TÄVLING: Vinn en hjärtring i roséguld

14 februari, 2014

Tävlingen avslutad!
Nu har jag en riktigt bra tävling till er så här på Alla Hjärtans dag!
Som ni vet så älskar jag roséguld. Min vigselring (solitär) är i rosé och jag använder mest rosépläterade smycken nu, tycker de ger en sådan varm ton!
Och vad är mer förknippat med kärlek som rött och rosa!?
Flemming Uziel är en av Sveriges största ringleverantörer som tillverkar och säljer fantastiska ringar till återförsäljare över hela Sverige.
Vad som framförallt är roligt med Flemming Uziel är att valmöjligheten är så stor, man kan välja mellan guld, silver, platina, palladium, titan och stål, vilket gör att det finns något för alla smaker!

bannerbg

 
Nu har ni möjlighet att tävla om en helt bedårande ring (i din ringstorlek) i roséguld med tre diamanter formade som ett hjärta ♥
VÄRDE CA. 5700 KR
För att vara med och tävla:
Obs. Alla svaren hittar ni på Flemming Uziel’s hemsida www.flemminguziel.se
1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
( Gilla gärna inlägget eller dela i blogg/sociala medier)

Tävlingssvaren ska skrivas i kommentarsfältet, inte på FB eller till min mail.
Tävlingen pågår to.m. söndag och vinnaren annonseras här på bloggen på måndag! Lycka till!
OBS: Ditt svar är dolt för alla utom dig själv!
b031RG

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren


Nu säljer 56kilo, familjen och några vänner kläder och accessoarer. Välkommen in till 56kilo SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 
401 kommentarer
0

Du kanske också gillar

401 kommentarer

Josefin Z 18 februari, 2014 - 15:29

Vilken härlig tävling!
1. 1964
2. Azuro och Selective (våra ringar kommer från den kollektionen)
3. Allt jag lyckades sluta röka för 1,5 år sedan. Det är både jag och mitt hjärta stolta över!

Svara
Åse 18 februari, 2014 - 15:31

Hej, tävlingen är avslutad =)

Svara
Hedvig Simonson 16 februari, 2014 - 23:35

Slänger in ett bidrag till denna fina tävling!
1. 1964
2. Lovely och Fantasy
3. Jag är väldigt stolt över att jag kan hantera pressade situationer på ett bra sätt. Även om jag är känner mig stressad på insidan så lyckas jag nästan alltid klara av situationen utan problem och utan att andra upplever mig som stressad. Det är jag stolt över!
Håller tummarna för vinst!

Svara
Annie Steffert 16 februari, 2014 - 23:07

1. 1964
2. Divine & tilux
3. Jag är stolt över mig själv för att jag har tagit examen, fött ett barn och skaffat fast jobb – inom loppet av ett år!
Tack å kram

Svara
Tina L 16 februari, 2014 - 23:06

1.1964
2. Tradition & Divine
3. Det låter klyschigt, men det är helt klart mina två älskade barn! Jag är stolt över mig själv för att jag har hjälpt/stöttat dem till att bli två ansvarstagande kärleksfulla individer!

Svara
Angela L 16 februari, 2014 - 22:34

1) 1964
2) Divine, Lovely
3) Mina 2 barn är jag stoltast över 🙂

Svara
Elisabeth Rindom 16 februari, 2014 - 22:31

Hej bry dig inte om långa konstiga ord längre ner, min mobil skriver själv, o det går inte att radera.
Tävlingsdags…
1. 1964
2. Simply love, fantasy
3. Jag är faktiskt, otroligt stolt över mig själv nu när jag tittar i backspegeln;
När min man blev sjuk, och senare avled i matstrupecancer lyckades jag hålla en så normalvardag det bara gick för hans ö barnens skull. De var 6 o 10 år. Det var flera aktiviteter, träningar, matcher, skola, semester, många vänner o stor familj som jag höll ihop under de 10 månader han var sjuk. Dessutom flera operationer o olika behandlingar att pendla till andra städer. Under den tiden köpte vi även en hundvalp som jag tränade. Och vi gifte oss med stor fest.
Hela tiden virtuvistevirtutgptvirtutgptdtgptttgp. Visste jag att han när som helst kunde gå bort hastigt och dramatiskt pga brusten aorta…men den oron skyddade jag alla andra från.
Så här efteråt fattar jag inte att jag orkade, jag sov inte en hel natt på hela tiden pga all oro. Postitlappar blev mina bästa vänner…jag skrev upp allt jag skulle komma ihåg -som matsäck till barnen elr någon aktivitet. Och rondeller blev mina bästa vänner i trafiken, eftersom jag ofta inte komihåg vårväg o körde fel…

Svara
Ina Trolin 16 februari, 2014 - 22:27

1. År 1964
2. Lovely & Glamour Love
3. MIG SJÄLV! Över den positiva livsförändringen jag har gjort till mig själv..det är jag STOLT över 🙂 (Har sedan 6 månader förändrat mitt liv till det min kropp och själ mår bra av. Äter lchf, pf, träffar nästan bara människor som ger mig energi, tar mig tiden till träning och tillåter mig att vila, sitta ner och inte göra nått, lärt mig titta på TV igen, innan var jag alldeles för rastlös och stressad för sånt. Har tagit tag i en gammal hobby igen…ridning. Har INTE varit en lätt resa men lever nu mitt liv efter hur jag vill leva, inte efter hur andra vill att jag skall leva. Har rensat ur och tagit in nytt!

Svara
Maggan 16 februari, 2014 - 22:08

1. 1964
2. Stainless love & Glamour love
3. Jag är stolt över att jag går förhållandevis rak i ryggen efter en mycket jobbig skilsmässa. Utanpå är jag stark, jobbar heltid & har två barn på heltid – jag är stolt över att jag gör våra dagar bra – jag är nog bättre nu än jag var innan jag blev lämnad tror jag. Inuti är jag inte fullt så stark men jag tar mig!

Svara
Venus Birisk 16 februari, 2014 - 21:42

Hej Åse!
Svar på frågorna:
1. 1964
2. Lovely & Divine
3. Jag är mest stolt över att jag har uppnått det jag har velat och min vilja hela tiden är så stark.
Mvh Venus

Svara
Maria 16 februari, 2014 - 21:36

Hej Åse,
1. Vilket år grundades Flemming Uziel?
Svar: År 1964
2. Nämn två utav namnen på Flemming Uziel’s många ringkollektioner.
Svar: Argento, Azuro och Signo.
3. Nämn en sak som du är stolt över dig själv för!
Motivering: Jag var en lovande talang i fotboll hela min uppväxt och tonåren. Var lyckligt lottat och fick möjlighet att spela i damallsvenskan redan som 16-åring och var uttagen i flicklandslaget, med bl.a. Lotta Schelin. När jag var 17 år gammal, skulle vi i Halmstad ha en landskamp mot Danmark, 23 minuter in i matchen förändrades mitt liv. Jag kom fel in i en närkamp och smärtan var utom alla gränser. Väl framme på sjukhuset visade en röntgen-bild att jag brutit höftbenet. Karriärren var över där och då. Sorgen var total, jag fick ligga raklång i ca 8 mån, fick ryggsår då jag inte kunde röra mig. Depressionen var ett faktum. Hade ingen lust med någonting. Aptiten sviktade. Humöret sviktade. Intresset för livet sviktade. 1 år efter skadan hade inträffat hade jag utvecklat en ätstörning, fick inte i mig någon mat. Det gick bara utför. Fick hemundervisning men hade svårt att klara proven. Jag som alltid presterat. Föräldrarna var oroliga och pressade. Jag utvecklade anorexia nervosa till slut. Idag exakt 14 år senare, 31 år gammal har jag en universitetsexamen, ett bra arbete med inriktning på hälsa, sund inställning till kost och tränar ett fotbollslag i F17 elit. Jag är stolt över att jag tog mig ur min depression och min ätstörning och idag mår fantastiskt underbart.

Svara
1 38 39 40

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.