TÄVLING: Vinn min nya bok Åses Kök

3 september, 2018

** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD**

Reklam för min bok Åses Kök

Gooood måndag fina!
Jag är på sprudlande humör! LOVE MONDAYS!

Fått axel, rygg, nack massage av bästa granne Anna så nu känner jag mig lite mer rörlig! Åker till Danmark i morgon för att Ö-luffa i 2,5 dag! Då vill jag inte ha ont.
Nu börjar era kommentarer kring boken ramla in på insta angående min nya bok! Så kul att ni gillar den! Kul att se att den hamnade på Adlibris topplista igen! Jag har ju legat där av och till ända sedan i juni.

Jag tänkte faktiskt tävla ut ett personligt signerat exemplar till er! 💖

Allt du behöver veta om lågkolhydratkost
Att begränsa mängden kolhydrater i maten ger stora hälsovinster. Äter du dessutom rätt kolhydrater får du ännu bättre effekt.
Att hitta balansen och veta vad som skapar hälsa och resultat är inte alltid enkelt, och ännu svårare kan det vara att hitta motivationen för att lyckas.

För tio år sedan upptäckte Åse Falkman Fredrikson lågkolhydratkostens alla fördelar. Hon märkte snabbt att hon mådde så mycket bättre, gick ner i vikt och att sötsuget försvann. Bland mycket annat. Och att resultaten var bestående.

Här i Åses kök får du veta precis hur du ska göra, tänka, välja/välja bort, planera, tillaga och njuta av dina nya vanor. Du får helt enkelt alla verktyg för att må bra, nå dina mål och leva hälsosamt. Bokens goda och lättlagade recept ger dig den sista pusselbiten för att lyckas på riktigt!

Åse Falkman Fredrikson är en av Sveriges populäraste kostrådgivare och hennes blogg 56 kilo är en av de största och mest välbesökta. Åse har skrivit flera bästsäljande böcker om mat och hälsa.

Tips och råd och konkreta verktyg!

Enkla maträtter med mycket smak! Som vanligt!
Alla näringsberäknade för de som vill ha det.

Nu har ni möjlighet att vinna ett exemplar!

Tävlingen pågår tom torsdag!
För att vara med i tävlingen gäller följande:
1. Berätta varför du vill vinna boken.
2. Hur länge har jag ätit lågkolhydratkost? Vet du året?

Tävlingssvaren ska skrivas i kommentarsfältet här i inlägget! Inte på min Facebook, inte på IG eller till min mail.
Vinnaren annonseras här på bloggen på fredag!
LYCKA TILL!

** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD**

139 kommentarer
10

Du kanske också gillar

139 kommentarer

Bear 7 november, 2018 - 11:45

Började äta LCHF 2009 slutade för 1.5 år sen gått upp rätt mycket.
Skulle vilja börja igen.
Såg bästa dieten på TV den kändes ok men vinklad. Blir irriterad när dom kopplar ihop lchf med sekt. Jag var med i alla debatter från början och anledningen att det blev hätsk stämning från oss som åt lchf var att folk hela tiden påstod saker som att man inte kan tänka om man äter lchf, man kan inte överleva utan kolhydrater, man dör efter 5 år på lchf. Detta upprepades och folk skrev att vi som äter kan tänka vi kan överleva då blev plötsligt alla LCHF som dementerade denna eviga debatt sektmedlemmar, då folk inte fattade att det inte var så. Äntligen har proppen lossnat och det tjatas inte längre om det här. Det kommer nästan vara möjligt att skriva en bok om LCHFs hitsoria i framtiden. Jag hoppas jag åter börjar äta för jag mådde riktigt bra. Kände mig fräsch och pigg. Ska börja läsa mer i din blogg =)

Svara
Linda Bergstedt 6 november, 2018 - 22:06

Jag har bara ägnat mig åt LCHF 5 veckor nu, men redan tappat 5 kilo. Jag blir så inspirerad av dina recept och din livsglädje. Av alla recept jag hittills testat är dina i särklass godast och jag kallar dig min ”Husguru”. Jag skulle bli överlycklig om jag vann din bok!
Jag tror att du ägnat dig åt LCHF sedan år 2011.

Svara
Åse 7 november, 2018 - 12:10

Hej! Tävlingen avslutades för 2 månader sedan tyvärr 🙂

Svara
Caroline Gustavsson 6 november, 2018 - 21:43

Hello
År ganska ny med att prova på LCHF kost, Men har följt en tjej jag jobbar hos som gjort en fantastisk resa både i sitt mående och vikt.. Så jag tänkte kan denna tjej bör även jag kunna. men min resa går inte lika fort kanske beror det på att jag är äldre.Att vinna din bok och hitta hur jag bör tänka skulle vara mycket bra ..Plus många råd jag kan dela med mej till tjejen som inspirerat mej och nya recept vi kan njuta av ,Även jag mår bättre så jag kommer inte ge upp.//Carro 🙂

Svara
Annica 31 oktober, 2018 - 12:27

Är 68 år och behöver äta lite mer nyttigt och känner att jag får väldigt mycket inspiration av dina recept.
Vackra bilder och roliga maträtter. Brukar aldrig bry mig om tävlingar men din bok vill jag verkligen vinna.
Året då du började med lågkolhydratkost var 2009.

Svara
Anna Bodiroza 25 september, 2018 - 21:07

Hallå Åse. 2009 startade du med LCHF.
Varför just jag…för att jag äter LCHF sedan flera år tillbaka…men behöver lite roliga recept. Ibalnd kör man liksom fast i recept träsket. Dina recept går oftast hem hos familj och vänner och är oftast både goda och ganska så lätta. Perfekt!!! Sedan är det alltid bra med lite motivation
Jag hooopppppas på vinst!!!
Kram

//Anna

Svara
Maria 9 september, 2018 - 20:02

Åh nu är jag såååå nyfiken på vem som vunnit din fin bok!!! 😍

Svara
Ing-Marie 10 september, 2018 - 18:13

Jag med

Svara
Andréa 6 september, 2018 - 22:00

2009, januari tror jag.
Jag vill vinna boken för att jag verkligen behöver den. Jag har rasat upp i vikt efter en tråkig tid med problem i äggstockar och depression efter domen att jag inte kommer kunna bli gravid. Jag har börjat komma på vann mentalt igen, men behöver all inspiration och hjälp jag kan få att komma i ordning med kroppen också, så jag inte faller tillbaks i mörka tankar!
Jag tror denna boken är precis vad jag behöver. ❤️

Svara
Åsa 6 september, 2018 - 20:15

Skulle vara fantastiskt att vinna din nya bok. 28 juni tig jag ett beslut som så många gånger förr att jag skulle minska på sötsaker och inte äta lika mycket kolhydrater. Denna gången har jag lyckats och harv haft socker uppehåll sedan dess märker hur svårt det är med kosten, då vi dessutom lagar glutenfri kost hemma blir det att din app används flitigt. Du började 2009

Svara
Maria Olsson 6 september, 2018 - 19:29

Året var 2009. Jag är själv lchf-trogen sedan många år. De bästa recepten hittar jag på din blogg. Jag har försökt med andra också, men återvänder till din sida då dina maträtter och smaksättningar passar mig och min familj. Skulle vara spännande att få bläddra i ditt senaste alster och bli frestad av din nya recept, och signerad också …🤗
// Fru Olsson

Svara
1 11 12 13

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.