Torskpaket X-tra allt

24 augusti, 2017

Goooood morgon torsdag! Jag packar och fixar här, i eftermiddag flyger jag upp till Sthlm för ett underbart dygn till havs med 4Good nätverket och deras kryssning!
Jag och Malin (Fnulan) stannar sedan en natt på Scandic Continental och går ut och käkar på Café Opera med min väninna Sandra på fredagkväll – så mys! Två dygn med kvinnlig inspiration!
I går blev det firre till middag! Älskar fiskpaket! Så enkelt och alla smaker blir såååå goda!
Jag äter ju största måltiden på kvällen så det blev extra stora paket hehe =)

Massa gott packas in i aluminiumfolie!

In i ugnen i ca 15 minuter och fisken blir perfekt!



Skriv ut

Torskpaket X-tra allt

  • Författare: åse falkman fredrikson
  • Portioner: 2

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 1 liten aubergine
  • 200 g körsbärstomater
  • 150 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 1 paket bacon
  • salt, peppar
  • 1/2 citron, saften
  • smör
  • 2 handfulla riven ost
  • 1 dl klippt dill
  • 2 stora ark aluminiumfolie

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 gr.
  2. Tina torsken om den är fryst.
  3. Salta och peppra den.
  4. Skär champinjonerna i klyftor, finhacka löken och fräs detta i smör i stekpanna. Salta och peppra lite.
  5. Skär baconet i bitar och stek knaprigt.
  6. Tärna aubergine och halvera körsbärstomaterna. Lägg detta på två ark folie.
  7. Dela torsken i två delar och lägg ovan grönsakerna. Pressa citron över fisken, hyvla en skiva smör med osthyvel ovanpå, strö lite ost ver och toppa med dill och bacon. Förslut paketet och sätt in i ugnen i ca 15-18 minuter.
  8. Låt stå en stund innan paketen serveras.

Har du lagat detta receptet?

Tagga @56kilo.se på instagram och hashtagga det #56kilo

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Johanna 2 september, 2017 - 18:47

Jättegott tyckte både jag och sonen på 5 år! Lättsamt att göra också. Blir fler gånger absolut 🙂

Svara
Åse 3 september, 2017 - 09:00

Vad härligt att det smakade!

Svara
Marianne 24 augusti, 2017 - 12:37

Jösses, vad mycket god mat du delar med dig till oss. Ser så läckert ut .

Svara

Lämna en kommentar