TÄVLING: Vinn signerat ex av Viktminskning med LCHF

12 mars, 2014

Tävlingen är avslutad!
Jag får i snitt två mail om dagen där ni efterlyser min bok Viktminskning med LCHF.
TYVÄRR har förlaget beslutat sig att inte trycka upp fler exemplar av den och den är slut hos förlaget och då även hos webshopparna. Den kommer istället att komma ut som e-bok i vår!
Den har ju sålt som smör i solsken men förlaget har väl sina anledningar till att inte trycka upp den i bokform igen.
Jag har dock kommit över ett exemplar av boken som jag tänkte tävla ut! Givetvis signerar jag den till vinnaren!
IMG_8122
För att vara med och tävla:
1. Nämn en sak som är fördelaktigt med lågkolhydratkost!
2. Motivera varför just du ska vinna boken.
3. Gilla gärna och dela detta inlägget om du har Facebook eller instagram.
Tävlingssvaren ska skrivas här i inläggets kommentarsfält, inte på FB eller till min mail!
Tävlingen pågår fram to.m. fredag och vinnaren annonseras här på sajten på lördag! Lycka till!
OBS: Ditt svar är dolt för alla utom dig själv under tävlingen!

178 kommentarer
0

Du kanske också gillar

178 kommentarer

Frida N 19 mars, 2014 - 16:19

Grundaren heter Caroline Crafoord
En Av kollektionerna heter: Enjoy the earth trat it kind!

Svara
Simone Ek 16 mars, 2014 - 18:33

Hej, Åse!
Vem vann boken? Kan inte hitta uppgiften någonstans …
Mvh Simone

Svara
Åse 16 mars, 2014 - 19:09

Annonseras snart! Tog fel på dag :/

Svara
Marja-Liisa 15 mars, 2014 - 14:52

grönsaker, mycket fet fisk och ägg… Jag måste göra några radikala förandringar nu om jag vill må bättre. Kanske den här boken hjälper mig.

Svara
Lotta Nilsson 15 mars, 2014 - 12:45

Kolhydratfri kost gick vi över till innan jul för att min man behövde gå ner i vikt. Vi är helnöjdaoch att det passar vår aktiva familj med tre pojkar som är 14, 12 o 12 år.
Boken skulle jag ge till en familj i den äldsta grabbens fotbollslag, där pojken (14 år)har haft diabetes i 4år och nu också fått gluten intolerans. Jag tror att den skulke vara en riktigt bra inspirationskälla för dem. Jag har boken (böckerna) själv men dem kan jag inte undvara. Lagar i stort sett allt i dem. Kram till dig!

Svara
Gudrun Hofling 15 mars, 2014 - 00:00

1. Man håller sig mätt länge.
2. Är newbie på detta och fick tipset av min goda vän om din braiga bok:)

Svara
Paola 14 mars, 2014 - 22:50

För mig innebär LCHF bl.a. en mer varierad kost med fokus på rena, bra, äkta råvaror.
Jag har hamnat i en svacka och verkar ha glömt bort att det är mig själv jag gör väl genom att äta LCHF-kost. Jag behöver påminnas om hur lätt det det är att må bra, och jag behöver nya tips på goda rätter.
Har delat på FB som Paola Allegrini.

Svara
Sara 14 mars, 2014 - 20:24

Efter att ha mått dåligt och haft en väldigt förstörd mage i 2,5 år tills att det försvann på en vecka tack vare en kost utan kolhydrater, går knappt att förstå. Från att dra sig tillbaka från ett socialt liv till att kunna återuppta det igen ger en helt ny livsgnista. Att vinna boken ger mig en möjlighet och mer förståelse över hur lätt och gott man kan leva utan allt som förstör kroppen.

Svara
Jenny Freed 14 mars, 2014 - 18:28

Hej Åse!
Vill sååå gärna vinna din bok.
1. Den mest fördelaktiga saken med lågkolhydratkost är för mig är att både magen och människan hittar balansen.
2. Jag har precis börjar mitt LCHF-liv och jag har lånat din bok på biblioteket och jag läser i den och använder dina härliga recept nästan varje dag. Tyvärr är det ju fler som vill låna din bok, så jag måste snart lämna tillbaka den. Jag skulle sååå gärna vilja ha ett eget exemplar.
Kram Jenny
Ps. Älskar dina Edblads-ringar 🙂

Svara
Petra-Elise B 14 mars, 2014 - 18:03

1. Min värk i leder har minskat och jag mår mycket bättre i magen. Ballongmage bye bye!
2. Är just nu sjukskriven och har inte mycket pengar att röra mig med. Har därför inte råd att köpa kokböcker.

Svara
Mikaela 14 mars, 2014 - 17:55

1. Jag älskar hur man känner sig mer levande på något sätt. Man orkar mer och man känner inte suget efter något sött på alls samma sätt.
2. Jag blev nyligen diagnostiserad med sjukdomen chrons (kronisk tarmsjukdom) efter 5år utan hjälp från läkare. Och jag har läst och läst och åter igen läst om den och personer som har den för att se vad man kan göra själv. Och återkommande gånger läser jag om folk som fått sådan bra hjälp via lchf att dem nästintill eller faktiskt helt blivit av med symptomen, så låt oss köra på de tänkte jag, då jag ändå mer eller mindre hatar både potatis och pasta kan de väll inte vara så svårt? (tillägger att jag provat förr, men utav någon anledning kom jag mer och mer tillbaka till de ”vanliga”). Men jag har svårt för att hitta nya recept som tilltalar mig så det har blivit väldigt mycket samma mat vilket gör de ganska tråkigt i längden. Och eftersom jag är i ett såpass tidigt stadie in i medicineringen av sjukdomen behöver jag ändå äta en del bröd och dylikt vilket jag skulle vilja få bort helt inom snar framtid. Jag har läst din blogg och sett mycket intressanta recept, men vill ha mer och mer information från någon som faktiskt lyckats hålla denna kosten med hjälp av sin egna fantasi så min oxå kanske kommer igång. 🙂
Jag älskar att träna, de är så skönt efteråt. Men åter igen så har sjukdomen gjort att jag fått förbjuda mig från det här. Men nu när jag mår bättre skall jag snart ta upp den igen. Men eftersom jag omsätter maten på ett annat sätt än dem flesta har jag större risk att gå ner ”för snabbt”. Därför behöver jag all hjälp jag kan få med att bibehålla denna vikten via riktig mat, och det tror jag du och denna boken kan hjälpa mig med 🙂
Annars tack för en grymt bra blogg och sluta för Guds skull inte inspirera oss lite mindre fantasifulla människor 🙂 /Mikaela

Svara
Jasmine 14 mars, 2014 - 17:34

1.Det mest fördelaktiga med lågkolhydratkost är att det håller blodsockret i shack, det åker inte berg och dalbana!
2.Behöver nya recept och inspiration i kampen mot bättre blodsocker (typ 1 diabetes).
3.Hade gärna gillat samt delat om jag hade haft facebook.
=)

Svara
Maria Jerkhag 14 mars, 2014 - 16:18

Hej!
Den största vinsten för mig är egentligen tredelad, piggare, lugnare mage och stabilare vikt.
Använder mig nästan dagligen av din blogg sedan jag vid nyår lade om min kost. Skulle vara en ren och skär lycka att vinna denna bok eftersom den är så svår att få tag på. Finns verkligen inget som slår känslan av att sitta och bläddra i en riktig bok och välja och vraka bland alla recept.

Svara
Annika 14 mars, 2014 - 16:09

Energi
Jag behöver vinna denna bok för att komma igång med min lågkolhydratskost igen. Har tyvärr fallit in i gamla mönster med ätande av socker! Vill nu få min energi tillbaka och ta makten över vad jag stoppar i munnen!

Svara
Josefin 14 mars, 2014 - 16:07

Lågkolhydratkost ger mig en mage som går att leva med och som går att ”ha med sig” när man jobbar. Helt ovärderligt för mig!
Jag vill vinna boken eftersom jag verkligen skulle behöva få fart på en viktnedgång också. Magen mår bra och det är ju toppen, men övervikten sitter kvar och den behöver minska…
Nu ska jag dela på instagram:)

Svara
Malin Bernhardsson 14 mars, 2014 - 13:31

1.Den största fördelen med lågkoldydratskost (för mig i alla fall) är att jag sällan har inflammationer i mina leder längre. Jag har en reumatiska sjukdom och förr hade jag ofta inflammationer i mina fotleder som gjorde att jag inte kunde gå. Nu har jag sällan ont och det tack vare lchf.
2. Jag tycker jag borde vinna din bok då jag tagit mycket inspiration från din blogg och gärna skulle vilja ha de i bokform. De var först när jag hittade 56kilo.se som jag började med lchf. Och de bidrog till en livsförändring.
Kram Malin Bernhardsson

Svara
Katarina 14 mars, 2014 - 11:37

Fördelen med LCHF- Allt!
Jag behöver inspiration och du är fantastisk på att ge det! Sååå trött på mitt jojobantande som jag hållit på med så länge jag kan minnas!
Skulle bli överlycklig att få din bok!! Recept.. Den skulle få hedersplatsen i köket och användas varje dag!
Tack för fantastisk blogg!! <3
Med vänlig hälsning/Katarina

Svara
Emelie Hagstedt 14 mars, 2014 - 08:54

1) Att jag mår så bra samtidigt som jag får välja allt det godaste på matbordet. Jag sover bättre, träningen går bättre, orkar mer och får inga blodsockerfall!
2) Har sökt med lykta efter boken, ska nu om 10 min gå till biblioteket och lämna tillbaka den jag fått låna i 3 veckor. men nu är det dags för nästa LCHFare i kön. Jag önskar mig en alldeles egen man inte behöver lämna tillbaka!

Svara
Emma 14 mars, 2014 - 08:49

1. Man får en jämn balans i kosten och blir förhoppningsvis av med sitt slaviska beteende under sockret.
2. Har tidigare ätit LCHF och trivts toppen med detta. Men då jag nu är gravid och det ända jag är sugen på och får i mig är mackor, har jag gett vika för LCHF. Vill ju så klart komma igång igen efter graviditeten och tänker då att DIn bok skulle vara den perfekta motivationen! =)

Svara
Roxana 14 mars, 2014 - 08:48

Hej!
Jag och min mage mår bättre med lågkolhydratkost.
Jag vill vinna boken eftersom jag behöver hjälp för att gå ner i vikt, äter Lchf men…jag går ner väldigt långsamt och kanske i din bok kan jag hitta en lösning som kan hjälpa mig äta Lchf på mitt sätt.
Be om ursäkt om mitt svenskspråk men nu håller jag på att lära mig språket. Tack och hälsningar Roxana

Svara
Louise 14 mars, 2014 - 08:35

Det går inte att nämna enkom en fördel med lowcarb/lchf/paleo! Det är så många! Den största fördelen jag ändå kan nämna för mig är min mage. Tidigare gick jag på toaletten kanske var tredje vecka, då reagerade min kropp med en slags förgiftning (min tolkning) och resultatet att toalettbesöket gav mig hjärklappning, svettningar och känslan av att jag vände mig totalt utochin. Jag skulle vilja säga att min mage ännu inte är helt bra men såååå otroligt mycket bättre. Regelbundenhet med varje vecka nu. Bara en sån sak! Det gör mig lycklig! Fler fördelar är ännu bättre och jämnare humör! Och att jag får äta mig mätt! Jag önskar sååå mycket att ha turen att vinna din bok! Du ger ju oss dina bloggläsare generöst med recept men en bok är en bok och I love cookbooks! Du är en av mina bloggfavvisar!

Svara
Johanna 14 mars, 2014 - 07:59

1 piggare o gladare!!
2 börjat me lchf flera gånger men sist tappade ja kontrollen under min graviditet, nu är yngsta dottern 1månad(äldsta 2år) o var hos en kostrådgivare som håller på med frekvensanalys som visade att jag tål verkligen inte socker!!, känslig för gluten och har inflammation i leder sen evigheter, magproblem och lidet av sömnbrist och jättestressad, inte de man vill som 23åring.., fick mig en spark i baken att börja satsa rejält me lchf igen för hela familjen då döttrarna börjat uppvisa magproblem med.., och skulle behöva boken som motivation!! Hoppas o håller tummarna för mina döttrars skull!!

Svara
Ingela Björck 14 mars, 2014 - 07:53

Hejsan!
Är gärna med i utlottningen av din bok,
Fördelen med lågkolhydratskost är bevisat bättre hälsa , mättnad och gott välbefinnande!!!
Sen jag började med denna kost för 14 mån sen har jag gått ner 19 kg, från 74 till 55 kg till mina 162 cm.
Jag drabbades av hjärtsvikt för 6 år sedan och har ledproblem och mkt värk i kroppen så har förtidspension , har provat massa mediciner och fått kostråd men vågen gick bara uppåt, har aldrig vägt över 53 innan jag blev sjuk, är 44år. Jag bestämde mig för att testa lchf eftersom jag älskar grönsaker, kött, fisk, fågel , goda ostar m.m och gick ner 16 kg på 4 mån, alltid haft lite krånglig mage som blivit bra med denna kost och det bästa av allt är att mina prover och hjärtprover blivit mkt bättre , så för mig funkar detta, kör med lite fasta vissa dagar med nutrilette och gör mkt av din mat och älskar dina frallor, vi verkar gilla samma mat så du är en jättebra inspirationskälla för mig och just din inställning till mat delar jag fullt och dessa etiketter och förbud annars är löjligt, man vill äta nyttigt och gott men inte till vilket pris som helst och kunna unna sig något gott ibland som naturgodis och lite choklad annars blir det tråkigt. Har sett en del kommentarer du fått och blivit ifrågasatt om du får äta det eller det,,,,,säger bara då har folk inte fattat poängen med din blogg och tips och man måste ju prova sig fram vad som funkar för en själv precis som du skriver .Nej stå på dig och fortsätt som du gör , älskar dina recept så kollar och letar mkt på din blogg , kan vara enklare att bläddra i en bok ibland för att hitta recept fortare!! Tack för en jättebra app du gjort och ser fram emot fler goda recept och tips på tillbehör och nya kryddor!!!! Ha en fin helg!!!

Svara
Havili 14 mars, 2014 - 07:09

Hej!
Jag har helt ärligt bara testat lågkolhydratkost en kort period,1-2 mån. Efter ett tag vart det tråkigt att äta samma mat hela tiden, fantasin tog slut och jag började äta som vanligt igen.
Det bästa med lågkolhydratkosten var att min mage inte var lika svullen och jag var inte lika hungrig som tidigare. Hoppas jag vinner boken så att jag kan lära mig lite mer om kosten och försöka att hålla kvar motivationen med hjälp av den när jag börjar igen. Har precis upptäckt din hemsida och blev jätte glad när jag såg tävlingen

Svara
Simone Ek 14 mars, 2014 - 06:56

1. EN sak som är bra med lågkolhydratkost? Svårt. Men om jag måste välja en, får det bli ”viktreglerandemättandebraförmagenenergiboostandeallmänthälsobringandeochsåhiiimlagoood!” Capisc? 😉
2. Min polare Yvonne och jag kämpar tillsammans för att gå ner i vikt och komma i form. Vi är båda långtidssjukskrivna för utmattningssyndrom och panikångest – och har gått upp i vikt under flera år, till följd av såväl sjukdom som medicin.
Vi peppar varandra på facebook i stort sett dagligen och försöker dessutom ses en gång i veckan, för att gå en tur med stavarna. Efteråt har vi en LCHF-fikastund och pratar recept.
För oss skulle Din fina bok fungera som en blodtransfusion … 🙂

Svara
marie 14 mars, 2014 - 02:59

Hej!
Omöjligt att nämna bara en fördel om lågkolhydratisk kost, jag är så jädrans glad att jag började med lchf och har slutat små äta. Jag är inte sugen på något gott mellan måltiderna längre. Att kroppen har blivit några cm mindre är otroligt skönt :). Magen är lugn och jag fiser inte alls lika mycket (famijen är glad för det;) ).
Det är gott det är nyttigt och jag känner mig pigg.
Jag behöver boken just nu mer än vad jag behöver något annat. 8 kilo gick bra nu står jag still, står och stampar på samma vikt sen jul känner mig snart misslyckad som boken säger ”så lyckas du” det behöver jag känna. Jag är ofta inne på din blogg och du är fantastisk i det du skriver. Jag ska stolt sätta din bok synlig i köket för att nu vill jag ner, har ca 15 kg kvar och ibland tappar jag hoppet.Har alltid varit mullig och efter barnen har kilona stannat kvar. Jag är glad för den jag är på insidan, jag vill vara lika glad för min utsida.

Svara
Sandra Wilhelmsson 13 mars, 2014 - 22:46

1, fördel med låglolhydratkost; fett mättar bättre än kolhydrater och gör att man inte äter lika mycket. Att äta sig mätt på detta sätt gör att du kan gå ner o vikt utan att behöva vara konstant hungrig!
2. Jag behöver verkligen en booster till att gå ner i vikt; i helgen träffade jag en nioårig släkting som undrade; när födde du Mio? ( min yngste son) jag- för ca 1 år o 4 mån sen. Tjejen- men hur lång tid tar det innan magen försvinner då?….. Som sagt, behöver visst hjälp att viktminska…

Svara
Carina Gerdin 13 mars, 2014 - 22:38

Jag är med 🙂 Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
Det bästa är att man inte är hungrig typ stup i kvarten…..att den är snäll för i alla fall min kropp…
Jag är faktiskt ganska dålig på att laga mat som är nyttig fast min kropp behöver det så väl…jag behöver verkligen en riktig spark i baken & framförallt motivation, du kanske kan hjälpa mig…?

Svara
Fia Skoglund 13 mars, 2014 - 22:34

1) för mig betyder den här kosten mindre värk i leder vilket gör det lättare att hålla igång min träning
2) är inne i en svacka där jag har svårt att finna motivation med kost. Har länge försökt bli gravid med ett tredje barn men har nu bestämt att den tiden är förbi, nu vill jag satsa på att bli en snygg, stark 40-åring. Jag behöver lite hjälp på vägen!
3) delat:)

Svara
Tina 13 mars, 2014 - 21:00

och så är det min födelsedag idag!

Svara
Tina 13 mars, 2014 - 20:59

1. Nämn en sak som är fördelaktigt med lågkolhydratkost!
-Det är gott, lätt och fräscht
2. Motivera varför just du ska vinna boken.
-Jag är väääärsta jojobantaren. Ever! Älskar dock lowcarb för att jag mår bra av det MEN jag ger upp efter ett tag för att jag överäter- verkar som jag överäter allt.. så jag behöver verkligen lite hjälp på vägen!
3. Gilla gärna och dela detta inlägget om du har Facebook eller instagram.
-Självklart!

Svara
Valentina Bandic 13 mars, 2014 - 20:50

1: Den största fördelen är ju självklart viktminskningen. Lyckades med hjälp av lchf gå ner 12 kg.
2: Och nu behöver jag lite hjälp på travet, därför skulle jag jätte gärna vilja ha din bok till hjälp.
3. Självklart gillar och delar jag vidare, 🙂

Svara
Karin Lindell 13 mars, 2014 - 20:02

Hej,
Har precis börjat försöka äta lågkolhydrat för att jag vill bli av med mitt dagliga sötsug (=fördel jag efterfrågar från denna kost)! Hade varit kanon att vinna din bok för att få inspiration och vägledning så här i början – är inne på andra dagen idag (jag har klarat mig utan godis två dgr! :-)), tror att jag tabbade mig igår dock när jag åt en stor morot…
Tack för en inspirerande blogg!

Svara
Lena Winther 13 mars, 2014 - 19:57

1.För mig har det mest fördelaktiga med LCHF för mig har varit att jag har blivit av med min ständiga värk i min reumatiska sjukdom psoriasisartrit. Provade en massa olika mediciner men fick ingen lindring i mina svullna och värkande leder. Tröttnade på att medicinera och slutade mot min läkares inrådan för att leta på alternativa metoder. Hade läst en artikel om Annika Dahlqvist och började äta LCHF efter hennes koncept. Redan efter 3 veckor kände jag att lederna mådde bättre och efter 6 månader var jag symtomfri. Är nu inne på över 5 år med LCHF och mår fortfarande toppen och som en bonus har jag minskat i vikt också.
2. Jag vill vinna boken för att jag älskar att bläddra i kokböcker med olika LCHF-recept och sedan testa dem i köket.Istället för skvallertidningar bläddrar jag i mina fina kokböcker hemma men just den här boken har jag inte lyckats få tag i trots idogt letande.

Svara
Anna 13 mars, 2014 - 19:36

Att bara säga en sak är svårt. Men när jag fick min celiaki diagnos 2011, 22 år gammal så gick jag över till lchf just för att det är glutenfritt 😉 tackar gudarna för att lchf slog igenom så stort och därmed ger mig så många glutenfria goda recept. Detta hade inte varit möjligt för typ 15 år sedan så jag är så tacksam! En annan fördel är såklart att slippa det förbannade sockersuget och slippa blodsockerdipparna!
Jag vill vinna för att jag tycker jag är värd det som hårt arbetade sjuksköterska 😉 där man alltid får slänga i sig lunchlådan (om man ens får ngn lunch) då kan jag iallafall slänga i mig god mat från din bok och sedan tispa alla kollegor om det och att de från din bok 😉 de är det roligaste vi i vården har, se vad andra har i matlåda! Haha
Kram och tack för alla recept

Svara
Teresia Holmlund 13 mars, 2014 - 19:10

1
LCHF-kost underlättar oerhört vid måltider jag inte tillagar själv.
Exempelvis på jobbet där jag äter pedagogiskt i barngruppen.
Jag kan lätt välja bort pasta, potatis, ris etc och ta grönsaker istället utan att barnen ifrågasättet.
Det har faktiskt smittat av sig så barnen äter mer grönsaker nu.
Det är rena naturliga produkter man använder i matlagningen,inget tjafs med light och lätt med stabiliseringsmedel.
2
Jag har hela livet kämpat mot min övervikt och lchf är den kost som visat sig vara enklast att hålla vikten med och samtidigt ha energi till motion. Den är även bra för resten av min familj.
Nu behöver både jag och familjen lite ny inspiration till matlagning.
3
Delar och gillar 🙂

Svara
Tania Engblom 13 mars, 2014 - 19:02

1. Finns många fördelar så det blir svårt att välja en men om jag måste så blir det orken (!!) Den är mycket jämnare och jag blir inte toktrött som jag kunde bli förr när jag åt kolhydrater.
2. Jag vill vinna boken för att kunna ge bort den till min bästa vän Diana som har det tufft i livet just nu. Jag har redan gått på lchf länge och har hittat mim balans. Nu behöver hon den, hon har gått på lch tidigare med mycket gott resultat men nu har dålig livssituation och dålig ekonomi gjort att hon gått upp igen och hon behöver verkligen motivationen att komma i form igen.

Svara
Susanne Holm 13 mars, 2014 - 18:31

Den största & bästa fördelen med lågkolhytratskost enligt mig är att det är en livsstil som vi kan leva efter hela livet, mer eller mindre strikt.
Varför ska jag vinna boken? För att kunna hjälpa min dotter, barnfettma ett ämne som fortfarande är väldigt tabu.
Ngt man inte gärna pratar om.
Jag har pratat mycket med skolsköterskan, som anser att dotterns vikt och extrema socker begär är ett stort problem, jag har sökt hjälp av dietist via BUP men ingen vill riktigt hjälpa mig och ingen tar mig på allvar… Så för att ta saken i egna händer en gång för alla skulle din bok vara ett enormt stöd & en perfekt kickstart.
Jag är absolut emot begreppet bantning, speciellt när det gäller barn – jag är intresserad av att ändra hela familjens kostvanor för att hjälpa dottern att må bättre.

Svara
Åttio ska bli sextio 13 mars, 2014 - 18:10

Hej Åse! Jag började med lågkålhydratskost för fyra veckor sedan och förrutom att suget som kontrollerade varje timma av hela dagen har försvunnit och ersatts med ett lugn, så är den största skillnaden att jag är så morgonpigg! Efter att ha kunnat sova till klockan 12 på helgdagar, och kämpat mig upp 20 minuter innan jag måste åka iväg till jobbet, så vaknar jag nu ofta av mig själv innan klockan hinner ringa 06:45 – på gott humör! Jag som haft det värsta morgonhumöret jag vet, och inte kunnat tänka positiva tankar förrän efter klockan 10 i alla fall. Det är en väldigt mäktig förändring som påverkar hela livet.
Jag skulle bli så glad om jag vann din bok, eftersom att jag nu, efter fyra veckor med det här kosttänket hamnat i en liten inspirations-kris, när det kommer till att laga nya rätter! Jag skulle vilja variera mina recept lite mer och få ännu större kunskap om lågkålhydratskost än vad jag har idag, för jag känner att detta är en kost jag vill stanna med, och öka kunskapen kring!
Ha det gott!

Svara
Maria Henrikson 13 mars, 2014 - 17:36

1.Kroppen och magen mår gott!
2.Lånat den på bibblan i väntan på att köpa en egen, blev lite ledsen när jag insåg att jag väntat lite för länge! Vilken tur att jag fick biblioteket att köpa in ett ex!!!
3.Gillar och delar så mycket jag kan!
Tack för goa tips och recept!
Maria H.

Svara
Carina 13 mars, 2014 - 17:07

Fördelar, för mig finns det bara fördelar. Mår mycket bättre, slut på orolig mage, slipper vara hungrig.
För första gången i mitt liv så mår jag toppen och jag har din andra bok(som är jättebra), har försökt köpa din första bok flera gånger, men den går ju tyvärr inte att få tag i. Jag är en höjdare på att laga mat och dina recept har aldrig gjort mig besviken och de är enkla att följa.

Svara
Ewa Algotsson 13 mars, 2014 - 16:58

1sänkta insulinvärden, bättre HDL goda kolesterolet värden.
2behöver inputs i form av recept köpte din senaste bok i veckan, fantastisk. Vill även ha din första bok.
3insta ewaal

Svara
Vibeke 13 mars, 2014 - 16:50

Det bästa med lågkolhydratkost är att det bidrar till att ta bort dåliga beteenden vad gäller mat, som i vanliga fall, alltså med kolhydratrik kost, känns helt omöjliga att stå i mot. Teks. sockerberoende eller tröstätning.
Det har också gjord mig mycket mera fokuserad på att laga mat av goda råvaror utan tillsatser, något som har gynnat även mina två barn och min man. Min som har blivit mycket lugnare av att till stor del inte äta socker och det hade varit underbart att vinna din bok så att jag kan fortsätta laga god, lågkolhydratkost till hela familjen!

Svara
Maria Gränsman 13 mars, 2014 - 16:33

1. Bra mat som man håller sig mätt länge på och som är bra för kropp och själ.
2: Har precis fått upp ögonen för LCHF och har letat efter denna bok ett tag. En dag i taget till ett sundare och rikare liv. Du är en inspirationskälla!
Hoppas på tur!

Svara
Frida 13 mars, 2014 - 16:29

1. En av många är livskvaliten. Jag har aldrig känt mig så frisk och stark som jag gjort med denna kost.
2. Under det senaste året har jag ökat lite mer än 5 kilo. Kilon som smygit sig på min kropp. Jag behöver en hjälpande hand att få tillbaka kontrollen på mitt sätt att se på mat och mig Själv. Och jag vet att du och denna bok kan hjälpa mig tillbaka till den som jag trivs bäst att vara.
3. Jag har gillat dig på fb och följer dig och din positiva livsstil på instaram.
(Jag vill även tacka dig för att du är så rak och ärlig och säker på dig själv. Jag är djupt imponerad.)
Love
Frida

Svara
Caroline 13 mars, 2014 - 15:08

Hej Åse!
Jag blev bjuden på en fantastiskt god rätt från denna bok av min syster då vi hade sportlov. Det passade ju väldigt bra då man blev pigg och glad och orkade åka skidor hela dagen. Jag skulle också supergärna vilja ha en sådan bok i min ägo…
Du är en sann inspirationskälla!
Kram Carro

Svara
Jennie 13 mars, 2014 - 15:02

Det bästa med lågkolhydratkost är att man har ett jämnt blodsocker och slipper humörsvängningar som man annars kan få. Jag har nu ätit lågkolhydratkost i snart 2 år och jag har gått ner 25 kilo och mår bättre än någonsin!! Jag behöver ny inspiration och har försökt fått tag i din bok men hittar den inte… Skulle bli överlycklig och det hade varit en väldigt bra födelsedagsprent till mig att vinna denna bok!

Svara
Stinelina 13 mars, 2014 - 14:48

En bra sak med lågkolhydratkost är att man håller sitt blodsocker mer stabilt.
Jag vill vinna boken dels för att jag har letat, leta och letat efter den sen jag hittade och fastnade för din härliga blogg. Dels för att jag troligare kan hålla mig kvar i det här tänkandet om jag kan variera rätter jag lagar till mig och familjen.
Kristina Bäckelie
Löparegatan 11
41669 Göteborg

Svara
Helena Wattman 13 mars, 2014 - 13:55

Bästa fördelarna med kosten är minskat sötsug, hålla vikten och klar hjärna! Jag har försökt med lchf från och till så bra jag kan. Jag behöver en omstart och inspiration igen. Laga mat och att hålla reda på recept är inte min starka sida så med en inspirerande bok skulle jag få ett lyft. Den ska få en fin plats i recepbokstödet som en fin inredningsdetalj och som påminnelse!

Svara
Emma 13 mars, 2014 - 13:47

Åh, en perfekt tävling för mig! Brukar aldrig vara med och tävla men nu var jag ju tvungen 🙂
1. Hälsoskälen, definitivt! Mår såå mycket bättre, både i kropp och själ, när jag äter LCHF.
2. ÄLSKAR din bok! Köpte den för ca ett år sedan och den var välanvänd. Speciellt när jag började med LCHF, då följde jag den slaviskt 🙂 Tyvärr lyckades någon av våra underbara katter knuffa den från sin hylla rakt ner i mopphinken som glömts bort när vi var hemifrån i några timmar. När detta sen upptäcktes gick den inte att rädda 🙁 (Glömmer aldrig mopphinken framme längre:)) Har letat överallt efter en ny, men som du säger, den går ju inte att hitta. Hade varit underbart med en ny!
3. Gillat och delat 🙂

Svara
AnnaE 13 mars, 2014 - 13:33

1. Det mest fördelaktiga måste ju vara att man får äta så god mat och samtidigt gå ner i vikt.
2. Jag vill vinna den här boken för att jag är ganska ny på det här med lchf och behöver halvera min vikt. Jag har ingen bok om lågkolhydratkost och skulle tycka att det vore trevligt att bläddra i en bok ist för att hela tiden leta och läsa fakta och recept på internet.
Tack för det du gör, med bra blogg, goda recept och massa inspiration!
/Anna

Svara
Ellinor Grahn 13 mars, 2014 - 13:25

1. Mår sååå mycket bättre sedan jag började med med LCHF. Har inte alls ont i magen eller känner mig uppblåst.
2. Jag började i Januari med LCHF och har vissa recept som man kör om och om igen. Min vän Sandra har tipsat mig om din bok och jag har letat med ljus o lykta efter den men inte funnit någon

Svara
Joanna 13 mars, 2014 - 13:20

1. Fördelen är att man blir piggare, får mindre sötsug och att magen och kilona försvinner.
2. Har börjat följa din blogg och instagram för du ger sån fantastisk inspiration. Ska nu själv påbörja ett sundare liv i kampen om att bli kvitt mitt elaka sockerberoende och tänkte köpa din bok för extra inspiration och pepp. Men det visar sig att jag inte hittar den någonstans, letar febrilt och vill mer än gärna ha ett ex.

Svara
Soraya 13 mars, 2014 - 13:19

Hej,
Det e svårt att välja endast en fördel med lågkolhydratskost eftersom det är fler fördelar än nackdelar. Men kanske kan man sammanfatta det i att en stor fördel är att kroppen får chans att fungera på ett optimalt sätt när man inte utsätter den för en massa skräp såsom socker och andra kollisar! Då blir man ju så pigg och mår så bra!
Jag skulle bli såå glad om jag vann. Innan jag blev gravid gick jag ner 18 kg med lchf och nu som mamma till en fyramånaders kille har jag gått tillbaka till lchf, men har svårt att bli av med kilo, hekto och till och med gram! Behöver en boost och ny input för att stärka motivationen! Det skulle denna boken ge mig tror jag!

Svara
Marie 13 mars, 2014 - 13:08

1. Nämn en sak som är fördelaktigt med lågkolhydratkost!
Det som har slagit mig mest med låghydratkost, och som jag inte alls hade tänkt på, är det faktum att den maten vi äter nu är mer fräsch än den vi åt innan. Vi äter mer grönsaker, vi får vara med fantasifulla och prova mer än att bara använda pasta som vi alltid gjort tidigare.
2. Motivera varför just du ska vinna boken.
Jag har trots de ovanstående fördelarna med låghydratkost svårt att inte bli fruktansvärt hungrig. Jag tänker konstant på mat och ju mer jag tänker på det ju mer hungrigare blir jag. Att det finns veckoprogram i boken skulle hjälpa att få en start som gör att jag kan fortsätta på rätt spår och inte äta den där mackan bara för att jag är så fruktansvärt hungrig innan lunch för att frukosten inte blev så bra. Samt få en bra överblick på vad man kan äta för att minska det konstanta tänket på mat. För att känna sig mer nöjd helt enkelt. För jag tror att nu efter någon vecka med låghydratkost äter jag ungefär som vanligt, bara det att vi tagit bort potatis/ris/pasta. Vi äter egentligen inte mycket mer fett än tidigare. Så att få mer tips på bra fetter i maten som gör att kroppen känner sig nöjd är något jag letar efter just nu! Och denna bok verkar ju innehålla de delarna! Jag har precis inhandlat din uppföljare om peridisk fasta. Men jag känner för att kunna ta det steget så måste jag ha en bra balans i kroppen först.
3. Gilla gärna och dela detta inlägget om du har Facebook eller instagram.
Dela comin up!

Svara
Anna 13 mars, 2014 - 12:57

1. Min uppblåsta mage och 14 extrakilon försvann i ett nafs! Dessutom mår jag så mycket bättre. Hela tiden!!
2. Ibland tryter fantasin när det ska handlas och lagas mat. Vore så kul med en ny kokbok!!!
3. Självklart både gillar och delar jag 🙂

Svara
Jessica 13 mars, 2014 - 12:53

Fördelen för mig med lågkolhydratkost är att jag känner mig mycket piggare och lättare!
Slipper min huvudvärk som ofta dök upp tidigare. Att dessutom kilona försvinner som ett brev på posten är ett stort PLUS 🙂
Jag vill vinna din bok för att kunna njuta av din skrift och inspireras till fler nya sunda vanor.
Läser din blogg och hittar alltid ny inspiration oavsett om det är bra mat eller snygga kläder 😉 måste helt enkelt därför ha din bok på mitt nattduksbord…

Svara
Christina 13 mars, 2014 - 12:47

Vi har äntligen fått hyfsad bukt med dotterns IBS mage genom dina recept via appen. Helt fantastiskt bra.
Nu fyller hon 17 år den 24 mars. Och hade varit såå underbart och få ge henne denna bok som present ❤️

Svara
Annah 13 mars, 2014 - 12:36

Började med LCHF för ca 1 månad sedan och har för första gången i hela mitt 40-åriga liv en lugn och harmonisk IBSmage som annars varit orsaken till flera sjukskrivningar per år – så jag jublar och rekommenderar LCHF till ALLA som har problem med magen 🙂 Ett annat stort plus med denna kost är att sockersuget i princip försvinner vid PMS, vilken lycka är inte det?
Jag önskar vinna denna bok så jag kan inspirera min man, son och bonusson att laga middag till mig och inte vice versa som det nästan alltid är 😉 Att få dem att äta samma kost som mig vore helt underbart – vill genom din bok få familjen att inse att kosten är bra för så mycket mer än viktnedgång – det är en livsstil som får människan att må så mycket bättre 🙂

Svara
Bibbi 13 mars, 2014 - 12:18

Hej, Åse
1) fördelen med lågkohydratkost är för mig att jag har blivit av med alla magproblem (inflammerade tarmfickor) och att jag äntligen har kunnat gå ner till normalvikt och HÅLLA den. Är annars jojobantarnas drottning.
2) För att jag lånade ut boken (dumt nog) och kommer aldrig att få tillbaka den och JAG måste få tag i den igen.
PS: Dina nya receptkort är superbra, din blogg är fantastisk- jag läser varje dag.

Svara
Marie-Louise Adolfsson 13 mars, 2014 - 12:12

Den största fördelen med LCHF är mitt jämna humör.
Jag och sambon började det nya året med LCHF och nu känns det som att vi börjar tappa greppet lite, slarvar med maten. Så en ny bok skulle ge oss inspiration och hjälpa oss att inte falla tillbaka i gamla mönster.

Svara
Suzanna 13 mars, 2014 - 12:11

1. Fördelaktigt med lågkolhydratkost är hälsa med välbefinnande.
2. Varför skall just jag vinna? Under många år med felaktig kost och två graviditeter med ett högt BMI och högt blodtryck har mitt välbefinnande kämpat för en god hälsa och idag efter två månaders omstrukturering utifrån Åse Falkmans underbara rätter kan jag se att blodtryck och mitt välbefinnande har infunnit sig till en god hälsa med kombination av kosten och motion.

Svara
Yvonne Lundstedt 13 mars, 2014 - 11:44

Hej igen! Har mailat dig på din privata mail för du måste stänga av funktione att man kan få nya kommentarer via e-posten, jag la till det igår och även nya inlägg och jag kan se vad ALLA skriver för tävlingskommentarer och det är ju inte så roligt eftersom man inte ska kunna se dom.
Mvh Yvonne Vonnet Lundstedt

Svara
Åse 13 mars, 2014 - 12:03

Ska kika på detta! Egentligen spelar det ingen roll i detta fallet för det är inga svar som är likadana och kommentarerna görs ändå alltid öppna sedan.
Men bra att du sa det så vet jag det vid nästa tävling!
PS: jag har inte fått ett mail till min privata mail.

Svara
Sofia Scherdin 13 mars, 2014 - 11:38

Hej,
Det jag tycker är bra med LCHF är att man får äta BRA råvaror, lagade från grunden och jag därför inte kan smita undan med ett pat Mamma scan´s köttbullar. Bra för hela familjen att slippa halvfabrikat!
Jag vill vinna boken för jag håller just nu på med en kostomläggning och hoppas på att förlora några kilo på köpet som en bonus. Vore ytterst bra med tanke på att det stundar bröllop till sommaren.
Kram Åse och tack för all inspiration!!!

Svara
Ida Nelson 13 mars, 2014 - 11:33

1. Slipper sötsuget och uppsvälld mage. Vilken lycka!
2. Jag behöver din bok till inspiration och målmedvetenhet. Jag är 24 år, har alltid varit överviktig. Eftr graviditet var jag över 100, har aldrig varit så stor. Började lchfa i januari i år, 8 månader efter förlossningen. Har nu tappat 6 kg, o har 15 kvar till målvikten. Vill gå ner i vikt för att vara nöjd med mig sjäkv men också för att orka med lillbusen som blir 1 i majn Därför borde jag vinna.håller tummarna!

Svara
Sara Öjesten 13 mars, 2014 - 11:23

Underbar blogg Åse! !
1. Den stabiliserar blodsocker.
2. Jag använder mig av din blogg o recept varje dag! Barnen älskar keso plättarna. Tyvärr har jag inte möjlighet att ladda ner din recept app. Å skulle därför ha stor användning av din bok.
Mvh Sara

Svara
Sara 13 mars, 2014 - 11:21

Någon som har varit den största förändringen sedan jag började med lågkolhydratkost är sockerberoendet och kontrollen på mitt blodsocker. Jag känner inte det där hopplösa suget efter godis och sötsaker längre och blodsockerfallen jag fick var och varannan dag är som bortblåsta!
Du är en stor inspirationskälla för mig, och att vinna din bok skulle betyda mycket för mig! Jag vill ha den möjligheten att kunna utvecklas och tänka i andra banor, vilket jag tror att din bok kan hjälpa mig med!

Svara
Kajsa Boding 13 mars, 2014 - 11:13

Fördelen med lågkolhydratskost för min del är man slipper toppar och dalar i humöret och vrålhungret som kan komma när man äter mjöl osv.
Jag vill gärna vinna för att jag är nybörjare på detta, har de senaste 2 åren varit sugen på att testa men inte gjort de pga olika saker, och den senaste veckan har jag spenderat många timmar på din blogg för tips inspo och recept, att ha boken vore guld !

Svara
Jessica Uskali 13 mars, 2014 - 11:11

1. Minskar sötsuget
2. Jag skulle verkligen behöva få en spark i r*ven och hjälp på vägen att komma igång med ett hälsosammare liv. Som heltidsstuderande småbarnsförälder på distans sitter jag mycket hemma själv och försöker få orken till att räcka till i skolarbetet. Sitter hemma om dagarna och tyvärr alldeles för nära köket, så mitt sockerberoende och matmissbruk tar överhand. Sedan i september har jag gått från att träna på gym flera dagar i veckan och äta lågkolhydratkost till att idag vara en soffpotatis utan energi och glädje att äta rätt, röra på mig eller göra roliga saker med familjen.
En personlig gåva från dig med inspiration och vänlighet hoppas jag är botemedlet för mig att vakna upp ur min mardröm och börja leva igen!

Svara
Therese 13 mars, 2014 - 11:09

1. Man kan äta sig mätt och belåten. Minskar sockersuget. Fett mättar bättre än kolhydrater.
2. Har varit och är än idag sockermissbrukare men kämpar dagligen med det och min vikt…Du har varit en inspiration länge och nu vill jag ändra min livsstil till det bättre och det hade varit grymt kul att få vinna din fina bok:-) Och börja laga Lchf kost och verkligen ge det en chans! Har gått ner 3 kg men är hungrig som en gris varje dag..hehe
Kram

Svara
LouiceLotte Forsmark 13 mars, 2014 - 11:00

Har nu skrivit 2 inlägg men på det första glömde jag skriva varför jag tycker jag skulle vinna den
Man håller sig mätt längre än om man äter kost med mycket kolhydrater Och man känner sig inte sugen på annat som godis hela tiden som man gör med hög kolhydrat kost
Det är så att jag har en bindvävs sjukdom som gör att jag använder alla mina leder i yttreläggen och skulle behöva gå ner i vikt för att jag tror att jag får mindre värk i kroppen och det finns läkare som säger att om man äter LCHF så kommer det märkas på min sjukdom man ska inte ha lika mycket värk i kroppen då

Svara
Nina 13 mars, 2014 - 10:59

EN fördel? Mina viktigaste fördelar är ett jämnt blodsocker = jämnt humör, och ingen ballongmage, något jag haft problem med i flera år.
Jag vill ge boken till min mamma (när jag läst den själv först) som bantat i hela MITT liv (40år). Kanske boken kan vara vändpunkten för henne?
Kram Åse, och tack för all inspiration du ger.
/Nina

Svara
LouiceLotte 13 mars, 2014 - 10:56

Man håller sig mätt längre än om man äter kost med mycket kolhydrater Och man känner sig inte sugen på annat som godis hela tiden som man gör med hög kolhydrat kost

Svara
Maria 13 mars, 2014 - 10:51

Det bästa med lågkolhydratkost är att den är så god och att kroppen slipper det vita mjölet och sockret. Jag skulle vilja vinna boken för att jag verkligen behöver stöd i min viktminskning. Jag är 37 år, utbildad Hälsopedagog så jag borde verkligen fixa detta. Men är himla ensam i min resa, arbetslös med en make som är borta och jobbar och jag lagar mat till mig och barnen, vilket är en utmaning att hålla sig till sin viktminskningsplan. Så din bok skulle betyda mycket, kram Maria.

Svara
Maria Welander 13 mars, 2014 - 10:50

1) största fördelen enligt mig är att kunna äta den mat jag älskar utan att få dåligt samvete. Kött och sås har alltid varit mina favoriter och nu har jag även hittat kärlek till grönsakerna när potatis, ris och pasta försvunnit ur tillvaron.
2) Varför ska jag vinna boken. Kan erkänna att jag redan äger ett ex och har använt den flitigt. Jag har genom dina recept från boken inspirerat andra att också välja lågkolhydratkost.
Här om dagen sa min syster till mig att hon va så stolt över min disciplin till att avstå kolhydrater och ville gärna besitta samma. Jag skulle säga att min disciplin kommer från din bok och skulle hemskt gärna vilja ge min syster din bok så även hon kan få samma motivation och inspiration som jag fått.
Tack för en underbart inspirande blogg som alltid lyser upp i vardagen!
Kramar önskar Maria

Svara
Åse 13 mars, 2014 - 10:44

1. Man får mycket tid över till annat när man slipper äta frukost, mellis, lunch, mellis, middag och så något på kvällen! Och för att inte tala om hur mycket tänderna gillar att slippa syraangreppen och placken som blir av att äta sött och att äta ofta! Bra för plånboken är det också ;-D
2. Jag vill ge boken till min dotter, som en inspiration. I julklapp fick hon din andra bok och lagar en del ur både den och det hon hittar på din blogg. Dock är en bok som man har, rent fysiskt, den bästa källan. Man bläddrar och blir sugen att laga och äta. En E-bok kan aldrig ge samma tillfredsställelse, tror jag.
3. Klart att jag delar och gillar. I like!

Svara
Therese 13 mars, 2014 - 10:44

Hej. Det som är fördelaktigt att man aldrig är hungrig och att man får äta det godaste. Såsen o köttet o knapriga grönsaker etc. Jag behöver vinna för att få din inspiration. Delar o delar. Tack för en bra sida

Svara
Johanna Olofsson 13 mars, 2014 - 10:44

Mår toppen på lågkolhyderat kost, ingen uppsvälld och oroligt mage längre samt att dom överflödiga kilona nästan har försvunnit bort. =) Känner mig mycket piggare!
Jag hade tyckt det varit jättekul att få vinna denna fina bok med massa inspererande recept så jag kan fortsätta få med mig familjen som är lite skeptiska!
Gillat och delat!

Svara
Camilla Dahlxx 13 mars, 2014 - 10:42

1. Medicinskt: Blodsocker balans
2. Kom just hem från läkaren med diagnos diabetes! Jag behöver all inspiration och hjälp med omläggning av kost och livsstil.
3. Delar på fb

Svara
Zenita Strandberg 13 mars, 2014 - 10:41

1. Fördelaktigt med lågkolhydratkost; man mår SÅ bra!
2. Vill jättegärna vinna din bok; Älskar dina recept! Har många många favoritet! Vore roligt att ha recepten samlade i en fin bok, i stället för på lösa kopierade/utskrivna A4papper.
3. Gillat! 🙂

Svara
Hanna 13 mars, 2014 - 10:40

Fördel med lågkolhydratskost är helt klart den stora mängd energi jag upplever att jag får av denna kosthållning.
Jag borde vinna boken då jag ÄLSKAR att laga mat och prova nya recept. Skulle vara en stor hjälp och ett enormt stöd att ha din bok till hands!

Svara
MonaLarsson 13 mars, 2014 - 10:39

1. Man mår mycket bättre med kosten,blir piggare ,orkar mer o är friskare
2.Har fastnat i vikten efter nedgång på 6 kg behöver nya ideer.
3.lägger ut på fb
hoppas på boken
Med vänlig hälsning Mona

Svara
Sandra 13 mars, 2014 - 10:29

Jag älskar lågkolhydratkost för att det håller mig ordentligt mätt länge samt ger mig ingen svullen och gasig mage! Bäst är det!
Har hållit på med min viktminskning aktivt sedan aug 2013 men Just nu ”trampar” jag vatten…. Hade varit så roligt att få läsa din bok och inspireras och få lite nytt på kartan! Ibland är motivationen inte alltid på topp, men det är då det är tur det finns andra som inspirerar och motiverar en!
Tack för en fantastiskt bra blogg Åse

Svara
Cecilia Moberg 13 mars, 2014 - 10:29

Hej,
jag har nyligen upptäckt ”paleo” och ”lchf” även om jag inte kör strikt. Men de dagar jag håller mig till få kolhydrater mår min mage såååå mycket bättre! Det i sin tur gör att jag känner mig renare inuti kroppen och fräschare utseendemässigt eftersom ”gasmagen” försvinner, eller åtminstone minskar.
Jag skulle ju förstås jättegärna vilja vinna din bok, eftersom jag inspireras väldigt mycket av din hemsida, som jag nyligen har hittat till. Visst är det enkelt att leta recepten via mobilen, men en kokbok är så mycket trevligare! 🙂 Jag följer dig även på instagram och inspireras dagligen!
Tack på förhand!
Mvh Cecilia

Svara
Frida N 13 mars, 2014 - 10:27

Den kan hjälpa till att få ordning på oroliga magar och sockerberoendet.
Jag skulle så gärna vilja ha din bok då det är högsta tid för mig och min familj att komma bort från alla mjölprodukter och sockret. Jag vill ställa om vårat liv till ett hälsosamt liv med bra mat och träning. Din bok skulle vara en fantastisk hjälp till vårat mål.
Med vänliga hälsningar
frida

Svara
Helena 13 mars, 2014 - 10:24

Hej,
Åh vad jag skulle vilja ha den här boken! Har ju hört så mycket bra om den!
1. Lågkolhydratkost har ju många fördelar, men den största fördelen för just mig är att min mage mår så mycket bättre! Glad mage = glad människa!
2. Jag är just nu gravid med mitt andra barn (är i vecka 26). Den här graviditeten är så mycket tuffare än den förra på alla möjliga sätt. Jag är trött, trött, trött. Har ont lite överallt, och orkar i princip ingenting. Förra graviditeten tränade jag glatt på fram till förlossningen, men nu är det en kamp att överhuvudtaget orka med en arbetsdag. Och någon matinspiration ska vi ju inte ens prata om då! Den är lika med… noll.
Att vinna den här kokboken skulle ge mig ett litet guldkorn i vardagen, och förhoppningsvis den inspiration jag behöver för att laga hälsosam mat. Som jag inte redan lagat en halv miljon gånger…:-)
3. Hade gärna delat, men har tyvärr varken Instagram, blogg eller Facebook…
Tack för allt du delar med dig i din blogg! Du är en härlig inspiration! 🙂

Svara
Frida 13 mars, 2014 - 10:18

Äta sig mätt och belåten men ändå kunna gå ner i vikt och bli av med sitt sockerberoend och stärka hälsan.
Jag skulle så gärna vilja boken då det är högsta tid för mig och min familj att komma i form och må så bara som vi förtjänar. Vi har redan börjat med träning så nu är det kostens tur som är den största delen till en sundhälsa.

Svara
Jessica Karlsson 13 mars, 2014 - 10:18

För mig fungerar lchf bra på så vis att jag blir mindre svälld över magen, känner mig lättare samt att maten känns lätt och fräsch.
Jag skulle jättegärna vinna denna bok då jag följer din blogg och lagar mkt utifrån din App, jag fick sköldkörtelcancer 2008 och opererade då bort sköldkörteln i två omgångar vilket resulterade i viktökning, jobbar stenhårt för att gå ner för min hälsas skull och för att jag ska stå som brud i Juni.

Svara
Linda 13 mars, 2014 - 10:17

Det jag tycker är mest fördelaktigt med lchf är att min mage som krånglat under alla år nu mår bra. Dessutom känner jag mig piggare och gladare än någonsin. Självklart är det kul att se att det händer något på vågen men det är bara ett plus, äntligen mår jag bra med mig själv.
Anledningen till att jag vill vinna denna bok är för att jag har så dålig fantasi när det gäller matlagning, min sambo börjar tröttna på blomkål och då jag gärna vill ha med honom i lchftänket så vore din bok perfekt! : )

Svara
Sofia Norstedt 13 mars, 2014 - 10:13

1. Den främsta fördelen som jag ser med det är att genom att äta mindre kolhydrater så får vi mindre insulin-stimulering vilket är inflammationsdämpande för alla typer av inflammationer.
2. Jag har insett just det ovanstående och försöker kostbehandla min acne med en lchf och paleo-inspirerad kost sedan ca 2 månader tillbaks. Min hy idag är finare än den varit på flera år! Då jag fortfarande är ganska ny inom den här kostvärlden skulle det vara fantastiskt med en sådan fin bok som inspiration :)!

Svara
Erika Jansson 13 mars, 2014 - 10:10

Bland det bästa med lågkolhydratkost är att man slipper känslan av att vara uppsvälld som en ballong.
Är en riktig periodare med lchf och gick ner mycket i vikt när jag först började med lchf. Nu när jag ännu en gång vill köra så står vågen stilla och inspirationen tryter. Skulle behöva din bok med tips för att denna gång lyckas hålla vikt och motivation.

Svara
Johanna 13 mars, 2014 - 10:03

Hej!
Jag har letat efter din bok överallt, för två veckor sedan började jag och min sambo med lchf. Vilken skillnad på två veckor, från trötta lite plufsiga föräldrar till Liam 15 månader har energin kommit tillbaka. Min sambo har gått ner från 83 till 80kg och jag från 64 till 62,5 kg. Men framförallt lyckan att få vara mätt och gå ner. Jag slipper magont som jag får av kolhydrater, jag slipper vara hungrig och jag slipper upplåst mage. Jag kan fortsätta men massa fördelar men framförallt så fantastiskt att få vara mätt och glad och äta massa god mat 🙂 skulle bli toppenglad av din bok! Kram kram kram

Svara
Therese Melander 13 mars, 2014 - 09:54

1. För min del handlar det om mindre småätande och minskat sockerbegär!
2. Snart 32 år gammal, 4 barn senare, jojo-bantande och ständig frustration om att jag ska behöva kämpa med vikten och sötsuget hela livet vill jag nu ge LCHF en ärlig chans och hitta en livsstil som jag kan leva med resten av livet och ha energi kvar till mina barn!! Din bok kommer ge mig inspiration och variation i matlagningen. Kommer dessutom göra sig fin i bokhyllan tillsammans med din andra bok som jag redan införskaffat!
Tack för all inspiration!! /Therese
PS. Gillar och delar

Svara
Jenny Sköld 13 mars, 2014 - 09:41

Men neeej, jag sa igår till min sambo att tänkte köpa boken från ”den där tjejen som kallar sig 56kilo”. Går in och ska lägga en beställning men så skriver du precis att den är slut! Jag gillar inte att vara med i tävlingar (vinner ändå aldrig) utan jag vill BETALA för din bok och dina åsikter! Du är så förnuftig, inspirerande och smart. Men om jag inte kan köpa den så försöker jag här ändå!
1, Det jag ser fram emot med att börja med LCHF är känna mig piggare, få ett jämnare humör, gå ner i vikt för att trivas med mig själv, äta GOD mat, lära mig att lyssna på min kropp.
2, Vill vinna för att jag inte kan köpa boken någon annanstans
3, Självklart delar jag och gillar dig på facebook 🙂

Svara
Erikas LCHF till vardag och fest 13 mars, 2014 - 09:24

Den största fördelen för mig med lågkolhydratskost är att mitt sötsug försvunnit. Förr var jag en riktig godisråtta och självklart kan jag längta efter söta saker ibland nu också men det är på en helt annan nivå. Förr kunde jag gå och köpa godis till förmiddagsfikat på jobbet, idag finns inte suget där.
Jag vill inte vinna boken till mig själv, för jag har den redan. Däremot skulle jag vilja vinna för att kunna ge den till min svägerska, som också äter lågkolhydratskost. Hon har tittat i mitt exemplar av din bok och sagt att hon vill ha den, vilket blir svårt nu om den är slutsåld. Min svägerska har haft ett tufft sista år och jag skulle vilja pigga upp henne med en fin present i form av din bok.
Jag har tipsat om tävlingen på Instagram (@erika_bjorklund) och taggat dig.
Kram Erika

Svara
Veronica 13 mars, 2014 - 09:06

Hej!
En bra sak med lågkolhydratskost är att jag som sockerberoende ÄNTLIGEN har en god chans att vinna över sockertrollet! Jag har fått diagnosen PCOS och just nu utreder jag om LCHF kan hjälpa mig att få koll på hormonerna i kroppen så att jag i framtiden kan bli gravid. Denna bok skulle vara perfekt för mig och mitt liv just nu!
Tack för att du bloggar, dina recept är fantastiska!

Svara
Linda Sohlberg 13 mars, 2014 - 09:06

1. Jag äter LCHF för att min mage mår mycket bättre plus att mitt sötsug är som bortblåst och det är väldigt skönt!
2. Jag skulle nu vilja vinna boken för att få lite mer tips och idéer, känner att jag just nu efter en semestervecka i solen, behöver ny peppning och inspiration med LCHF. Då jag faktiskt har slarvat lite under denna vecka.
3. Har delat både på Facebook och Instagram.

Svara
Caroline 13 mars, 2014 - 08:50

En sak som är bra med lågkolhydratkost är att viktnedgång och kontroll över blodsockret. Och humöret 🙂
Jag skulle vilja vinna boken för jag har jojobantat i över 20 år, och skulle vilja få en sund syn på mat.
Tack snälla för en grymt inspirerande blogg och härligt mix med personliga inlägg och praktiska tips!

Svara
Eva Wiklund 13 mars, 2014 - 08:38

En enda sak som är bra, kan bli svårt. För jag har fått så många
hälsofördelar. Har så många sjukdomar som blivit bättre.
Men om jag ska ta en sak som jag i nuläget känner.
Då är det att inflammationer i axlarna är borta.
Tidigare så kunde jag inte ens putsa fönster utan att bli helt
trasig i flera dagar efteråt. Träna gick inte alls. Efter varje ansträngning
så fick jag äta Diklofenak( inflammationshämmande)
i tio dagar och blev helt som en zoombie i minst 2-3 dagar.
Kunde nästan inte röra armarna på flera dagar. Så i nuläget är det just det
som jag uppskattar mest. För det är ju just den vardagliga städningen
som är som en frihet. Att få köra på i sitt eget race och slippa
bli som en invalid i kroppen efteråt.
I övrigt har jag två diskbråck, diabetes, högt blodtryck o en massa
annat dynga. Allt är bättre.

Svara
Marie Vinkler 13 mars, 2014 - 08:38

Hej Åse,
Magen mår mycket bättre och man slipper den uppblåsta onda magen, bubblandet i magen och även trög mage.
Jag vill gärna vinna boken för att få inspiration och hjälp på vägen mot min målvikt.
Har åxå jojobantat och provat allt under många år.
Vill bli stark,frisk och minska mitt höga blodtryck.
Tack för underbara inlägg och inspiration!
Marie

Svara
Åsa 13 mars, 2014 - 07:19

1. Med LCHF kost har jag för första gången lyckas bryta mitt sötsug, och klarar av att gå förbi pressbyrån på väg hem utan att gå in och handla godis eller liknande.
2. Jag har ätit LCHF i snart 7 veckor och är rädd att det snart ska komma ett bakslag så att jag börjar äta vanligt bröd och godis igen. Din kokboken skulle ge mer inspiration och motivation att fortsätta med LCHF-kost, som jag mår så bra av.

Svara
Björn Neumann 13 mars, 2014 - 07:01

Lågkolhydratskost minskar risken för att utveckla karies. Bra för både munhälsa och sannolikt för övriga hälsan! Jag vet. Jag är inte bara pappa – Jag är tandläkare också.

Svara
Susanne 13 mars, 2014 - 06:39

Under hela mitt liv (34år) har jag levt med känslan att något är fel i min kropp. När andra kan gå en dag utan mat är det som att min kropp är felprogrammerad. För långt mellan måltider har gjort mig otroligt skakig, illamående och ett humör som skrämmer de flesta.. Detta har gjort att min kropp hela tiden längtat efter snabba kolhydrater vilket jag förstår nu har gjort det ännu värre. Jag är precis i början av min resa med Lchf och periodisk fasta men det känns verkligen som jag hittat hem då mina insulinnivåer äntligen fått frid. Är övertygad om att vissa människor har en insulinkänslighet och att äntligen har deras frälsning kommit, lågkolhydratkosten. Tack Åse på att du upplyser oss! Med vänlig hälsning, Susanne

Svara
Erika 13 mars, 2014 - 06:18

jag har blivit av med min IBS tack vare lågkolhydratkost! 🙂

Svara
Gun 13 mars, 2014 - 06:10

1. LCHF = slipper skov av psoriasisartrit, ingen astma, övervikt = inga mediciner typ kortisoner som bröt ner mig ;))
2. Älskar att följa dig och dina godsaker du delar med dig av, har appen men en bok är en bok.
3. Gillar redan och delar gärna.

Svara
sofhie 13 mars, 2014 - 06:08

För mig är det en fördel att lågkolhydratskosten gör mig betydligt piggare om dagarna. Jag är nybliven mamma sedan 5 månader tillbaka och när jag återgick till min ”vanliga” kost orkade jag inte mycket om dagarna. Nu sedan jag började med logkolhydratskost känner jag mig och är mycket piggare. Min mage har även blivit mycket bättre och krånglar inte lika mycket längre.
Som jag tidigare sa så är jag nybliven mamma och jag har en del mammakilo som hänger över min axel. Jag tror att din bok hade inspirerat mig till att hålla motivationen uppe och försöka gå ner i vikt genom att äta gott och må fantastiskt samtidigt. Jag vill förändra min livsstil och jag suger i mig det mesta du slriver här på din blogg. Du och din blogg är anledningen till varför jag bestämde mig för att ändra min livsstil.
Sen hade det ju varit dö coolt att ha en signerad bok hemma, som jag för övrigt aldrig har haft:)
Tack för mig!:)

Svara
Lisa Strandqvist Wilhelmsson 13 mars, 2014 - 06:05

Det känns enkelt att äta LCHF. Jag skulle vilja vinna för att få en ny kick i min kostomläggning.

Svara
Jennie Ottosson 13 mars, 2014 - 06:02

Hej Åse!
Det är svårt att bara skriva en fördel med Lchf men jag tror jag väljer att du blir mycket piggare! Jag är i stort sett aldrig trött längre, inte trött i huvudet-trött iallafall. Jag tror att jag sover i snitt 1,5 timmar mindre sedan jag började med Lchf-mat. Varför ska då lilla jag vinna boken? Kanske för att jag har hållt på så länge med denna typen av kost trots en del påtryckningar från omgivningen. Att stå på sig och tro på en sak tar energi men lchf-kosten i kombo med 5:2 ger mig mångdubbelt med energi tillbaka. Man blir starkare på insidan också av att ge kroppen bra mat med nyttig långverkande energi.
Varma hälsningar från Jennie

Svara
Karolina 12 mars, 2014 - 23:48

1. Bättre tandhälsa
2. Jag har varit överviktig hela mitt liv. Nu vill jag ändra på detta. Följer din blogg dagligen. Tror att din bok verkligen kan verkligen hjälpa mig.
3. Gillat och delat! 🙂

Svara
Lotta 12 mars, 2014 - 23:42

1) Efter att ALLTID tänkt på mat så säger jag glasklart att den största fördelen med lågkolhydratskost (förutom viktminskningen) är att min hjärna inte tänker på mat 24/7 utan är mätt o belåten o utan sug.
2) Jag skulle vilja vinna denna bok som en uppmuntran och morot till att jag tagit det rätta steget på min resa. Jag har testat otaliga ”dieter” utan lyckas och till slut även varit inskriven på obesitamottagningen på Sahlgrenska. De rekommenderade operation eller medicin men jag valde att avstå och körde igång med LCHF istället! Det tackar både min kropp o knopp mig för och det skulle behöva belönas…
//Lotta

Svara
Jonna 12 mars, 2014 - 23:38

1. Största fördelen för mig är att min mage mår så himla bra på lågkolhydratskost!
2. Jag vill vinna en bok för att jag inte har någon av dina böcker, har ganska nyligen börjat följa och inspireras otroligt av dig!
Kram!

Svara
Caroline 12 mars, 2014 - 23:06

Hej Åse!
Har följt dig länge nu. Men har tyvärr ingen av dina böcker… Bara iPhone-appen och en vana att titta in på din blogg dagligen!
Vill så gärna vinna din bok! För att;
1. jag mår så bra av lågkolhydratkost. Blir inte så
svullen och ‘tung’ längre! Och du ger så mycket inspiration!
2. jag bor i Schweiz… Lågkolhydratkosten är inte så bekant här och böcker med bra innehåll är svåra att få tag i (har inte en enda…)!! Så din bok hade varit uppskattad.
3. Gillar din FB-sida!
Tack för allt! Mvh, Caroline

Svara
maria espersson 12 mars, 2014 - 22:52

Det bästa med LCHF är lugnet som infinner sig i kroppen, men också i själen! Hjärnan funkar, magen är glad och jag är så tacksam att jag har hittat mitt sätt att leva! ♥
Jag hoppas att jag vinner för att jag behöver lite inspiration på mat fronten! för en trött småbarns mamma hade det förgyllt vardagen!

Svara
Socker, vanilj och en skvätt grädde 12 mars, 2014 - 22:46

1. Fördelen med Lchf kost är ett välmående= bra hälsa
2.Jag vill gärna vinna för att få mer hjälp och inspiration på vägen. Har en övervikt på 25 kg som jag kämpar med. Kör just nu med 5:2 i kombination med Lchf. Mår jättebra. Känns som jag ska kunna lyckas denna gång.
3. Gillar och delar på Fb och Instagram
Tack för din inspirerande blogg

Svara
Annelie 12 mars, 2014 - 22:41

Den största av alla fördelar för min del är att jag har en mage utan att veta om det. Den sköter sitt jobb utan att göra mig påminnd genom att bråka och svälla upp a la 7:e månaden.
Har länge sneglat på din bok men inte kommit till skott. För jag behöver verkligen inspiration för att fortsätta framåt, hand i hand med min glada mage.

Svara
Nettan P 12 mars, 2014 - 22:29

Hej Åse! Åååhhh, vilken chans, jag vill väldigt gärna få din fina bok… 🙂
Here we go:
1. Det bästa med låghydratkost är att det faktiskt går att hålla sockersuget borta! (även för en inbiten godisråtta som mig..)
2. Jag kan få den i födelsedagspresent av dig, för att jag är en trogen bloggläsare. 🙂
Fyller 40 år om dryga 2 veckor och känner att det verkligen är dags att lyckas med viktminskningen nu. Tror och hoppas din bok kan hjälpa mig på vägen.
Tack för en underbar blogg!
Kram Nettan

Svara
Ulrika 12 mars, 2014 - 22:24

Hej! Det finns ju så otroligt mycket bra med låghydratkost men det absolut bästa är nog ändå att den håller blodsockret i shack. Förr fick jag ofta blodsockerfall med irritation som följd. Det slipper jag helt numera. Så skönt!
Just nu är jag inne i en svacka och har svårt att komma på goda och roliga maträtter att laga. Skulle verkligen behöva lite ny inspiration. Tror din bok skulle göra susen. 🙂
Ha en fortsatt skön kväll.
/Ulrika

Svara
Anina 12 mars, 2014 - 22:23

Lchf maten blir jag mätt och glad av och vIktnedgången kom som bonus. Första 8 mån försvann 20 kg….sean forsatte jag yttrligare så sagta ner. Nu har ja bara ca 5kg kvar då är jag på mitt mål 60kg. Tänk om jag kunde få tips av din bok då jag alltför ofta kör väldigt enformigt. Har inte facebook men gillar dig skarpt ändå 🙂 Har hämtat ideer på hos dig vid ett flertal tillfällen. Tack för det.

Svara
Jenny Nilsson 12 mars, 2014 - 22:20

Hej Åsa o tack för en underbar blogg!
Lågkolhydratkost har många fördelar för kropp o knopp men för mig så är den största vinsten gladare mage 🙂
Motivationen går tyvärr upp o ner men här får jag sååå mycket tips som passar mig, boken hade hjälpt mig att bli påmind o motiverad om vad som får mig att må bra!
/Jenny

Svara
Pernilla 12 mars, 2014 - 21:59

1. Fördelen med LCHF kost för mig är att jag blir mätt och belåten och håller mig pigg. Med kolhydratrik kost blir jag oftare hungrig och så himla trött efter jag ätit.
2. Efter tre graviditeter vill jag ta itu med tio kilos övervikt. Jag behöver dock all inspiration och motivation som finns då jag har en tendens att falla tillbaka i gamla ätmönster. Du, Åse, är en otrolig inspiration för mig och jag läser din blogg dagligen. Jag har försökt få tag i din bok länge. Jag skulle bli så glad om jag vann!
3. Gillat och delat på FB!

Svara
Alexandra 12 mars, 2014 - 21:50

1. Att det är mer anpassat för människokroppen än den ”vanliga” maten vi äter idag, och kanske framför allt för en del personer med magproblem.
2. Jag vill vinna boken eftersom jag märker att min kropp mår så mycket bättre av att äta sån här kost. I hela mitt liv har jag haft problem med förstoppning och fick 2008 diagnosen IBS. Har provat otaliga mediciner, de flesta hjälper mot förstoppningen men eftersom jag måste använda dem så länge (jämt) och har känslig mage så får jag tyvärr inflammationer i magen av dessa mediciner och måste sluta = förstoppning igen. Nu har jag kommit på att lchf funkar för min mage och vad vore bättre än att få ordning på detta utan att behöva äta mediciner hela livet? Som dessutom gör mig sjuk i längden. Tyvärr har jag inte så stor kunskap eller fantasi så att vinna boken skulle vara fantastiskt 🙂
3. Kan tyvärr inte dela men jag gillade på bloglovin!

Svara
Ulla-karin Lundberg 12 mars, 2014 - 21:47

Mindre värk i kropp o leder.

Svara
Jessica 12 mars, 2014 - 21:39

Hej Åse!
Jag har under ett år ätit lågkolhydratkost och mått mycket bra både i kropp och sinne. Nu har jag tyvärr tappat tråden och får inte till den rätta takten igen. Jag skulle verkligen behöva nystart med inspiration från din bok!

Svara
Yvonne Lundstedt 12 mars, 2014 - 21:34

1. Man mår mycket bättre
2. För att jag har 40 kilos övervikt och kämpar nu med tappa.se, matdagboken.se och minst 10.000 steg om dagen. Jag SKA gå ner i vikt med stegräknare och LCHF!
3.Gillar och delar på fejjan naturligtvis 🙂
Mvh Yvonne Vonnet Lundstedt

Svara
Markus 12 mars, 2014 - 21:11

1. Det som är absolut mest fördelaktigt med lågkalorikost för mig är att det är så lätt att följa. Alla andra dieter gör att något mål om dagen blir ”krångligt” eller känns jobbigt att laga. Med lågkalorikost kan man t om följa med polarna ut på resturang och äta gott utan allt för stora uppoffringar av menyn. Är väldigt mycket pga det som jag efter 2 månader fortfarande känner att det är lätt att följa.
2. Recept ska läsas i bok, tycker det är så krångligt att läsa på dator/telefon när man ska laga mat. Dessutom mysigare att ligga och bläddra i en bok när man gör veckans matlista 🙂

Svara
Susanne Wigren 12 mars, 2014 - 21:06

1.För mig är det mest fördelaktiga med LCHF är att jag mår så mycket bättre när jag inte äter vetemjöl/gluten,. Jag är mätt på ett behagligare sätt. Sen att jag håller vikten är en bonus.
2. Jag tycker att det är jag som ska vinna boken för att jag har lånat den på biblioteket när jag inte hittade den i handeln, och upptäckt så mycket fantastisk mat. Du är så fantastiskt klok i det du skriver och förmedlar att jag är helt såld. Jag mejlade till dig för att få tag i en, fick då veta att den var slut, kanske jag har tur nu, för jag måste bara ha en i min ägo.

Svara
Linn Forbes 12 mars, 2014 - 20:50

LCHF ger kroppen en sund balans i blodsockerkurvan och ger oss högre mättnadsgrad på riktigt god mat.
Vi slipper också räkna fördela och spara på det vi stoppar i oss. Det ger med andra ord en högre livsglädje 🙂
Jag vill så gärna vinna boken då jag måste få mig själv men även mina barn från socker och brödfällan.
Att samtidigt tappa vikt på god och ren mat skulle vara en dröm!

Svara
Maria B 12 mars, 2014 - 20:35

Oooh noooo, vaaaarför har jag inte fått tummen ur och beställt boken, jag älskar ju din mat!!
1. Denna kost är den enda som inte gör min mage uppblåst.
2. Nu har jag har lärt mig en läxa att inte dra ut på saker för då kan man bli utan. Snälla, gör så att jag inte blir utan din bok.
Med vänlig hälsning
Maria B

Svara
Maria Söderström 12 mars, 2014 - 20:32

1. Helt enkelt det är såå gott. 2. Från att ha några kilo övervikt och problem med svullen mage så är jag nu nere på 56 kilo och mår jätte bra.

Svara
Maria Hedin Ulander 12 mars, 2014 - 20:27

En av alla fördelar med lågkolhydratskost för mej,
är att jag förhoppningsvis inte kommer drabbas av diabetes då det håller blodsockret under kontroll.
Jag vill vinna så jag kan få lite extra pepp och motivation. att komma ner till en hälsosam vikt. Har ätit bort 18 kg med LCHF och behöver hjälp att gå ner ca 20 kg till.
Just nu står jag på en platå och stampar, men vägrar ge upp 😉 Jag vill vara frisk och pigg!
(gillar och delar)

Svara
Lis Lindman 12 mars, 2014 - 20:20

Skönt att kunna äta och inte bli uppsvälld så att man ser gravid ut utan att vara det. Vill vinna boken och få alla goda recept så jag kan fortsätta att må bra. Tack för all god mat jag har lärt mig göra.

Svara
Ellinor. K 12 mars, 2014 - 20:17

1. Fördelen med att äta lågkolhydratkost är att man får äta riktigt god mat och att man inte behöver gå hungrig, man känner sig mätt. Äta nyttig mat och inte massa halvfabrikat! Piggare och gladare är också två vinster med lågkolhydratkost!
2. Jag blev mamma för 16 månader sen och hade redan innan en hel del övervikt. Jag tänkte att då när sonen var född att då har man all tid i världen att äta rätt och motionera, ta promenader med barnvagnen för att gå ner alla mammakilon plus de extra jag hade innan. Tyvärr kunde jag inte amma så det tog mycket energi att ha en skrikande bebis hela nätterna, vilket blev bättre när vi tillsatte ersättning. Jag tror att det var en nackdel att amningen inte fungerade för jag gick inte ner några mammakilon trots vanlig mat och promenader. För drygt en månad sen fick jag nog, jag ville må bra och känna mig nöjd med mig själv. Hade läst på en hel del om LCHF och tyckte det lät bra och att man slapp räkna kalorier eller liknande. Har gått ner 5 kilo och mår kanonbra! Men det skulle vara guldvärt att få vinna din bok och få ännu mer tips! Har varit överviktig hela mitt liv, blivit retad för det men nu är det slut med allt sånt! Jag ska kämpa för att tycka om mig själv! För nu har jag börjat min resa och jag SKA klara det! 🙂 / Ellinor

Svara
Frida Sköld 12 mars, 2014 - 20:15

Lågkolhydratskost gör magen mer stabil. Och det är just därför som jag gärna skulle vilja vinna denna boken! Har testat vid några tillfällen att inte äta kolhydrater och försökt att dra ner på dessa, just därför att jag hört att magen kan fungera bättre utan dem. Har levt med en jobbig mage ändå sedan jag var barn, med omväxlande hård i magen o diarréer, gaser o ”körig”. Aldrig har läkarna kunnat se någonting…. som att jag inbillat mig! Allt detta har påverkat mig psykiskt också, jag har inte alltid vågat mig iväg i sociala sammanhang, tänk om jag måste springa på toaletten?? Finns det en toalett? Tänk om jag inte hinner?? För cirka 7-8 år sedan kom jag i kontakt med en dietist som ss att jag skulle sluta äta vete, det gjorde jag och det blev bättre men fortfarande inte helt bra. Psykiskt sitter det kvar också, jobbigt att gå iväg hemifrån ibland, blir orolig och magen påverkas då också, som en ond cirkel. Att äta med folk jag inte känner är otroligt jobbigt, tänk om jag blir dålig i magen??? är tankar som kommer -panik!! Fick för 1,5 år sedan reda på att jag har en autoimmun sjukdom ( nedsattimmunförsvar där jag har för lite gammagloublin), fick reda på av läkarn att detta kan vara något som påverkar magen o tarmarna. Injicerar medicin hemma varje vecka nu, läkarn sa att magen kan bli bättre, men märker tyvärr inte någon skillnad. Lchf känns som mitt enda sätt att bli helt bra egentligen…om det är så bra som folk säger! =) Har två barn, en 5 årig tjejoch en 6 månaders bebis, tyvärr har inte relationen till pappan fungerat, så är mammaledig o nyseparerad därav inte ekonomin så god nu….. jag vill försöka göra en livsstilsförändring med maten, om jag kan samla kraften till det! Därför vill jag gärna vinna denna boken, dels för att detär svårt att köps grejjer till sig själv nu (pga ekonomin), dels som en motivation och framför allt för att jag är trött på att magen ska styra mitt liv!!!!

Svara
camilla 12 mars, 2014 - 20:07

1. En av dom bästa sakerna med lågkolhydratkost är att jag inte blir proppmätt utan lagom mätt och sen dröjer det länge innan jag blir hungrig igen. (finns ju massor med bra saker som att ha gått ner i vikt och inte längre vara sugen hela tiden)
2. Jag vill gärna vinna boken för jag inte har den 😉 Och för att det jag tittat i den verkar vara bra ”familjemat” och massa bas tips och trix när man äter lågkolhydratmat.
3. Självklart gillar och delar jag inlägget på FB
Ha en härlig kväll medans jag sitter här och håller tummarna .-D

Svara
Carina 12 mars, 2014 - 19:59

1. jämnare blodsockerkurva
2. har kört lchf i några år, men har fastnat i samma recept och skulle behöva lite inspiration att fortsätta på lchf vägen som jag mår så bra av.

Svara
Alexandra 12 mars, 2014 - 19:56

Jag tycker att lågkolhydratskost är fördelaktigt för att jag får en skönare mättnad som varar, och min mage har efter 25 års problem äntligen lugnat ner sig helt o hållet! Jag tycker att jag ska vinna din bok helt enkelt för att jag så väldigt gärna vill ha den! 🙂 jag besöker din blogg nästan dagligen, o det skulle vara skönt med lite recept, tips och råd i bokform, så att jag kan lägga ifrån mig telefonen lite oftare 🙂

Svara
Marie 12 mars, 2014 - 19:54

Hej! Det jag gillar bäst är att slippa stora ”hål i magen”, att jag håller mig mer jämnt mätt. Jag är ny på det här med lågkolhydratkost och provar detta för att bli av med några extrakilon som smugit sig på (love handles you know…) och för att sedan hålla denna vikten. Har gått ner lite grann men skulle gärna vilja ha din bok för mer konkreta råd och tips runt just viktminskning. Ett recept på hur man lyckas liksom 🙂 Håller tummarna för vinst till mig! Skulle bli jätteglad! Gladare än för min vinst av en startplats i Göteborgsvarvet 😉

Svara
Gabriella 12 mars, 2014 - 19:40

Jag är en allt eller inget människa, antingen äter jag supernyttigt eller extremt onyttigt hela tiden men det jag har märkt är att när jag äter en lågkolhydratskost så kan jag kontrollera mitt ätande mycket bättre, jag är mindre hungrig och sötsugen och jag känner mig piggare!
Jag skulle gärna vilja vinna den här boken för att kunna lära mig mer om kolhydratskost, få recept och tips på hur ofta och hur mycket man ska äta osv. Mvh gabriella

Svara
Malin Ander 12 mars, 2014 - 19:40

Phuuu, skrev en lång kommentar men poff så var den borta. Så här kommer ett nytt försök. För min del så är lågkolhydratkost fördelaktigt för min mage. Inte så att den minskar i omfång ( mer än att den inte är spärrballong efter varje midda ;)) men den är mätt, nöjd och lugn efter middagen, inte hungrig, otillfredsställd och orolig som den var tidigare.
Jag skulle gärna vilja vinna boken då jag trots att jag mår bra av maten skulle behöva en inspirationskick just nu. Vill ju även att det ska hända något på vågen. Har din app och den använder jag nästan varje dag och har letat efter din bok både på webben och i affärer men förstår nu varför den var så svår att hitta :).
Tack för en fantastisk blogg och bra inlägg om naturlig mat. Bort med etiketterna så slipper alla andra, som tror att dom vet bättre än man själv om ens egna kropp, bli så triggade av att man bara försöker må så bra som möjligt.
Kram Malin

Svara
Malin 12 mars, 2014 - 19:39

1. Minskat sötsug – jag märker en otrolig skillnad och det är SÅ SKÖNT att inte ha ett konstant sug.
2. Jag har börjat äta LCHF och tycker det blir ”same same”, så jag behöver inspiration! Och visa för alla som tror att LCHF bara är bacon och grädde, att det är så mycket mer. Bättre och godare!
Hälsningar Malin

Svara
Helena Larsson 12 mars, 2014 - 19:39

Min kommentar verkar ha försvunnit. Men jag vill verkligen vinna kokboken för att jag behöver ny inspiration.

Svara
Helena Larsson 12 mars, 2014 - 19:36

Jag har ätit låhkolhydratkost sen årsskiftet men märker inte så mycket på vikten. Skulle verkligen behöva en bok med recept och tips gör att inte tappa sugen. Är recepen dessutom lika inspirerande som på bloggen…

Svara
Madelen 12 mars, 2014 - 19:35

Den stora fördelen med lchf är för mig att jag har blivit så pigg! Inga dippar efter lunch och jag kan vara uppe på kvällarna och umgås. Underbart!
Jag har under föregående år tagit tag i min matfobi. från att ha varit rädd för att äta, genomlidigt otaliga middagar och hindrats i livet är jag nu jätteglad i mat och matlagning. En ny bok med recept skulle göra att jag ytterligare kan jobba med fobin och älska ännu mer mat. Ta igen lite av det jag har missat under alla år.

Svara
Linda Björk 12 mars, 2014 - 19:26

Det är svårt att bara nämna en sak, hela kroppen både kroppsligt och själsligt mår ju så mycket bättre.
Jag skulle vilja vinna boken för att jag verkligen behöver en spark i rumpan och ta tag i min kost.
Mvh Linda Björk

Svara
Åsa Norén 12 mars, 2014 - 19:26

1. Nämn en sak som är fördelaktigt med lågkolhydratkost!
– Det håller mitt sockerberoende i schack!
2. Motivera varför just du ska vinna boken.
– Jag älskar att ordna bjudningar och det är alltid bland dina goda recept som jag börjar söka inspiration. Jag letar i din blogg och i tidningar och det hade ju varit fantastiskt med en kokbok där dina godsaker är samlade på ett ställe! Och som trebarnsmamma är jag ALLTID i behov av tips på bra vardagsmat!
3. Gilla gärna och dela detta inlägget om du har Facebook eller instagram.
– Gjort! 🙂

Svara
Ewa-Lisa Johansson 12 mars, 2014 - 19:25

1. Med lågkolhydratkost tappar man sötsuget.
2. Dina recept gör att jag inspireras att laga lchf-kost! För min del så går jag inte ner i vikt med denna kost (men mår bra), så jag skulle gärna vilja se dina tips i boken om viktminskning med LCHF.

Svara
Caroline 12 mars, 2014 - 19:24

1. För MIG handlar lågkolhydratkost om att hålla insulinnivåerna i schack, att slippa tänka på när man bör äta fastän man inte är hungrig, att man blir mätt och äter gott fett!
2. Jag fick för ett par år sedan veta att jag har PCO och att vi behöver hjälp att bli gravida. Läkaren föreslog lågkolhydratkost pga. att PCO är en hormonisk fertil sjukdom, kort och gott. Vår högsta önskan är att få barn. Jag behöver gå ner i vikt och jag behöver få en bra insulinnivå i kroppen för att öka mina chanser att få bära ett barn. Det kanske mest naturliga som finns för oss kvinnor. Jag vet inte hur många timmar jag har lagt ner på att gråta och vara förtvivlad och levt i en ovisshet. Vi är unga, (25) men har en oändlig längtan efter ett barn. Därför skulle denna bok hjälpa mig och framförallt oss, till vägen mot vår dröm. Jag har redan börjat, men måste få inspiration. Tack för en fin blogg!

Svara
Anna brännwik 12 mars, 2014 - 19:21

Magen håller sig lugn och fin!
Behöver mer inspiration och tydligare riktlinjer kring hur mycket jag kan äta. Gillar mat och går inte ner så mycket i vikt som jag borde i förhållande till vad jag äter….
Vårhälsningar Anna Brännwik

Svara
Jennie K 12 mars, 2014 - 19:19

Slipper enormt sötsug
Jag behöver inspiration och nya recept. Tränar mycket löpning, cx works, funktionell träning body combat cykling mm så jag behöver ny energi och bra lchf mat utan att gå upp i vikt.
🙂

Svara
Veronica 12 mars, 2014 - 19:18

För att må bra & gå ner i vikt i bra takt. Jag vill vinna din bok för att jag vill få hjälp att gå ner i vikt på ett bra sätt. Har försökt med olika metoder men orkar inte fortsätta när det inte händer mig något….

Svara
Fanny 12 mars, 2014 - 19:14

Hej Åse!
Det bästa med lågkolhydratkost är helt klart att hyn blir så mycket bättre och humöret mer jämt!
Jag skulle vilja vinna din bok för att jag är relativt ny inom LCHF och jag behöver alla tips och råd jag kan få just nu för att fortsätta! dessutom tycker jag att dina recept verkar vara grymma! 🙂

Svara
Sara 12 mars, 2014 - 19:09

1. Blodsockret hålls på en jämn nivå.
2. Jag skulle gärna vilja vinna boken till min syster som lider av en ätstörning. Så fort hon äter kolhydrater så triggas hon och hetsäter enorma mängder. LCHF har hjälp henne en hel del, men nu när hon flyttade hemifrån så tycker hon det är svårt att laga god mat och behöver inspiration.
3. Gillat och delat på fb =)

Svara
Eva Lundgren 12 mars, 2014 - 19:09

1. Jag kan äta bort mina diabetes medicin.
2. Jag började med Lchf 2010. Men nu har jag tappat stinget…. Min sambo, som har gjort gastric bypass, tycker att jag kan äta fullkorn o potatis. Han förstår inte att denna kost är bra för mig. Så jag behöver mer kött på bena.
Eva Lundgren
Bancovägen 9
97451 Luleå

Svara
Karin Svartmark 12 mars, 2014 - 19:01

1. Min laktosintolerans har försvunnit!!

Svara
Johanna Henriksson 12 mars, 2014 - 18:52

Jag är så himla nöjd med lågkolhydrat kosten för att jag går ner i vikt samtidigt som jag mår såå bra! Samt att man får äta sig mätt på god mat utan dåligt samvete…

Svara
Johanna Henriksson 12 mars, 2014 - 19:04

Jag vet inte om jag gör något knasigt när jag skriver en kommentar… Men det ser inte ut som om all text kmr med… Boken önskas iaf. till min man som lagar mat på veckorna då han kommer hem från jobbet före mej. Han tycker det är svårt att hitta på LCHF kost, så din kokbok skulle vara till stor hjälp! ❤️

Svara
sandra arveborn 12 mars, 2014 - 18:49

En fördel med lchf är att man får i sig bra mat, blir mätt samtidigt som man går ner i vikt. Jag skullr vilja vinna boken då jag ska få mitt andra barn nu 7e april och behöver tips och idéer på mat som kan hjälpa mig att få bort mina gravid kilon på ett bra och nyttigt sätt.

Svara
Malin Ander 12 mars, 2014 - 18:41

Att nämna EN sak som är fördelaktigt med lågkolhydratkost är nästan för svårt. Finns så mycket. Men den mest fördelaktiga för mej är att magen är mätt, nöjd och lugn efter middan, inte som tidigare, hungrig, otillfredsställd och orolig. Har letat ihjäl mej efter din bok på diverse bokaffärer och webshoppar men det var förgäves förstår jag 🙂 Vill väldigt gärna vinna boken, mår som sagt bra i magen av kosten men de envisa kilona vill inte ge med sig. Är i desperat behov av vägledning och inspiration för hur bra man än mår av något så blir man lite uppgiven när inget händer på vågen.
Tack för en fantastiskt inspirerande blogg och kloka och bra argument för NATURLIG MAT, det är ofta jag hör mej själv recitera nåt du skrivit när omgivningen kommer med olika kommentarer om vad man/jag får äta eller inte, om verkligen ”det eller det” ingår i en LCHF-kost eller inte, huruvida fett är bra eller inte, att hjärnan och musklerna behöver kolhydrater m.m. Ångrar ibland att jag sagt att jag försöker äta enligt LCHF. Hade jag bara sagt att jag undviker gluten på grund av magen, mjölken på grund av magen och bakverk då jag försöker dra ner på sött så hade det nog inte triggat folk så. Nu är det som att alla väntar på ett ”snedsteg” eller misslyckande. Så fortsätt för allt i världen att inspirera och dela med dej av dina tankar.
Kram Malin

Svara
Johanna Rylander 12 mars, 2014 - 18:38

Hej hej!
Den absolut största fördelen utan kolhydrater är att magen fungerar. Jag slipper ”ballongmagen” o alla gaser.
Har ätit kolhydratfattigt/ ”lchf” till o från i ca 3 år men sista året har det varit i en svacka o mest ätit ”dåligt”. Nu är jag nyskild o har bestämt mig för att MÅ BRA, komma iordning med kost o motion. Behöver all inspiration o pepp jag kan få så din bok skulle verkligen hjälpa mig. Läser ofta din blogg, har appen med dina recept o gillar din inställning.
Tack för att du finns o sprider din kunskap o erfarenhet.
Såklart delar jag gärna din sida på facebook.
//Johanna

Svara
Petra Wikström 12 mars, 2014 - 18:25

Bara en!? 😉 för min del så är de bästa att magen är i balans, ingen gasig mage eller magknip.
Hoppas på att få vinna denna bok och få lära mig mer och nya recept. Och visst vorre de toppen gå ner dom sista gravid kilona. Och med fyra barn kan man behöva en extra hjälpande hand ibland så då hade denna bok varit perfekt.
Gillar och delar överallt fb insta yuo name it. Alla borde få chansen..

Svara
Anna Lundagårds 12 mars, 2014 - 18:21

Så skönt att magen och hela kroppen är lugn och trygg. Det är en av fördelarna med lågkolhydratkost. Jag har kämpat i ett helt år med pulverdiet. Visst gick jag ner. Men när jag började äta så började jag också gå upp i vikt igen. Jag kände stort motstånd att svälta mig återigen. Tätt efter det dog båda mina älskade föräldrar och jag gick upp alla 20 kilon. Efter att sorgen lagt sig beslutade jag mig för att prova LCHF och Googlade på det, vilket ledde mig till din blogg. Vilken lycka!! Jag har köpt din senaste bok med tyvärr var ju din första slut. Jag vill gärna vinna din bok så att jag äntligen kan komma ner i det kilon jag strävar efter. Jag har redan börjat att gå ner och tar till mig av dina tips! Jag är väldigt nyfiken på din första bok. Jag har kommit igång väldigt bra med träning. Men kanske jag behöver styra upp kosthållningen ännu mer. Tack Åse, för att du finns. Kram/Anna

Svara
Joanna Askengren 12 mars, 2014 - 18:19

Hej.
Att hålla blodsockret på jämn nivå är väl en bra anledning.
Har ca. 25 kg i övervikt och skulle verkligen behöva hjälp.
Mvh,
Joanna

Svara
Ida 12 mars, 2014 - 18:02

Jag MÅR så mycket bättre med lågkolhydratkost, min atopiska hy är nästan som bortblåst och all den energi som man behöver i skolan och arbetet och hemma får man ! ( och gott 😉 )
vill vinna boken för att jag vill lära mig mera , hittills har jag inte riktigt lyckats gå ner i vikt..
* hoppas hoppas* 😀

Svara
Elin 12 mars, 2014 - 18:01

Jag är väldigt ny med att äta LCHF och har bara hållit på i lite mer än en vecka men märker redan enorma skillnader i mitt mående. Framför allt att mitt kroniska sömnbesvär som jag haft sedan tonåren har försvunnit helt! Det är helt otroligt, jag har testat allt som finns att testa både vad det gäller läkemedel och alternativ medicin och så blir det så här bra bara genom att lägga om kosten. Jag är helt mållös! Detta är väl fördelaktigt om något.
Jag skulle gärna vilja ha din bok för att få mer inspiration till hur jag kan göra LCHF till en självklar livsstil i mitt nya liv.

Svara
Emilia 12 mars, 2014 - 17:41

1. Alltså världens enklaste fråga. Man lever ett GOTT liv, och man vet att man är mätt och frisk under tiden.
2. Jag har letat som en galning här hemma efter boken i varenda affär men hittar den inte, och jag skulle så gärna behöva den! Dels: den vore så vansinnigt snygg på min köksbänk. Sen: fantastiska recept som alla mina vänner pratar om hela tiden. Jag vill hänga med i samtalen.

Svara
Caroline 12 mars, 2014 - 17:40

1. Omöjligt att nämna bara en sak… 🙂 Men det är klart, EN sak blir ju kontentan av alla positiva upplevelser, matens goda smak, känslan av en frisk kropp utan ex IBS och alla fördelar som (iallafall i mitt fall) har kommit med lågkolhydratkost… Att kroppen kommer i balans!
2. Jag har motivationen. Oftast. Lågkolhydratkost (som jag startade med för exakt 3 år sedan) var mitt första steg mot just en välmående kropp i balans men också i mitt sökande efter en balanserad och välmående själ. Sakta men säkert har det fått mig att må bättre och öppnat mina ögon och tagit mig ytterligare steg framåt… I höstas tog jag beslutet att värna om min själsliga hälsa och separera från min man och mina barns pappa. Ett beslut jag är stolt över mig själv att jag till slut tog men det har också varit tufft. Och är tufft nu när jag är mitt uppe i det. Jag har som sagt motivationen, ibland, men behöver även utifrån. Tips och pepp när det kommer dagar då jag tänker att ”nä, det kan lika gärna kvitta!” Men det kvittar inte! Jag vill fortsätta skona min kropp, må bra och gärna tappa de där sista kilona som envist hänger sig kvar tack vare mina svackor. Din blogg har varit en av de stora inspirationerna i mitt sökande efter balans, välmående och glädje och det skulle vara otroligt härligt att kunna ta till din bok – bläddra, titta, läsa, bli peppad – när motivationen svackar.
3. Gillat och delat givetvis. 🙂
Tack (än en gång) för din inspiration.

Svara
Ulrika von Borgstede 12 mars, 2014 - 17:40

1. Fördelen med Lchf är att slippa räkna å hålla reda på kalorier och tabeller av olika slag.
Jag tänker bort socker å mjöl i min kost å det mår jag bra av. Finns så mycket annat gott att ”ersätta”det med.
2. Jag har önskat mig din bok i julklapp men ingen har hörsammat mig….
Tänkte att om jag vinner blir det en riktigt bra 45-års present till mig själv istället, eftersom mitt ”nya”liv ned Lchf som livstil har börjat å kommit för att stanna!
3. Är inte aktiv på FB å följer inte instagram men hoppas att få delta i tävlingen ändå……

Svara
Caroline 12 mars, 2014 - 17:35

1. Det är så ENKELT att vara pigg, glad, fri från magbesvär och matångest. Det är nog det bästa; att det är så himla enkelt.
2. Jag ska vinna boken eftersom att jag är en av alla ”fattiga studenter” som tyvärr inte kan prioritera kokboksköp (annars hade den här boken funnits i min bokhylla sedan den släpptes). Jag kämpar på för att slippa ta studielån och arbetar extra i en mataffär.
3. Said and done

Svara
Ulrika Thell 12 mars, 2014 - 17:34

1. Fördelaktigt med lågkolhydratkost: Fantastisk god o mättande mat! Lätt att laga 🙂
2. Jag vill vinna boken som en extra hjälp i min kamp mot kilona o sockersuget!
Mvh Ulrika

Svara
Tina Carlström 12 mars, 2014 - 17:28

Det är effektivt för viktminskning och kunna hålla sin vikt i schakt.
Jag har länge önskat ha denna bok. Vann den i en tävling, men tyvärr kom boken aldrig hem till mig =( Så Jag tar en ny chans om att kanske få äga denna boken som jag längtat efter.
Delar och gillar på FB, Tina Carlström.

Svara
jenni Andersson 12 mars, 2014 - 17:25

Jag blir piggare och jämnare i humörer samt får minde värk.
jag skulle verkligen behöva en spark i ändan för att få ordning på min vikt och mitt välmående och din bok skulle vara den perfekta kickstarten.

Svara
Eleni 12 mars, 2014 - 17:23

1. Med lchf kan man bli av med åkommor som man aldrig trodde var möjligt att de skulle kunna bero på kosten. Jag har haft svåra problem med akne i hela mitt liv. Ätit diverse mediciner som inte hjälpt för att till slut befrias genom att ändra livsstil och kosthållning.
2. Jag älskar dina recept framför allt för att de är så ”barnfamilj-vänliga”! Det finns inget sånt ord, jag vet men det är precis vad de är! Mina tre barn har blivit av med sina eksem problem genom en liberal lchf kost!
Tack för en härlig blogg med underbara recept och massor av inspiration!
/mvh Eleni

Svara
Åsa Rollving 12 mars, 2014 - 17:22

En mage som äntligen lugnat sig en hy som är fräschare o energi. Några fördelar 🙂
Varför jag hoppas vinna: skulle vilja tappa ”de där sista svåra” kilona och samtidigt hjälpa min son tappa då han nu verkligen behöver hjälpen. Tänkte få ge honom boken o inte bara vara tjatig mamma. Vill han ska se vad mycket gott man kan göra o få komma med egna förslag

Svara
Linnéa 12 mars, 2014 - 17:15

Hej!
En sak som är bra med lågkolhydratkost för mig är att min mage har blivit mycket bättre och krånglar inte lika mycket men det märks på en gång när jag slarvar…
Jag började äta mer ”lchf aktig” kost för snart ett år sen och upptäckte din hemsida i samma veva och har testat fler av dina recept men det vore super kul att ha din bok att bläddra i också och då tycker jag att recepten blir mer lättillgängliga!!
Tack för en inspirerande blogg! 🙂

Svara
Lotte 12 mars, 2014 - 17:13

Sockersuget minskar!!!!
Jag skulle väldigt gärna vilja ha din bok hemma i köket, fastnar inte för många kokböcker men den här läser jag ju bara massa positivt om, din tacopaj bla så jag skulle väldigt gärna vilja ha ett eget ex på hyllan och följa recept efter recept!
Kram Lotte M

Svara
Annika 12 mars, 2014 - 17:09

Svårt att välja endast en positiv sak, men detta är nog det viktigaste för mig: Det bästa med lågkolhydratkost är att det ger mig ett avspänt och okomplicerat förhållande till mat. Den jämna energin jag har över dagen gör att jag får fokusera och lägga min tid på annat.
Jag vill gärna vinna boken signerad till en god vän som just börjat nosa på denna kost. Hon skulle behöva en liten vänskaplig puff i rätt riktning 🙂

Svara
mia 12 mars, 2014 - 17:05

1. En bättre balans i livet, mindre sug o sockerhumörs svängningar. Trevligare 🙂
2. För att få inspiration, jag är just nu så supertaggad då jag har minskat 5 envetna kilon o vill fortsätta leva med lågkolhydratkost resten av mitt liv 🙂 Din bok skulle vara en fantastisk inspirationskälla!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.