Tillbaka..

Min magsäck känns stor som en ärta. Fick i mig frukost i morse och blev hungrig med en gång så jag ligger nog lite efter.
Jag äter när jag mår bra och tvärtom när jag inte mår bra.
Nåja, nu mår jag bättre. Jag är hemma med lön i 5 månader eftersom min tjänst inte fanns kvar efter min föräldraledighet. Man tror inte sådant händer i Sverige 2007 men det gör det. Nåja jag känner mig som en vinnare för jag tog ingen skit.

Så checklistan kommer uppdateras igen nu.

 1. Hej! Brukar vara inne på din sida då och då och läsa, brukar dock inte kommentera.

  Men jag gick precis in och skrev av lussebullereceptet och sen när jag gick tillbaks till datorn så såg jag ditt inlägg idag… Sån jäkla skit! Vad bra du var som stod upp för dig själv, verkligen! Jag är imponerad över dig och samtidigt chockad att sådant här kan hända.. Har själv haft strid på jobb som jag också gick vinnande ur, puuuh! Men nu är jag på G och letar nytt. Vill bara säga grattis också till din bedrift med vikten. Wow! mvh/Anna

 2. Sitter här å ser ut som en fågelholk! Hur f-n kan folk bete sig egentligen??? BRA att du INTE ta sån skit! Försök nu njuta av dina fem månader hemma. Innebär detta då att du är arbetslös sen…eller ska dom fixa en annan tjänst åt dig? FÅR dom göra så här egentligen, alltså enligt lag å fack å sånt?

  Heja Åse!
  Kram Ida

 3. Va !
  Gå och ladda för att komma igång och börja jobba så blir det inget!!
  Gud va jobbigt för dig !!
  Bra att du inte tog någon skit, stå på dig.

  Kramar/ Lia

 4. Va, jag är helt chockad! Hur tusan kan detta hända i Sverige 2007? Skandal milt sagt!

  Men strongt gjort att du gick därifrån och inte tog någon skit!

 5. Man får försöka vara possitiv! Det är nog en mening med allt. Det här kanske öppnar möjligheter du inte sett förut. Och du får ju vara hemma med lillan i 5 månader till =))

 6. Man tror inte att det är sant jue! Hur kan sånt gå till?
  Fick du beskedet nu, samtidigt som du skulle gå av mammaledigheten?
  Blä vad ledsamt 🙁

  *Kramas om*

 7. Kan bara hålla med alla föregående talare,TA INGEN SKIT!
  Stå på dig,annars står någon annan på dig. Go Åse! Kram Cathrin

 8. Så skönt att det ordnat sig för dig!
  Klart man ska stå upp för sig själv, finns visst en hel del galningar till chefer i detta land….
  KRAAAM!!

 9. Man kan ju inte annat än att tappa hakan! Hur kan man bara göra så där? Droppa ett sånt besked första dagen du är tillbaka på jobb? Man tycker väl att de kunde sagt något innan! FEGISAR! Gott att du stod upp för dig själv och inte tog någon skit!

  Gott om tid är väl något vi alla saknar för det mesta så njut ordentligt trots allt som hänt! Tänk så mycket tid du får till hus och barn, uppdateringar ;o) etc!

  Trevlig helg! Det lutar åt ett lusselångpannebröd imorgon..!

 10. Va? Tjänsten bara försvann, helt absurt! Och så sa dom det först när du kom tillbaka? Det kan ju inte varit just då dom kom på det tycker man! Bra att du inte tog nån skit, då går du som en vinnare ur det iaf!

  Kram!

 11. Håller på dig Åse!! Hoppas att du mår lite bättre. Strongt av dig att stå på dig. Du är en förebild för många av oss.
  Kram och trevlig 2:a advent
  Åsa

 12. Men gumman!

  Tappade hakan när jag läste det här. Trodde verkligen inte att sånt hände längre. Fisigt att inte säga nåt förrän du skulle komma tillbaka från mammaledigheten. Många varma julkramar från oss allihop! Snart går vi mot ljusare tider och det hoppas jag kommer att gälla dig också.

 13. Fy, vad tråkigt. Och vilket sätt! Det hade ju gått att meddela tidigare även fast du inte jobbade. Hoppas det löser sig med nytt jobb. Julkramar/Kicki G

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..