"Toffel" frukost!

4 april, 2012

I dag fick barnen och översovande kompisar ”Tofflor” till frukost, som Alice säger 😉 Mandelvåfflor! Frasiga och smaskiga och kompisen verkade inte ens reflektera över att det inte är ”vanligt” mjöl i. Vaniljgrädde och osötad hallonsylt till.
6 våfflor
2 dl mandelmjöl
2 dl vispgrädde
4 ägg
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
nypa salt


vaniljpulver
Mixa ihop smeten och smörj ett våffeljärn, gärna med kokosfett så blir de extra nyttiga! 😉


23 kommentarer
0

Du kanske också gillar

23 kommentarer

LCHF Våffla | Kikans Mat 19 juli, 2015 - 11:07

[…] är lånat ifrån Åses blogg 56kilo.se och dem blir så himla […]

Svara
Natalie 8 december, 2014 - 18:38

Hej! Är detta lchf våfflor? 🙂

Svara
Pia 10 augusti, 2014 - 13:00

Gjorde dessa till lunch idag, och vilken uppenbarelse! Helt fantastiskt goda! Jag provat ett annat recept tidigare men de var bara sega och sladdriga. Sedan hade jag i kokosgrädde istället för grädde då vi har mjölkallergi i familjen. Men det gick kanon. Tack för så många härliga recept <3

Svara
Åse 12 augusti, 2014 - 10:19

Härligt att de smakade! =)

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.