TÄVLING: Vinn ett DAY Ipad fodral i läder!

22 april, 2013

Tävlingen avslutad!
Här kommer en liten tävling till er så här denna reeeeeegniga måndag!!
Jag har visat er mitt DAY ipad fodral innan som jag älskar (så snyggt!) och nu har ni möjligheten att vinna det extra som jag har! Bra va?
För att vara med och tävla vill jag att:
Skriv en kommentar och berätta vad just du använder din ipad till!
Lycka till! =) ♥
PS. Tävlingen ligger ute till fredag!
IMG_2909
IMG_2911
IMG_1909

Print Friendly, PDF & Email

79 kommentarer
0

Du kanske också gillar

79 kommentarer

Matilda 27 april, 2013 - 10:08

Jag använder den till att ha recept i när jag är i köket, jag ser på program jag missat, surfar på internet, kollar mejl osv.

Svara
Clara 26 april, 2013 - 16:12

Jag använder mest min padda som receptbok, det är en guldgruva att hämta inspiration från så många inspirerande bloggar.
Med det underbara fodralet skulle paddan få det fina skydd den förtjänar:)
/Clara

Svara
Julia Gustafsson 26 april, 2013 - 10:34

Hej!
Just nu använder jag min iPad i utbildningssyfte då jag och en klasskompis håller på att utveckla en kokbok till iPad som gymnasiearbete. Vi har höga ambitioner och målet är att skapa en bok med ett 60-tal nyttiga och lättlagade recept för alla tillfällen. Eftersom att layouten är en viktig del av vårt arbete skulle det vara så kul om vi kunde komplettera vår snygga och designade bok med en grymt snygg utsida då den far fram och tillbaka mellan skola och hem.
Kramar

Svara
Tanja 26 april, 2013 - 00:35

Hela vår familj använder min iPad! Har två flickor som är 2 och 6 år och de gillar båda två att prata med sina mor- och farföräldrar via Skype, de spelar olika spel och ser på filmklipp. Själv surfar jag bland många olika bloggar, nätbutiker, söker recept, ser på serier och filmer via Netflix, läser mail och använder den t.o.m för nätbanken. Ibland tar vi foton, bra att ha nära till hands då kameran är längre bort och en perfekt foto-situation kommer på. Väldigt användbar och välanvänd pryl 🙂

Svara
Anna 25 april, 2013 - 23:42

Jag använder faktiskt mestadels min padda för att dels leta LCHF-recept men också för att läsa om andra LCHFare i olika bloggar och på olika forum, allt för att finna inspiration och motivation till mitt nya levnadssätt! För ca tre månader sedan började jag min resa mot ett hälsosammare och lättare liv genom att lägga om kost och motionsvanor. Något som aldrig hade hänt om jag inte hade snubblat över din blogg. En sådan oerhörd kick i baken jag fick av att läsa om din resa (var väldigt skeptisk till lchf innan kan jag lova). Så idag är alltså min padda ett helt overderligt redskap som stöttar mig i min viktnedgång och där jag alltså allt som oftast googlar fram middagsrecept eller läser din eller andras LCHF-bloggar. Från 97 till 88 kg på tre månader (and counting;) är jag en sååå mycket gladare och bättre mamma till mina två små härliga barn (som också gärna lånar paddan för lite spel och kul såklart). Kramar från Anna

Svara
Charlotte 25 april, 2013 - 22:56

Jag använder min iPad främst till att hitta inspiration och avkoppling genom bl.a. bloggar m.m
Främst inom mat,mode/livsstil och skönhet.
Den tiden är väldigt värdeful, då jag driver två företag och samt har en son på 6 månader!

Svara
Anna S 25 april, 2013 - 21:42

Använder min iPad främst som kokbok. Så praktiskt att ha den liggandes bredvid spisen och snabbt kunna leta upp recept på det man är sugen på. Sedan är det klart att det blir en del surfande och läsande av bloggar, tidningar etc. men bästa nyttan gör den vid spisen.

Svara
Jennifer 25 april, 2013 - 21:12

Tyvärr tror vår 4åring att det är hans ;). Får jag låna den läser jag bloggar och letar recept. Håller tummarna! /J

Svara
Annika Klebert 24 april, 2013 - 22:03

Hej, jag använder Ipad till min egen blogguppdatering, en virkblogg som jag nyligen startat. Jag letar nya mönster och idéer och det är så mycket enklare än att ‘släpa’ fram datorn. Jag håller tummarna för det fina fodralet.

Svara
Elisabeth 24 april, 2013 - 20:46

Just nu används den flitigt till att hitta en barnvagn på blocket. Sen är jag träningsfreak och läser allt som har med träning att göra:)

Svara
Jenny Cederborg 24 april, 2013 - 16:45

Ipaden har helt ersatt vår stationära dator. Den har blivit en allt i alla som hela familjen använder, vi spelar spel, letar recept, får inspiration, jobbar, kommunicerar….allt helt enkelt.

Svara
care69 24 april, 2013 - 13:34

Jag är gärna med!
Jag använder Paddan till allt. Förstår inte hur jag klarade mig innan.
Spelar, söker information, mailar, läser nyheter, letar recept…you name it!
Länkat.
http://care69.blogspot.se/2013/04/26-april-vinn-ett-day-ipad-fodral-i.html

Svara
Eva-Marie 24 april, 2013 - 11:25

Oh, tänk om man kunde få dra sin iPad ur detta vackra fodral när man skall leta efter nya LCHF-recept eller få inspiration till något nytt till hemmet eller själen. Risken kanske är stor att man låter iPaden ligga kvar i fodralet och att man njuter av det istället?

Svara
Maria L 24 april, 2013 - 08:17

Använder paddan till allt! Jobbgrejor och nöjesgrejor… Perfekt att titta på tvprogram som man missat. Så smidigt! Vad gjorde man innan iPhone och iPad??? Jag är ju så gammal så jag inte ens hade en mobil när jag var ung och nu är man helt beroende av tekniken, haha.

Svara
Annie 24 april, 2013 - 07:10

Eftersom jag sällan får låna paddan av resten av famijen smyger jag upp tidiga helgmorgnar , sätter på kaffe och ser på Amanda och Hannas middagar på aftonbladet tv ! Det är min stund : )

Svara
Anna 24 april, 2013 - 02:03

Å jag skulle vilja vinna denna till min systerdotter som älskar sin pad och tittar gärna på youtube på roliga klipp och lyssnar på musik, så håller tummarna! Min systerdotter som jag även är gudmor till skulle bli så glad 🙂

Svara
Anita 23 april, 2013 - 21:39

Hihi, har ingen Padda än, men med ett så snyggt fodral så kommer jag till skott att köpa en.

Svara
Carina Sandström 23 april, 2013 - 17:12

Paddan står för mitt nya liv!
Har den till så gott som allt.
Från att varit en liten slarver börjar jag få ordning på saker o ting, tänk att en teknisk pryl skulle få mig till detta

Svara
Anne-Sofie E 23 april, 2013 - 16:25

Ska erkänna en sak först…jag lånar 11-årige sonens iPad..;) Tyckte det verkade ganska onödigt med en iPad när han redan skaffat sig en relativt ny dator(egensparade slantar som han ville lägga på dessa teknikprylar).
Hur som helst är nu denna iPad bland det bästa vi(ooops..ja så kan det bli)har i teknikväg!!!
”Låna den du mamma,hur mycket du vill”säger han bara,gohjärtat.
Jag kollar allt med den tex fina bloggar;),FB,mejl,olika sidor fr företag,You Tube,recept,fotar mm mm Tycker den är jättesmidig att använda,går mycket fortare än stationära datorn att få fram saker o bra grafik.Är iaf på g med att skaffa en egen,då vore det ju grymt att ha ett tjusigt fodral till den!!! 🙂

Svara
Annika 23 april, 2013 - 15:55

Min iPad används till det mesta. Skriva anteckningar när jag är på föreläsningar på högskolan, receptbok vid matlagning, spel till sonen, spotify, e-böcker, tv, spel till mig, mail, mess, uppslagsverk etc. Den är suverän, ett av mina bästa teknikköp!

Svara
Ewa 23 april, 2013 - 14:40

Paddan är mitt redskap till det mesta, enkel att ha i köket till matlagningen. Följer bloggar, sociala medier you name it. vad vore livet utan paddan :).
I det snygga fodralet skulle den göra succé på resor mm. Håller tummar och tår att turen är på min sida. Supersnyggt fodral.

Svara
Martina 23 april, 2013 - 14:40

Wow, snyggt fodral! De kommer jag får tag i paddan använder jag den till att läsa skvallertidning och surfa träning och se igen missade avsnitt av bra serier.
Trevlig dag!!

Svara
Minna 23 april, 2013 - 14:00

Paddan är min nya vän sedan i somras..
Läser bloggar, din bl a, recept, fejjan mm. Kopplar den mot Apple-TV och ser program jag missat eller lyssnar på Spotify.
Supersnyggt fodral som skulle passa mig och min padda perfekt! <3

Svara
Helle 23 april, 2013 - 11:34

Hej Åsa
Vilket snyggt Ipad fodral 🙂
När jag har tur och hinnar ta Ipad´en innan barnen så gillar jag att ha den i köket till recept eller titta på live nyheter när jag lager mat.
Candy cross är också bättre att spela på Ipad än som Iphonen 🙂
Tjingeling och kram på dig.
Helle

Svara
Linda Oldin 23 april, 2013 - 11:13

Den multifunktionella Ipaden används av alla i familjen. Sonen har den att spela spel på, dottern kikar på babyappar, mannen har den som navigator i bilen samt att titta på film och tvserier på och jag själv använder den som kokbok, till att blogga på och att läsa böcker på. Så utan vår padda så vore livet tomt =)

Svara
Malin 23 april, 2013 - 11:13

Supersnyggt!!! Det vill jag bara ha!!! =) =)
Använder paddan till ALLT! Vet knappt när jag startade min dator sist, så mycket enklare att gå in och kika på paddan. Så använder den till allt. Det bästa är ändå att ha som receptbok i köket. Provar mycket oftare nya recept nu när det är så enkelt att plocka fram ett recept från någon blogg eller annan receptsamling på nätet. Oslagbart!

Svara
Therese Waldeck 23 april, 2013 - 11:08

Jag använder paddan till allt. Läser bloggar, recept, film till lillen mm.
Perfekt att ha med på resor, använder knappt datorn längre:)
Skulle vara ännu trevligare att ha ett day fodral runt den, det är ju så snyggt.
/ Therese

Svara
Eva Hansson 23 april, 2013 - 10:58

Hej!
Jag använder min ipad till ja nästan allt, skulle jag tappa den så tappar jag nog halva livet 🙁 Men det är nog min bästa vän, vet allt kan allt.

Svara
Louice Forsmark 23 april, 2013 - 10:27

Jag använder Ipaden till att skriva in recept på mat som jag hittar överallt Kollar in recept på den när vi åker till stugan Den bärbara datorn fungerar så dåligt där Vi har en Ipad men jag och min pojkvän bråkar om vem som ska ha den i stugan Skulle behöva en varsin så jag kan kolla in recept i lugn och ro

Svara
Linda 23 april, 2013 - 10:13

Hej! wow så snyggt fodral, själv har jag ingen ipod men den skulle passa perfekt till min syrra som just köpt lägenhet i sholm, passar perfekt till hennes snygga inredning:) Hon använder paddan till att kolla på filmer och tittapå bloggar::)
kram Linda

Svara
Elin - Photos by Arvegil 23 april, 2013 - 09:58

Just nu använder vi iPaden mycket till att se på film för oss vuxna, och barnen har vi laddat ner ett antal appar för. Potträningslekar för minstingen, lite stavningsappar till den stora och så pussel och annat skoj till dem bägge två.

Svara
Aleksandra 23 april, 2013 - 09:57

Det bästa med iPaden är appen min egen kokbok! Den är toppen!
VI har ibland mycket fantasi när det gäller matlagning. När maträtten är färdig tar vi ett foto på den med iPaden och lägger sedan in receptet i kokboken.
Det experimenteras friskt, ditt pizza recept blev en omedelbar favorit och finns med där, förkex, olika pannkaksrecept (letar efter ett som barnen godkänner) osv.
Jag kan inte förneka, facebook, mail, tradera, blocket och spel används flitigt det med. Men just kokboks appen är min absoluta favorit!

Svara
Jessica S 23 april, 2013 - 09:55

Använder min iPad till allt 🙂 Från att ringa videosamtal, blogga, läsa bloggar, jobba, kolla på tv, se film till att spela spel. VIlken toppenpryl! Hur klarade man sig utan?!
Delar som jessica sundberg

Svara
Carin Ståhl 23 april, 2013 - 09:54

Den används till allt. Just idag är jag extra glad att den är med i ryggsäcken till skolan då jag glömde telefonen i morse. Paniken la sig litegranna i alla fall.

Svara
Maria Öjelind 23 april, 2013 - 09:01

Hejsan! Jag använder min ”padda” mest i jobbet som vägledare. Mycket smidigt att kunna ta med till klassinformationer och visa informationen live. Men visst slinker det in en och annan tv-serie hemma i sängen också:-)

Svara
Sandra Jönsson 23 april, 2013 - 07:43

Just nu är min Ipad mitt material för min PT utbildning. Så jag pluggar en hel del på den. Och givetvis bloggar jag och läser andra bloggar så som 56 kilo 🙂

Svara
Åsa 23 april, 2013 - 07:07

Härlig tävling!
Jag använder paddan mest till att läsa tidningen och surfa på. Men nu har min man upptäckt dess fördelar, och börjat ta den med sej på jobb! Suck! 🙂

Svara
Madelene 23 april, 2013 - 04:24

River just nu av alla säsonger av desperate housewifes så till det använder jag iPaden mycket flitigt just nu 😉

Svara
Nellie 22 april, 2013 - 22:57

Hej, vilken bra tävling! Jag använder iPaden mest till träning (faktiskt). NTC yoga for runners och Tabatatimer är mina favoriter. Hoppas jag vinner fodralet så jag kan skydda paddan när den är med på resor och andra utflykter.

Svara
Tina Pederson 22 april, 2013 - 21:34

Vinner jag denna måste jag verkligen köpa en iPad 😉 Lovely!

Svara
Caroline Wahlberg 22 april, 2013 - 21:23

Använder min padda till väldigt mycket! Kolla in bloggar leta recept, söka fakta och titta på tv/film!!! Kan inte leva utan den:-)

Svara
Petra 22 april, 2013 - 21:06

Använder min iPad till det mesta. Men just nu är det mest Candy crushspelandet, Betapet och väderappar som används flitigast.

Svara
Maria 22 april, 2013 - 20:49

Vad gör jag inte med min Ipad… Naturligtvis blir det en del bloggar som läses men samtidigt är den min oumbärliga kalender. Klarar mig inte utan den då jag är en väldigt stressad person med många bollar i luften och därför är den med mig överallt så ett snyggt fodral hade absolut inte skadat ;D

Svara
Therese Holmlund 22 april, 2013 - 20:22

Såå snyggt fodral!
Ipaden används till att läsa bloggar som tex din :), lyssna på musik, svtplay, tv4play, Facebook, instagram, you name it 🙂
Gillar din blogg så mycket, älskar kombinationen av mat , inredning o kläder! Tack för all inspiration!!

Svara
Malin 22 april, 2013 - 20:10

Jag använder den till ALLT!
Till att surfa, kolla recept, läsa bloggar, googla, lyssna på spotify, uppdatera Facebook, Twitter, Instagram och Pinterest, och jag spelar, shoppar och läser kurslitteratur via den också!
Vad gjorde man egentligen innan man hade en ipad? 🙂

Svara
Charlotta 22 april, 2013 - 20:02

Jag använder min IPad till allt och just nu googlar jag för fullt på allt som har med lchf art göra. Äntligen har jag blivit av mitt sötsug, mitt dåliga matsamvete och tappat mina extrakilon på köpet! Så hittade jag också till din blogg och bok som givit massor av inspiration på vägen, tack!

Svara
Linda S 22 april, 2013 - 19:59

Åh 🙂 Hela vår familj använder den 🙂 Tänk om den ändå kunde va fin 🙂

Svara
Kimsan 22 april, 2013 - 19:58

Åh, snyggt och så lyxigt fodral!
Jag använder min IPad till allt, surfa och få inspiration till mat, dryck, kläder inredning, shoppa, läsa bloggar, mail, Skype och mycket mer. Den är alltid med mig och även barnen kan få låna och spela samt titta på youtube ibland. Ovärderlig vid väntrum hos tex tandläkaren, vårdcentralen eller liknande situationer.
Återigen en toppentävling, tack!

Svara
Emschen 22 april, 2013 - 19:39

Jag har bara en groda (den vanliga iPaden kallas för padda så då borde ju miniiPaden kallas för groda eller hur!?) så fodralet passar nog inte till min, tyvärr. 🙁
Hur som helst så använder jag min groda till allt. Men just nu är det mest till att läsa körkortsteorin på. Det är väl inte för sent att försöka sig på att ta körkort när man är 36?!
Vackert fodral!

Svara
Anette Görlin 22 april, 2013 - 19:36

Jag läser bloggar, söker matinspiration, lär mig nya kostkunskaper och nätshoppar (el ibland bara drömmer). Hoppas du aldrig slutar blogga. Så otroligt mysig blogg!

Svara
Lisa 22 april, 2013 - 19:13

Jag har själv ingen ipad ännu och inte heller mina föräldrar som jag har tänkt att ge detta fina till ifall jag skulle ha lyckan med mig 🙂
Föräldrarna ska köpa en Ipad här i veckan för att ha och använda i båten om somrarna för att betala räkningar m.m. och slippa åka in till land igen. Det kommer väl mer bli en leksak till pappa än till mamma men med detta på så kan det bli lika fin för min fina mamma att titta på!
Mamma är även hon en flitig läsare av din blogg så vet vad hon kommer att använda den till sedan 😉
Kram!

Svara
Annika 22 april, 2013 - 18:33

Ja, vad använder jag den inte till 🙂 privat för att blogga, läsa andras bloggar, när jag tränar hemma med olika appar, har en app som receptbok. I jobbet kollar jag mail, dokumenterar och har mina lektionsplaneringar

Svara
Lina Bengtsson 22 april, 2013 - 18:27

Det fodralet skulle göra sig bra hos mig, en trött o sliten lågstadiefröken som längtar till sommarlovet 🙂

Svara
Margareta 22 april, 2013 - 18:25

Jag använder min IPad för inspiration ang mat. Kollar på din blogg ;), och en massa andra bloggar. Kollar på Facebook och en omgång Quizkampen då och då.

Svara
Linda H 22 april, 2013 - 18:21

Åååå fodralet är så grymt snyggt!!! Me like a lot 🙂
Jag använder min I-PAD mest till att ha som stöd när jag testar
nya recept ifrån olika bloggar, bland annat 56 kilo, har den då brevid spisen.
Jag använder den också när jag spanar efter nya recept som
jag vill testa, perfekta kombon är ena ögat på plattan och andra
ögat på tv:n, allt för att vara lite effektivare när dygnets timmar
inte alltid räcker tid/// Häls Linda

Svara
Eva Höselius 22 april, 2013 - 18:18

Jag har bloglovin på den där jag får alla uppdateringar på bloggar som jag följer . Skriver även på min egen och följer andra på instagram . Jag har även recept där och anteckningar och min gratitude app där jag skriver in varje dag saker som man är tacksam för 🙂

Svara
Beatrice 22 april, 2013 - 18:11

Supersnyggt fodral! Jag skulle bli så glad om min ipad fick bo i denna snygga kreation. Ipaden används flitigt av mig och mina tre barn till att skypa med min man/deras pappa som ofta reser jorden runt i sitt jobb. Det blir vår lilla familjs livlina då 🙂

Svara
Sofie Hedin 22 april, 2013 - 17:41

Främst att få inspiration till nya saker att äta! Perfekt att ha i köket för att läsa recept när man lagar mat eller bakar! Tack för inspiration och bra recept!

Svara
Anna-Lena 22 april, 2013 - 17:36

Först och främst vill jag säga att jag gillar sin blogg jättemycket..
Jätte snyggt fodral och den vill jag gärna vinna till min IPad för som det är nu så har jag inget fodral alls.. Jag använder min IPad varje dag bl.a. till att läsa DIN blogg samt att jag bloggar själv på http://blogg.improveme.se/annalena/, sen läser jag mina mail och kollar av Facebook och alla roliga webbshoppar.. Sen kollar jag in goda LCHF recept som jag sedan lagar till min sambo och mej..
Tack på förhand och ha en bra dag 😉
Kram kram
Anna-Lena N

Svara
Tina 22 april, 2013 - 17:32

Hej!
Jag fick min iPad för inte så länge sedan när jag fyllde år av min pojkvän.
Hittills har jag använt den till att söka recept till födelsedagstårtan, läsa bloggar, surfa, grafisk design och mkt mer.
Snart ska den få följa med mig på jobbet så jag kan fortsätta bli inspirerad även där. Ipaden är verkligen ett mångsidigt verktyg!

Svara
Anja 22 april, 2013 - 16:50

Använder den i jobbet, för att kolla min epost. Följa Facebook, följa Instapad, skypa med min dotter i Australien, fota med och naturligtvis följer jag din blogg Åse. Kan inte klara mig utan min iPad. Jag lever med den!
Gillar på Facebook ja

Svara
Pia 22 april, 2013 - 16:48

Hoppas den finns även för en iPad Mini. Min padda använder jag till allt man gör på nätet. Alla goda recept finns upplagda där, lätt att hitta. Läser tidningarna, bloggar, betalar räkningar, för över pengar till sonen när han är ute på stan och kontot är tomt… Håller tummarna att fodralet blir min.

Svara
Jessan 22 april, 2013 - 16:47

Jag använder min ipad till, mail, spel, kalander, läsa bloggar när jag åker tåg till jobbet, kalorikoll, presentationer i jobbet, tittar på mkt dokumentärer när jag reser.
Haha..säg vad jag inte använder den till
Jag hade inte behov av den innan jag fick den men skulle få svårt att klara mig utan den nu 🙂

Svara
Malin 22 april, 2013 - 16:46

Jag använder mestadels min iPad till att läsa bloggar och leta receptinspiration till bakning och matlagning! Detta fina fodral skulle förgylla hela surfningen enormt 😉

Svara
Eva-M 22 april, 2013 - 16:35

ALLT! Jobb, mail, recept, nyheter, bildvisning, musik, film, böcker, tidningar, shopping, bloggläsning…ja, det finns inte mycket som jag inte gör på den! Skulle sitta fint med det ursnygga fodralet till min vita skönhet.

Svara
Lina 22 april, 2013 - 16:26

Här hemma ger iPaden både de stora och små nöje. Den minsta blir förtrollad av youtubklippet babblarna, pojkarna har den och spelar spel och tittar på film, jag använder den mest till att googla recept och virkmönster, läsa bloggar, kolla fb och instagram. Mannen i huset kollar mc-sidor och crossklipp.
Det är den bästa presenten jag någonsin fått!

Svara
catja 22 april, 2013 - 16:25

Står just i startgroparna för att köpa mig en I-pad.
En I-pad är förstås tvunget så att det går att nå 56-kilo.se varhelst jag befinner mig i världen! Det är ju här jag allt som oftast finner recept vare sig det är något snabbt och enkelt eller mer avancerat till helgen! 😉
Delar till alla FBvänner!

Svara
MalinSt 22 april, 2013 - 16:19

Framförallt använder jag Ipaden till receptsök/receptbank.. Jag har den i köket (och har använt den många gånger när jag sökt recept från 56kilo.se)..
Sen om jag reser är det Ipaden som får hänga med – då den är så smidig att stoppa ned i handväskan.
Jag skulle bli superlycklig om jag vann! Älskar detta fodral! 🙂
Kram

Svara
Sophie 22 april, 2013 - 16:11

Använder ipaden till allt som har till social fritid att göra, läsa bloggar (din främst), kolla fejjan, läsa tidningen, shoppa eller maila och hålla kontakt med vänner och familj.

Svara
Lotta 22 april, 2013 - 16:07

Jag använder min iPad istället för datorn hemma. Läser nyheter, bloggar, skriver/läser mail, Facebook, instagram, recept, bröllopsinspiration. Dottern 5-år spelar spel och sonen 2-år tittar på japanska barnprogram på youtube.

Svara
Rebecca 22 april, 2013 - 15:54

Åh, snyggelisnygg fodralet!
Jag använder min iPad mest för att läsa magasin i, för att kolla Hemnet och för att läsa bloggar i. Däribland din:)
Kram och ha en finfin dag!
Rebecca

Svara
Susanna Lampi 22 april, 2013 - 15:46

Har bara haft min iPad i 1v, men eftersom min dator sjunger på sista versen så är det meningen att den ska ersätta min dator. Alltså surfa, blogga, betala räkningar ja typ allt som jag gör med min dator. Letar just efter ett snyggt fodral så jag kan ta med mig paddan överallt.

Svara
Monica niemi 22 april, 2013 - 15:38

Jag brinner för IT i förskolan men vill att det ska användas på ett bra genomtänkt sätt i förskolan så nu under min mammaledighet har jag börjat att blogga och hålla workshop med mina kollegor för att hjälpa dem komma igång och använda iPaden kreativt med barnen. Jag har min privata iPad som jag använder hela tiden och har lagt ner mycket pengar, energi och tid på att försöka hjälpa till och blogga och göra manualer till dem. Ett snyggt fodral vore en toppenbelöning!
http://www.ipadiosd,wordpress,com

Svara
Cecilia Garpedal 22 april, 2013 - 15:33

Jag skulle använda min ipad till att läsa (din) bloggar, söka recept mm men framför till min dotter med autism/ADHD som träningsredskap i olika program. det skulle vara till stor hjälp för henne i vadagen.

Svara
Anette 22 april, 2013 - 15:30

Läser just nu din blogg 😉 Skriver allt möjligt, betalar räkningar, har med den till jobbet, musik, receptbok, mailar. Ja allt är den med på! / Anette

Svara
Alexandra Karlsson 22 april, 2013 - 15:15

Vet om man skulle skriva på FB eller här vad man använder sin Ipad till men slänger in det här med! 😀
”Jag använder min Ipad mest som en kokbok och för musiken. Kollar upp LCHF recept (ofta i din blogg) och gungar/skrålar till musik i köket!”

Svara
Anna 22 april, 2013 - 15:15

Jag använder min iPad till allt. Den är jämt med. Söker jobb, surfar, mailar, spelar och läser din blogg ofta.

Svara
Malin 22 april, 2013 - 15:08

Med litet väggfäste på baksidan passar den utmärkt att bland annat ha som receptbok på köksväggen! 🙂 När man inte behöver ha med sig den på resan tex.
(Visste inte riktigt var att lämna kommentaren, skrev här också 😉

Svara
Mimmi 22 april, 2013 - 14:57

Läsa din blogg 🙂 Använder ipaden till att läsa tidningar, böcker, sociala medier, lyssna på musik, till och med att fota med (obekväm att hålla i jo, men tar bra bilder!

Svara

Lämna en kommentar