TÄVLING: Vinn Serlas nya hushållsark

31 mars, 2014

Tävlingen är avslutad!
Goooood morning! är ni pigga och glada i dag!? Det är jag efter 9 timmars sömn! Ska ut på en PW nu i solen. YUMMIE!
Ska inviga min nya pulsklocka Garmin Forerunner 210 tänkte jag. Men först en espresso och så som sagt, en tävling!
Jag har ju fått möjlighet att prova Serlas nya hushållsark under några veckor och jag är helsåld. Perfekt till köket, till köksbordet, som servetter, till att putsa fönster, haha ja allt!
Nu tänkte jag tävla ut två vinster som består av 1 dispenser och + 3 arkförpackningar.

IMG_8035

IMG_8058

För att vara med och tävla:
1. Vad betyder våren för dig?
2. Vad tycker du verkar vara bra med Serlas nya hushållsark?
Tävlingssvaren ska skrivas i kommentarsfältet, inte på FB eller till min mail.
Tävlingen pågår to.m. onsdag klockan 12 och vinnaren annonseras här på bloggen på onsdag kväll! Lycka till!
Tävlingen sker i samarbete med Serla

68 kommentarer
0

Du kanske också gillar

68 kommentarer

Maria Eliasson 2 april, 2014 - 11:33

1: Våren för mig betyder att ljuset & värmen kommer åter1
2: Serlas dispenser verkar ju väldigt praktisk och samtidigt snygg så att den kan stå framme.
/ Maria

Svara
Annica 2 april, 2014 - 10:29

För mig betyder våren mycket. Bor långt upp i norr och efter den långa vintern är det underbart när vårsolen tittar fram, fåglarna börjar sjunga och det börjar gro i jorden utanför huset. Humöret blir på topp och att planera för att flytta ut till den lilla primitiva sommarstugan är underbart. Serlas hushållsark verkar vara den ultimata lösningen till vår lilla stuga med ett pyttelitet kök och små utrymmen. Här kan jag få en kombo med snyggt att ha framme, många användningsområden och ett bra alternativ till compact living.

Svara
Helena 2 april, 2014 - 10:02

1. Våren för mig betyder glädje och njutning. Äntligen kan man gå ut utan att behöva krångla med kläder och den första stunden, sittandes med en bok, i lä på altanen i solen är obetalbar. Våren för mig betyder att ha hela den bästa tiden på året framför mig. I år ska jag för första gången anlägga köksträdgård vilket jag både längtar till och fasar inför:).
2. Med tre små barn är åtgången på hushållspapper STOR. Förutom att asken verkar snyggare att ha på bordet än en hushållsrulle, tycker jag den stora fördelen är att barnen lättare kan ta ett ark åt gången med kladdiga händer utan att hela rullen blir kladdig.

Svara
Lina Runesson 2 april, 2014 - 09:52

Våren betyder fjärilar i magen. Underbara myskvällar i uterummet med vänner och familj. Våren betyder sol och massor av kärlek.
Jag har länge letat efter en snygg pappers/servett-hållare som kan stå framme på bordet. Den är ser både snygg och väldigt praktisk ut då man kan använda den med en hand.

Svara
Anne-M 2 april, 2014 - 02:55

1. Vad betyder våren för dig?
2. Vad tycker du verkar vara bra med Serlas nya hushållsark?
1) Våren betyder att det är dax börja PW, rensa trägården och puttsa grillen men bästa av allt är att plantera alla växter, grönsaker och bär både krukor och jorden och se vad det blir av de!!!
2) Att den ser snygg ut och stabilt…men även att pappersark är inte för stor.
Och tack för många guda recept

Svara
Alexandra 1 april, 2014 - 22:50

Våren betyder för mig omstart! Efter evigt mörker de senaste månadernahhär uppe i norrland, så får jag äntligen ljus o värme! Denna vår ståräven fför nya äventyr då jag och min sambo snart ska flytta in i vårat nybyggda hus! Drömmarna om långa grillkvällar ute på altanen blir snart sann! 🙂 och långa grillkvällar brukar ju kunna bli lite kladdiga, så då känns det ju ganska perfekt att kunna ha serla ute, som inte blåser bort! Det tycker jag verkar bra med dem! Lätt att komma åt utan att behöva kladda efter hushållspapper, och såklart snyggar!

Svara
Karin 1 april, 2014 - 22:23

Våren betyder en känsla av glädje, hopp och förnyelse. När ljuset och grönskan kommer så kommer känslan av att allt är möjligt och motivationen till förändring. Det som verkar bra med serlas ark är att jag som nybliven mamma kan hålla mitt kladdiga barn samtidigt som jag tar papper att torka med. Och det kräver bara en hand, vilket är super!

Svara
Camilla 1 april, 2014 - 21:50

Våren betyder att orken och motivationen får sig en rejäl boost. Orken att hitta på mer bus med min fi a familj och våra vänner, samt motivationen att unna mig själv mer själavård som träning och välmående.
Serlas ark är ju supersmarta! Tänk att äntligen lätt kunna få fatt på ett endaste pappersark med kladdiga händer utan att behöva söla ner hela hushållsrullen eller hållaren!

Svara
1 5 6 7

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.