Underbara Barn mässan – summering

17 oktober, 2011

Hej alla! Här sitter jag i bistron på SJ, värmer stämbanden med kaffe för rösten är på väg att försvinna helt, gissa hur mycket jag pratat i helgen? För att inte tala om skrattat!! Jag får nog dela upp inlägget för jag har så mycket att blogga om och har tagit så mkt bilder! Sofie har vart den perfekta rumskompisen, vi har skrattat så vi gråtit. Sofie kände jag inte så bra, jag visste om att hon var snäll och go men att hon var så rolig och så lik mig i humor etc var en härlig bonus!! Evelina har jag träffat för första gången denna helgen och vilken raring! Vi tre musketörer har kämpat ihop hela helgen! Jag är så glad att jag tillhör Allt För Föräldrar gänget! Vilket företag, vilka människor, både bloggare och anställda! Tack för allt!!
Helgen har inneburit många typiska Åse saker, jag har nästan lyckats glömma macen på tåget (en snäll människa upplyste mig!), glömma iphonen i en taxi (snäll taxichaffis som åkte tillbaka och lämnade den igen), tappa min ICHI jacka på mässan (still gone), tappa tågbiljetten och slutligen tappa rösten.
Jag är så glad att Mathilda, Sara, Sandra och Madde kom och hälsade på när jag stod i montern – underbart att se er igen! TVÅ läsare vågade sig fram och hälsade, var ni verkligen inte fler? 😉 Liiiiiite har vi hunnit kolla på både Underbara Barnmässan och Hem & Villa och jag har en del med mig hem! Både barnkläder och saker till sovrummet från härliga As If 4476, mer om detta i ett annat inlägg!
I dag har varit en jobbig dag, jag har mått jättedåligt och trodde att jag fått kräksjuka, men jag tror helt enkelt att kroppen var helt slut och eftersom vi var ute och åt i går så påverkade nog vinet mig mer pga kroppen och knoppen var så trött.
Men nu är jag snart hemma hos familjen!!

***********************************

Måndag 17 oktober

Som sagt, trött och helt slut! Jag lyckades inte slutföra inlägget går. I dag fick jag sova ut, har sååååå ont i halsen, kan knappt prata och huvudet spränger – så av alla hundratals människor man pratat med (varav alla småbarnsföräldrar typ) så har jag fått något virus som satt sig. Så här ligger jag fortfarande i sängen, jag och Milo och bloggar.
Det har varit så roligt att umgås med andra bloggare, man beter sig på samma sätt, man ser på saker som ev bloggmaterial och våra kameror har varit välanvända! haha! Jag har även funderat lite på min egen blogg och kommer inom den närmsta tiden att ändra om lite här inne, sugen på att designa om här inne och strukturera om och jag känner att på sista tiden så har bloggen lite för mycket LCHF. När jag flyttade in här helt i april, då bestämde jag mig för att flytta in mitt bloggande från Underbar.Org, dvs att hela jag skulle rymmas här inne: Mat, hälsa, kost, livsstil, heminredning, nöje, shopping, tips etc men detta är ingen blogg om bara LCHF egentligen, det är en livsstilsblogg med hälsa i fokus! Och hela jag vill få större plats här inne, inte bara mitt sätt att äta 🙂

Nä, nu ska jag sortera bland mina bilder och se till att få upp några här! Kärlek till er!

 


Jag, Sofie, Hanna Graaf Karyd, Evelina – Bild lånad från Hannahs blogg för hennes lilla kamera tog bättre bild än min stora, fast hennes man Peter mobbade Hanna för hennes pyttekamera jämsides med våra monster 😉


Jag, Sofie och e-handel Fredrik Norberg (Bild lånad av Ulrica)


Tre av AFFs toppbloggare, Jag, Katinka, Sofie. (Bild lånad av Ulrica)


Frukost!!!!

Kollegor: Lofsan, Katinka, Lady Dahmer


Min fina Sara som jag träffar allt för sällan eftersom hon bor i Umeå!!


Ellinor är en läsare här på 56kilo som jag faktiskt träffat en gång tidigare så det var kul att ses!!


Sofie, Maria från As If och Evelina!


Ett glatt gäng skålar in en kväll ihop på Buco Nero! Jag, Lotta Gray aka Vimmelmamman, mina två andra vappendragare 😉


The roomates!


Jag och superfita Lovisa (Lofsan)


Två supercoola tjejer Natasha (Lady Dahmer) och Lotta (Vimmelmamman)


Underbara Erica och Lena som båda arbetar på AFF


Fredrik har vi delat måååååånga skratt med så vi kramas adjö innan vi lämnar mässan.


Jag och E tillsammans med VD Peter 🙂


Evelina hoppar av i Nässjö och får äntligen krama sin man och son igen! Hej dååååååå!

Fler bilder:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OBS! Glöm inte TÄVLA med MUTTI!!!

14 kommentarer
0

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Josephine 19 oktober, 2011 - 10:58

Hej! Varifrån kommer den härliga rosa tunikan du håller i på en av fotona?=) Kram!

Svara
Åse 19 oktober, 2011 - 11:22

House of Lola!! =)

Svara
CamillaP 18 oktober, 2011 - 10:51

Hääääärlig helg Åse, kul att se alla bilder. Krya dig <3
Kram

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.