här. Fattar inte att du hinner med allt vid sidan om barnen och projekten i huset.
Har läst din blogg ett tag nu och finner den väldigt inspirerande, energigivande och intressant. Försöker hålla mig till lchf själv och testar många av dina recept.
Hoppas du fortsätter att blogga och inspirera och att jag får vara en i ”läsgänget”.
Kram
Helen

Svara
Åse 25 januari, 2010 - 15:53

Hej! Fick ditt mail och hittade dina kommentarer i skräpmappen, vissa kommentarer hamnar där av ngn anledning.
Ja jag har arbetat med grafisk formgivning för webben men är mest självlärd.
Ses i bloggen.

Svara
Maria i Gbg 24 januari, 2010 - 19:47

Hej svejs! 🙂

Kram från Gbg

Svara
Inelin 24 januari, 2010 - 19:02

Har registrerat om mig =) Funderar på att göra desamma med min blogg eftersom det onekligen är folk där och härjar som jag INTE vill ha.

Svara
Julipingla 24 januari, 2010 - 15:38

Va roligt me ny design 🙂 jättefin! Ja tänkte kolla om du kan tipsa om en bra våg? Ja har slängt ut min efter att den diffade me flera kilon…vill ha en våg som ja kan lita på att den stämmer oavsett om ja väger mej i hallen, badrummet lr sovrummet 😉 tänkte inhandla en ny i v då ja ska börja me viktminskningen till 100% den 1 februari! Tack för all inspiration du ger 🙂 KRAM Ida.

Svara
Åse 26 januari, 2010 - 14:00

Denna vågen har jag och vi är nöjda! http://56kilo.se/2009/05/23/tanita-innerscan-fettvag-bc-543/

Svara
Asa 24 januari, 2010 - 15:20

Duktig du är med träningen. Jag var hos dottern i Göteborg i går och då passade vi på att träna på förmiddagen. Det är väldigt roligt att träna ihop med sina barn vill jag lova. Dessutom är hon idrottslärare så ett och annat tips ger hon ”gamla mamma”. Nu i em ska jag på ett pass bodypump. Men jag tänkte passa på att springa lite innan.

Ha det bra
Kram

Svara
Jajja 24 januari, 2010 - 14:07

WOOOOW!!!!

Vilken snygg sida, den andra var snygg men denna tar priset, du e helt enkelt grym;)

Tack för att jag får komma in till dig och läsa.

Kram Jajja.

Svara
Helena 24 januari, 2010 - 14:03

Jättefin blogg, så inspirerande att följa. Ha det så gott! Helena

Svara
Jessica 24 januari, 2010 - 13:51

Hej gumman, vad fint du gjort det här! Nu ska jag boa in mej på nya sidan:)
Vad duktig du är med träningen! Go girl!
Hoppas helgen varit bra!
PUSS

Svara
Marie 24 januari, 2010 - 13:08

Tack för härligt inspirerande sidor med ursnygg design. Har nyligen varit inne och snurrat runt på Viktklubbens sidor och hittade dig även där, det var roligt att läsa artikeln med dig. Kommer att återvända många gånger för att se vad du för skoj på gång.

Svara
Tina 24 januari, 2010 - 11:28

hej
jag läser din blogg för jämnan men lämnar sällan kommentarer…det är ju egentligen ditt fel eftersom jag bara måste provlaga det jag hittar på din sida! alltid sååå fina bilder.
jag har varit vv i många år men har inte hittat ett möte som passar in i vårt hektiska liv. Är förstås himla sugen på det nya propoints men får tills vidare hålla mig till vanliga ponts.

Svara
Elins viktblogg 24 januari, 2010 - 10:53

Jättefin blogg verkligen!
Du är så smal och fin!
Får jag fråga hur låmng du är? 🙂

Mvh Elin

Svara
LenaH 24 januari, 2010 - 10:51

Snygg sida, Åse!

Svara
Ida79 24 januari, 2010 - 10:29

Åh, vad fint du har gjort!
Du är så duktig!

Kraam

Svara
Pia B 24 januari, 2010 - 09:52

ÅÅÅ vad fint här e..

nu blev jag ju mer sugen på att kämpa!! He he !

Svara
stina 24 januari, 2010 - 00:22

Super inspirerande blogg. Jag vill garna fortsatta att folja dig som sa manga andra! Vi ar manga som brottas med extra kilon och du har ju verkligen lyckats att bli av med dom.Upp till bevis for min del!!
Kram Stina

Svara
Linsfia 23 januari, 2010 - 23:23

Supercool layout! 🙂 Du är en riktig datahacker du Åse 😉 Kram.

Svara
Bella 23 januari, 2010 - 22:56

Fräsht!!!! Som vanligt!! 🙂

Svara
Liselott 23 januari, 2010 - 22:54

Hej Åse och grattis till ytterligare en supersnygg design av din blogg. Som du säkert vet har jag ju följt dig under dina viktresor men jag är jättedålig på att kommentera det du skriver om. Du är en stor inspirationskälla och glädjespridare och du har en sådan sund och vettig inställning till det här med maten och livet. Nu har jag köpt viktväktarna online så nu känner jag mig redo för att en gång för alla komma tillbaka till min målvikt. Tack Åse för att du delar med dig av dina erfarenheter och ger mig och många andra kraft och inspiration. Du är guld värd, vännen. Stora kramar från Liselott

Svara
Åse 24 januari, 2010 - 10:19

Hej Liselott!! Du är så välkommen att läsa här inne!! Lycka till nu med VV online!! KRAM!

Svara
Aika 23 januari, 2010 - 22:48

Vad fint här är!

Svara
jennyh 23 januari, 2010 - 22:09

Vad snygg sidan blev!
Det låter super gott med helstekt fläskfilé. Jag brukar inte helsteka köttet men det ska det bli ändring på. Ska skaffa mig en ny termometer sen blir det helstekt kött här med 🙂 Önskar er en fortsatt trevlig helg!!!

Svara
Viktvaktaren 23 januari, 2010 - 21:07

Snyggt Åse! 🙂

Svara
mallaba 23 januari, 2010 - 20:04

Här blev det också helstekt fläskfilé, fylld med soltorkade tomater/salami/basilika…och så ugnsrostade grönsaker och potatis till. Riktigt mumsigt. Fick njuta av ett glas fantastiskt rödvin också. Vilken härlig lördag.
Ps. Tredje dagen i viktklubb har gått alldeles förträffligt Ds

Svara
CosmoArt 23 januari, 2010 - 19:25

Hi Girlie; det e jag , du vet vem;-)). Skulle bara se så det funkar, kram o ha en mysig kväll!

Svara
johanna12 23 januari, 2010 - 18:30

Hej Åse!
Tack för en helt underbar blogg. Jag kör ockås vv nu och är helt såld på deras nya propoints. Har ätit semla idag :-). Jag har som du även provat på LCHF och trivdes super men hade ingen riktig energi för träning.. nu mår jag kanon efter tre veckor hos vv. kram på dig/ johanna

Svara
jenn 23 januari, 2010 - 18:23

nä men oj vad snyggt det blev, trodde ju nästan jag hamnat helt fel.. men fortfarande åse färger 😉
kram kram

Svara
Åse 24 januari, 2010 - 10:27

hahah ja kör stenhårt med svart, vitt, grått och roooosa!! GRATTIS till nya Minin!!! 😉

Svara
suss_ 23 januari, 2010 - 18:09

funkade perfekt att regga sig. Tack Åse 🙂

Svara
Mulliga Berit 23 januari, 2010 - 17:31

Hej!
Kul att läsa om dig och bli inspirerad. Jag är ny i bloggvärlden och behöver alla tips jag kan få. Både när det gäller bloggande och viktminskning då jag precis räknat ut att jag behöver gå ner 34 kg och hoppas gå ner dem till 1 juni alltså på 23 veckor. Vad tror du kan det vara möjligt? har jag för bråttom? Har inte kommit på vilken metod jag ska använda än därav hittade jag dig på nätet. Det ska bli jättekul att följa dig. Du eller någon annan får gärna höra av dig om ni vet någon metod som funkar där man inte behöver vara hungrig. Jag är väldigt matfrisk och har en stor mage. Mulliga Berit

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 17:44

Det känns lite överambitiöst ja 🙂 Mest för din egen skull, satsa hellre på 4 kg i månaden, då har du ett mål som är nåbart och som tar dig långt på ett halvt år! LYCKA till!

Svara
challe 23 januari, 2010 - 17:24

Yes! Helt ok att regga sig tycker jag. Tillbringade morgonen i sängen med att besluta mig… Dags att strama upp livet en smula och hugga tag i dagarna som kommer. Mat och motion är lösningen. Kör på propoints men börjar inse att om det ska bli hållbart i längden måste jag som du gjort sanera i snabba kolhydrater. Med sorg i hjärtat känns det. Tror dock att det är nödvändigt i långa loppet. Istället för en stor suck väljer jag ok och framförallt är jag glad att jag faktiskt kan göra ett val!

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 17:45

Bra val!! Full fart framåt nu, en dag i taget! =)

Svara
Mia N 23 januari, 2010 - 17:03

Det blev ju jättefint här… Du är så jäkla duktig Åse!

Kram Mia

Svara
annacamilla 23 januari, 2010 - 16:32

Sidan ser toppenfin ut! Du är en ständig inspiration 🙂
Har själv precis kommit igång med viktmisnkning , förhoppningsvis för sista gången. Känner mig taggad! Snart 2 veckor har jag hållit på, och nästan -5!!

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 17:46

WOW!! Bra jobbat!! Keep up!! 🙂

Svara
Britt 23 januari, 2010 - 16:06

Otroligt fin sida. Jag har en fundering ang. VV. Kan man vara med där utan att äta så mycket kolhydrater? Eller blir det struligt med deras ”tänk”, är lite sugen på att börja.
hälsn.Britt

Svara
Laila 23 januari, 2010 - 15:56

Hej,
Det är kanske dags att lämna ett avtryck eftersom jag tycker att det är en läsvärd blogg med många bra recept :). Själv har jag också gått ner i vikt, dock 2 ggr. Först innan barnen (27 kg) och sen efter att min yngsta föddes. Har nu gått ner 40 kg efter mitt yngsta barn och jobbar nu på att hålla vikten. Jag höll den fram till första graviditeten (ca 1 år) så nu är målet att hålla den längre än det.
Kram
Laila

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 17:49

Bra jobbat! Och bra mål, att hålla vikten är oftast det svåra ju.

Svara
kaziopeja 23 januari, 2010 - 15:50

Kul att du har kommit igång så bra med träningen, bra jobbat, kämpa på! 🙂

Nya sidan blev jättefin, som vanligt med dina designer.

Sen vill jag passa på att tacka för ditt tips tidigare när man ska göra egen majonnäs/aioli, funka ju fantastiskt bra att blanda allt med stavmixern, hur lätt som helst…och den smakar gudomligt. 😀

Trevlig helg!

Kram Gabriella

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 17:50

KUL att du provat, visst är det urdumt enkelt?? ;))TACK för dina rader!!

Svara
Dagarna 23 januari, 2010 - 14:36

Så snyggt du har gjort här inne!
I kväll blir det: Helstekt ryggbiff med ugnsrostade rotfrukter med potatis & chili bearnaise
Dock utan rödvin för mig *snyft*

Svara
Ingela 23 januari, 2010 - 14:30

Snygg sidan blev! Och jag förstår fullt och väl att du vill ha lite koll på sidan – du är så generös med dig själv och dina funderingar.

Body pump låter …..svettigt 😉 Men det brukar kännas skönt efteråt!

En fråga angående bröd: du äter ju oftast (alltid?) mjukt bröd, medan jag tycker knäckebröd ger mycket mättnad på betydligt färre points. Gillar du inte knäckebröd 🙂 eller finns det andra anledningar?

Svara
Åse 24 januari, 2010 - 10:32

Jag är inte så jätteförtjust i knäcke 😉 Det smakar inte illa men jag njuter inte direkt som av ett gott bröd 🙂
Knäcke är lika mättande som ett bra grovt mjukt bröd, prova att lägga ner ett knäcke och ett bröd (mjukt bröd) i vatten så ser du att båda löses upp och mjuknar snabbt, dvs har de lika mkt mättnad. Ett riktigt danskt rågbröd har däremot mkt bättre mättnad för det löses inte upp snabbt pga de hela kornen etc.

Svara
linajo 23 januari, 2010 - 14:12

funkar fint, och snyggt blev det också!
kram

Svara
sweetpea 23 januari, 2010 - 13:49

Oj oj oj, vilken inspirationskälla!
Sitter lite i samma båt… Är gammal guldmedlem men har tyvärr lagt på mig 10 onödiga kilon som jag vill bli av med till sommaren. Att det ska vara så svårt att sätta igång, jag vet ju precis hur jag ska göra… Men nu har jag bestämt mig – nya programmet och din sida inspirerar :o)!
kram Ann

Svara
Anita 23 januari, 2010 - 13:39

Vilken snygg sida. Låter gott med fläskfilé. Har varit på VV idag – 1,0 kg. Jag är mycket nöjd. Vår lunch blev idag spagetti och köttfärssås, grönsaker till. Middagen har jag inte funderat ut än.

Svara
nettchen 23 januari, 2010 - 12:50

Fin sida!
Ska prova jordgubbsmoussen idag:) Var och åkte skidor med alla barnen i år på vallåsen så då blev det gulasch när man kom hem. Det är gott efter en dag i backen. I dag ska jag till gymmet och springa lite på löpbandet, har kommit igång bra känns det som och ska fortsätta hålla ångan uppe.

Svara
Josefin 23 januari, 2010 - 12:08

Hej!
Snygg layout!! Det var inga problem med inloggningen. Nu ska jag bli bättre på att lämna kommentarer 😉 Jag läser din blogg i stort sett varje dag och får jättemycket inspiration av dig, tack!
Ha en trevlig helg!
Kram Josefin

Svara
dessi 23 januari, 2010 - 11:46

Vad snyggt det är här inne! 😀

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 12:59

Tack gullet!

Svara
Emelie 23 januari, 2010 - 11:13

Vad fint här blev!!!
Kram och ha en fin lördag!

Svara
cettcilia 23 januari, 2010 - 10:43

va fin bloggen har blivit!

Svara
Ellen 23 januari, 2010 - 10:38

Äsch, jag skulle skriva: ta det lite lugnt med benböjen! Skivstångsövningarna kan man ju reglera själv med att välja lagom tunga vikter. 🙂

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 13:00

Haha jadu, jag är gaaaaanska mör i benen kan jag säga!! Lär väl inte kunna gå i morrn 😉

Svara
Ellen 23 januari, 2010 - 10:38

Hihihi, ta det lite lugnt på body pump:en. Jag var på mitt första pass i höstas och kunde knappt gå på flera dagar. Hahahah! 😉
Fast du kanske är superstark i benen, jag är det inte iaf. 😉

Svara
vimsig 23 januari, 2010 - 10:30

Naturligtvis blev det skitsnyggt! *kram*

Svara
bmi34 23 januari, 2010 - 10:26

Jag är med!
Har klarat av min andra vecka med ProPointas och resultater är -2,6 kg hittills. Och jag kan inte påstå att jag varit strikt…
Hursomhelst, din sida är kanon och jag är glad att vi får ta del av alla dina tips, recept och framförallt din energi!
Ha det fint!

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 13:00

GRATTIS!!! Fortsätt nu i samma takt! =)

Svara
angel1000 23 januari, 2010 - 09:37

Sååå snyggt här inne :-))
Bodypump, hoppas att du gillar det – jag tycker att det är helt suveränt sätt att träna på!

Kramas ♥

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 13:01

Det är kul!

Svara
Malin J 23 januari, 2010 - 09:17

Fint du har gjort det här och duktig är du också som går och tränar. Jag har precis varit på Maxi och inhandlat det som behövs för Hannas ”vuxenkalas” i dag, glad blev jag när hon önskade sig chili con carne, snabbt och lätt dock inget jag brukar ha som kalasmat men med lite gott bröd, sallad och vin till så skall det nog bli bra!

Trevlig helg på dig och familjen (framförallt lilla A ;))

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 13:03

Åh men det r ju perfekt!! Chili con carne är ju kanonbra mat att göra till många!! Och det ÄR kanongott med tillbehören, speciellt vinet! moaha 😉
Jadå, jag tror A hämtat sig från din skrämselattack! haha 😉 jag berättade för Daniel i går *S* Kraaaaam

Svara
lin11 23 januari, 2010 - 09:16

Sidan blev jättesnygg. Ska själv också iväg på träning. Började med det nyligen så ser fram emot ett hälsosammare år 🙂

Svara
Di 23 januari, 2010 - 09:09

Snyyyygt!!! Nytt fräscht, men ändå Åse lixom 🙂

Jäklar vad duktig du är som kommit igång med träningen nu. Känns det jobbigt eller känns det helt okej? Själv har jag så svårt att ”lära mig” tycka det är roligt med träning..

Nu måste jag kolla in designen lite mer – gillade den skarpt och då finns det ju ett ganska stort utbud på nätet nu för tiden.

Trevlig Lördag på dig!!//Kramen Di*

Svara
Alexandra 23 januari, 2010 - 09:06

Skitsnygg layout gumman, me like =)))

Svara
Åse 23 januari, 2010 - 13:04

Tack hjärtat!

Svara
Susanne 23 januari, 2010 - 08:50

Hej vad roligt att du ska testa Pump! Jag brukar gå på det med och ska iväg nu på förmiddagen. Jag upplever det enklare att ”ta sig för” om man bokar in sig på en timmes genomkörare sådär, än att gå iväg till gymmet, och tröttna någonstans halvvägs =D Och så om man har sina fasta dagar och tider, och som jag tränar ihop med en vän varje gång, så blir det inte lika lätt att man fuskar och stannar hemma. Lycka till! =)

Svara
Carola 23 januari, 2010 - 08:38

Funkade bra för mig att regga mig och logga in, sypersnygg har sidan blivit.
Kram

Svara
Frida 23 januari, 2010 - 08:10

God Morgon!
Så fin sidan har blivit =)
Åh, Body Pump är ju så roligt att träna! Ha så skoj och en ha en trevlig lördag!

Svara
Skogsgumman 23 januari, 2010 - 08:06

Morron – morron
Fin blogg, känns ren och fräsch.
Har precis varit ute på en raskpromenad på 1 timme med stavar, hade sällskap av hunden *s*

Idag blir det en mysdag hemma, ska skotta undan lite snö och sen ta och elda badtunnan,,, skööööönt.

Ha det gott och sköt om er!

Svara
Ida A 23 januari, 2010 - 08:04

God morgon! Supersnygg blogg du har skapat.
Jag är också vaken så här tidigt (fast barnen och mannen sover), en vän kommer och hämtar mig 8.30 för en låååång skidtur.

Bodypump var länge sedan jag gick på, kanske dags att gå på ett pass igen, för jag gillade BP (ett bra sätt att träna styrka på och ändå har roligt)
Ha en härlig helg /Kram Ida A

Svara
annalena68 23 januari, 2010 - 07:44

Hej vännen!
Så du är oxå uppe med tuppen idag, man har knappt hunnit vakna 😉 Nu skall jag baka lite frallor till frukosten sen blir det en fixa dag hemma. Ha en super mysig helg med din familj. / Kramis Anna-Lena

Svara

Lämna en kommentar