Tungt första gymbesök

29 augusti, 2017

God morgon!
En skön träningsvärk börjar fortplanta sig i kroppen.
Jisses så osugen jag var att dra mig till gymmet igår, MOTIVERAD absolut men OSUGEN. Kände mig trött, seg och tung i kropp och knopp men det är bara att köra nu! Om man inte gör annorlunda än det man gjorde i går så kommer man aldrig igång!
Vi körde mest puls, ben, tricept och mage i går.
Såg ett nytt pass på gymmet som heter Pilates Foamroller, den ska jag prova!
Den här veckan fokuserar jag på rörelse enbart med dagliga promenader och nästa vecka så ökar jag upp styrkan och övrigt – det viktigaste just nu är att rörelse blir en rutin.
Liten Boomerang från igår:


 
Efter gymmet blev det frunch (frukost/lunch) och jag slängde ihop en sallad på tunnskivad färdig kycklingfilé, avokado, stekta champinjoner, fetaost, körsbärstomater, paprika, bladspenat oh gurka – en vinägrett på olivolja och vit balsamvinäger + örtkrydda. SLURP!
Mättande och bra energi!


Till middag åt vi biffar med gräddsås och sötpotatis, men jag glömde faktiskt att ta bild! 
Jag vet inte, vill ni se lite matdagbok i bilder? För att se hur jag äter nu när jag försöker komma i form igen efter sommaren?

Lite shopping på Birka blev det, hittade lite nya smycken! Älskar Dyrberg Kern och Edblad!


Sen blev jag så förtjust i de här sneakersarna från GUESS! Lite bling bling med guldet, snygga till ett par skinny blåjeans!Nu ska jag dricka upp mitt varma citronvatten, ta min promenad med ljudbok i lurarna och SEDAN ska jag ägna resten åt dagen åt att rensa, sortera och slänga massa skräp som ligger här och var!
Så befriande, håller ni inte med? Det liksom tar bort en del stress från axlarna att ha det ordning kring sig! Det är något vi ska bli bättre på och som kommer vara ett projekt för hösten! Bättre förvaring, rensa, slänga och sälja saker vi inte vill ha/behöver och få mer ordning och reda i skåp!
KRAM på er!!

24 kommentarer
0

Du kanske också gillar

24 kommentarer

Popprinsessan 31 augusti, 2017 - 09:36

Eftersom jag nu försöker shoppa mer grönsaker och hälsosam mat behövdes det en genomgång av kylen, så det blev mitt to-do igår! Ordning och reda med förvaringskorgar och plastlådor. Men det känns lite som neverending story det där med att plocka och rensa… Ibland tänker jag att det skulle vara skönt att flytta och få ordning, men samtidigt vet jag att det bara skulle vara superjobbigt och förmodligen skulle det packas ner massa skräp ändå… 😀

Svara
Åse 31 augusti, 2017 - 11:08

Haha ja jag vet! Det tar liksom ALDRIG slut!!

Svara
Anchi 30 augusti, 2017 - 09:29

Vilken bra idé 😉Toppen att få nya mateätter och komma igång ordentligt. Jag drog igång mitt pass i måndags och den där träningsvärken är den bästa!
Kram

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.