Thaiwok med härlig hetta!

av Åse

I går ramlade jag över den här currypastan på Ica Maxi!
Innehåller röd chili, vitlök, citrongräs, schalottenlök, limeskal, salt & peppar etc.
Utan tillsatser, konserveringsmedel och färgmedel.
Gav en såååå god smak till wokgrytan jag gjorde i går!
Jag blandade 50 gram av pastan med 1 matsked tamarisoja, hällde sedan på kokosmjölk och lät koka upp. Sedan i med lövbiff och sedan grönsakerna.
Serverade med sjögräsnudlar! Hett och underbart gott!!
Lite hetta kan jag behöva nu, givetvis känner jag mig förkyld nu efter flygningen – blir tokig!!!
Blir till att boosta med echinagard och överdosering av c-vitamin. Har inte ett dugg lust att bli sjuk nu när jag och Daniel ska till Stockholm på fredag för dop och fest och ska ha det mys på tu man hand! Grrrrrr!
IMG_3212
IMG_3207
IMG_3208
IMG_3210

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

12 kommentarer

Eva 21 oktober, 2013 - 08:37

Ser att du blir förkyld när du flyger och jag är likadan. En läkare tipsade mig om att ta en Rinexin 30 minuter innan man lyfter och det hjälper mig. Kanske något att prova?

Svara
Åse 21 oktober, 2013 - 09:02

Tack för tips!! Ska kolla upp det!

Svara
Monica Cato 18 oktober, 2013 - 18:38

Älskar den currypastan använt den i några år. Har även köpt Panang Curry Pasta ( samma märke, men burken är lila) som jag använder när jag gör wok med lövbiff. Tack för en inspirerande blogg. 🙂

Svara
Petras familjeliv - med LCHF och träning 17 oktober, 2013 - 09:10

Mums, vad gott det ser ut! Tack för tipset!

Svara
Sara 17 oktober, 2013 - 08:21

Åh vad gott! Fräser du lövbiffen och grönsakerna innan du lägger ner dem i den varma kokosmjölken? Hur mycket kokosmjölk hade du till 50 g pasta?

Svara
Åse 17 oktober, 2013 - 08:46

Det står på paketet men jag hade 500 ml =)

Svara
Emelie 17 oktober, 2013 - 07:36

Hej Åse!
I ett gammalt inlägg såg jag att du använder Cocosa Pure till matlagning och extra Virgin som kosttillskott. Har det något annan anledning än just att extra Virgin smakar litegrann? Tänker exempelvis konsistens, upptagningsförmåga osv?

Svara
Åse 17 oktober, 2013 - 08:00

Nej det är för att jag sällan vill att min mat ska smaka kokos 🙂

Svara
Laura 16 oktober, 2013 - 21:20

Då jag också gillar hetta måste jag helt klart prova den 🙂 Bilder gjorde mig hungrig nu men får nöja mig med kokta brysselkål…. Ha en fin kväll!

Svara
Annie 16 oktober, 2013 - 20:04

Låter och ser jättegott ut!
Jag blir också alltid sjuk när jag flyger. Men jag är extremt känslig för ac:n.
Blir jättesjuk på sommaren då de startar igång den på jobbet.

Svara
Åse 17 oktober, 2013 - 09:55

Vad trist för oss!!! :/

Svara
pilotfrun 16 oktober, 2013 - 12:52

Åh, gud så sugen jag blir på din goda mat!!! Ha en fin dag vännen!
Stor kram
Rebecca

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!