Torsk med räkor och avokado

26 augusti, 2010

Detta receptet hittade jag på LCHF-bloggen, sååå många smarriga recpet! Och så moddade jag lite.
FABULOUS gott! Gudars skymning..

6 personer

6 torskfiléer
Knorr fiskkrydda
11/2 avokado
Körsbärstomater
Färsk basilika


2 dl creme fraiche
2-3 dl grädde
Skalade räkor (200 g?)
200 g lagrad cheddar
1/2 dl skalade hasselnötter (Ica Gott Liv tex)

Lägg torskfiléerna i en smord form. Krydda med Knorr fiskkrydda.
Lägg skivad avokado, halverade körsbärstomater, färsk basilika och häll över creme fraiche/gräddblandningen, toppa med ost och hasselnötter. In i ugn på 200 g i ca 20 min. Jag höjde till 250 de sista 5-8 minutrarna för att få mer yta.

Barnen fick kokt potatis och jag och maken tog lite grönt bara.


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)
14 kommentarer
0

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Madde 9 maj, 2013 - 16:20

Hej!
Uppskattar din blogg och alla dessa recept som underlättar och inspirerar i vardagen!!
Tänkte laga torsk efter detta recept, men undrar var räkorna kommer in?
Vänligen Madde

Svara
Åse 9 maj, 2013 - 16:39

Hej! De toppar du med en liten stund innan du tar ut från ugnen! Sorry ska uppdatera receptet!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.