Torsk med räkor och avokado

26 augusti, 2010

Detta receptet hittade jag på LCHF-bloggen, sååå många smarriga recpet! Och så moddade jag lite.
FABULOUS gott! Gudars skymning..

6 personer

6 torskfiléer
Knorr fiskkrydda
11/2 avokado
Körsbärstomater
Färsk basilika


2 dl creme fraiche
2-3 dl grädde
Skalade räkor (200 g?)
200 g lagrad cheddar
1/2 dl skalade hasselnötter (Ica Gott Liv tex)

Lägg torskfiléerna i en smord form. Krydda med Knorr fiskkrydda.
Lägg skivad avokado, halverade körsbärstomater, färsk basilika och häll över creme fraiche/gräddblandningen, toppa med ost och hasselnötter. In i ugn på 200 g i ca 20 min. Jag höjde till 250 de sista 5-8 minutrarna för att få mer yta.

Barnen fick kokt potatis och jag och maken tog lite grönt bara.

14 kommentarer
0

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Madde 9 maj, 2013 - 16:20

Hej!
Uppskattar din blogg och alla dessa recept som underlättar och inspirerar i vardagen!!
Tänkte laga torsk efter detta recept, men undrar var räkorna kommer in?
Vänligen Madde

Svara
Åse 9 maj, 2013 - 16:39

Hej! De toppar du med en liten stund innan du tar ut från ugnen! Sorry ska uppdatera receptet!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.