Till Antwerpen i skönaste DAVIDA Cashmere

26 april, 2018
Annonssamarbete med DAVIDA

Nu är vi framme i Flandern! Dessvärre är Malins bagage kvar i Köpenhamn!

Hon har viktig medicin däri (japp man ska alltid ha medicin i handbagaget men det hjälper inte just nu) Det löser sig så klart!

Dagens reskostym är sköna långkoftan från Davida Cashmere, Pocket long cardigan.
Cashmere är ju ett fantastiskt material och en exklusiv råvara då det kommer från underullsfibrer från tamgetter, det håller sig så mjukt och fint, tvätt efter tvätt. Dessutom långkofta is the thing, eller hur!? Perfekt när man reser tycker jag.

Jag har en marinblå färg på min långkofta, har ju skrivit tidigare att det är en ny favoritfärg för mig.

Davida har så många fina plagg för alla tillfällen, allt från ponchos till sköna tröjor i många olika färger! Kika in i deras webbshop, länk HÄR

Davida har ju inte bara damkläder utan även till herr, riktigt snygga tröjor.

Jag ogillar att stressa på flygplatser, hur känner ni? Är gärna ute i god tid så man kan strosa omkring lite. Vi hann med den obligatoriska inskålningen av resan på Kastrup! =)

Nu sitter staxckars Malin och pratar med försäkringsbolag etc och det får väl bli en shoppingrunda strax, så hon har något att ha på sig här!

KRAM på er!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Helena 26 april, 2018 - 22:07

Hej Åse!
Den koftan är så fin och skön. Spontant tänker jag att cashmere är ett ömtåligt och lite svårskött material, men det är ju faktiskt precis tvärtom – skrynklar inte, håller formen och noppar inte. Dessutom är ju naturmaterial vs syntet så mycket skönare att använda när man befinner sig på resande fot och temperaturen ofta växlar mycket. Är det varmt så håller man sig ganska sval och är det kallt så håller man värmen👍.

Jag är så nyfiken på vart dina vita sneakers kommer från? Är de i skinn? De är verkligen supersnygga!

Grattis till nya fräscha bloggen – jag tyckte iofs att den gamla var helt ok, men visst är det kul med lite nytt och förutom att den ser väldigt bra ut så kanske den är mer lättarbetat för dig också.

Kram på dig😊
Helena

Svara
Marianne 26 april, 2018 - 21:03

Ajdå,det var ju inte så bra med medicinerna men hon kommer nog aldrig göra om det. Vilken härlig och go långkofta gillar blusen också. Skål på dig nu tar jag helg och tar ett glas rosé. Ledig 4 dagar. Ska nlisåskönt.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.