Hej! Här kommer sista semestervykortet från juli månad!
Det blev en fantastiskt mysig sista dag i juli – dagen bjöd på både regn och sol fast mest sol faktiskt!

Vi tog oss ner till Tropical Beach – till Tropic Bar, då sken solen men på väg ut på piren öppnade sig himlen! Haha! Väl framme var vi dyblöta!
Personalen var supergulliga och hjälpte till så vi kom under regnskydd och med torra sittkuddar på de blöta stolarna.

Mitt älsk! ❤️

Vi hade bokat bord på Aurora 16:15 och Tropical Beach ligger ju nära (ser ni färjan där i bakgrunden) så vi var framme vid Knutpunkten och färjorna på 15 min!

Bästa bästisen! ❤️❤️ Löjligt lika i så mycket, samma smak i mångt och mycket, gillar vi olika så dissar vi inte utan ser det som en styrka, vi peppar, sänker inte  – hon är verkligen min tredje syster! 

Vackra hamnen!

Räkfrossa på Aurora är en tradition som vi haft sedan barnsben och senaste gången var för 2 år sedan, då var det inte speciellt bra så jag hoppades verkligen att det skulle vara bättre i år – vilket det var!!
Såååå nöjda var vi allihopa! Goda och fräscha räkor, goda tillbehör och även barnens buffé: Piratbuffén föll barnen i smaken och de smaskade glatt i sig! Tycker annars att åtminstone mina barn knorrar vid buféer och tycker det är trist mat.

Den GODASTE asiatiska räksoppan jag ätit ute så här! Stark och såååå god! 10 poäng!

Glass eller chokladpudding ingick till barnen

Räkrossan på Aurora kostar 239:- och serveras måndag-tisdag från avg.16.15 fram till 5/9-2017

När vi steg i land sken solen och vi gick bort till favoritrestaurangen Sillen & Makrillen.
Barnen lekte dels på piratlekplatsen bredvid eller nere vid stranden och det slutade med att alla våra kids badade hej vilt! haha! Underbart! Blöta barn är glada barn!

KRAM på er alla!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

LOADING..