TÄVLING: Helårsmedlemskap hos Matdagboken.se

26 augusti, 2013

TÄVLINGEN AVSLUTAD!
I samarbete med Matdagboken.se så kommer här en peppande tävling för er!
Matdagboken är unik genom att erbjuda färdiga veckomenyer med inköpslista och anpassade efter vilken kosthållning man vill äta! LCHF, Periodisk fasta, GI, Paleo and you name it!
Bakom Matdagboken finns duktiga kostrådgivare, PT, coacher och vägledare.
Vinsten är 3 helårsmedlemskap och för att vara med och tävla:
1. Varför vill du vinna ett medlemskap hos Matdagboken? – Motivera ditt svar.
2. Vem grundade Matdagboken?
Gilla gärna Matdagboken på FB så håller ni er ajour med erbjudanden och inspiration!. https://www.facebook.com/matdagboken

Tävlingssvaren ska skrivas i kommentarsfältet, inte på FB eller till min mail.
Tävlingen pågår fram to.m. torsdag och vinnaren annonseras här på sajten på fredag! Lycka till!
OBS: Ditt svar är dolt för alla utom dig själv!
 
logo2012_app
 
 

Print Friendly, PDF & Email

64 kommentarer
0

Du kanske också gillar

64 kommentarer

Anette Holmgren 29 augusti, 2013 - 15:59

Ja men det låter ju helt suveränt att få så mycket bra tips.Har precis hittar din sida genonm Johanna Toftbys bloggg och blivit såååå inspirerad!!!! Vilka recept, jag har redan efter en vecka prövar flera. Har börjat mina första stapplande steg till en sundare mathållning och jag mår faktiskt mycket bra efter snart 4 veckor. Så nu på din blogg hittade jag denna tävling och känner att det skulle hjälpa mig ännu mera!!
Han som grundade matboken het er Johan Tenfalk
Ha en bra dag!!

Svara
Åse 29 augusti, 2013 - 19:31

Välkommen hit!! och vad roligt att du redan provat flera recept! <3

Svara
Eva-Marie Sahlin 29 augusti, 2013 - 15:54

Glömde ju skriva vem som grundade Matdagboken! Det är Johan Tenfalk.

Svara
Eva-Marie Sahlin 29 augusti, 2013 - 15:51

Kan man verkligen gå upp 8 kilo på en sommar? Jo, det är jag ett levande bevis på. Blir så trött på mig själv men inser att jag är en typisk jojo-bantare som lyckats några gånger med viktväktarna, gått ned några kilon med Viktklubb och pulvermetoden. Svälter ena veckan och hets-äter den andra för jag tror att jag aldrig mer skall göra det igen och då är det bäst att passa på att äta av allt det goda (förbjudna). Nu har jag hittat din blogg och skulle så gärna vilja leva som du. Med ett sunt förhållande till mat och vara nöjd, inte alltid ha dåligt samvete och bara vara duktig när jag inte äter.
Jag behöver hjälp och jag hoppas och tror att Matdagboken skulle vara min räddning. Viktväktarna fungerar när man skall gå ned men jag behöver ett nytt sätt att leva mitt liv.

Svara
Anna-Lena 29 augusti, 2013 - 07:38

Min motivering till att vinna är att det verkar vara det verktyg jag behöver för att komma ner i vikt och må bra. Reser mycket i mitt jobb och det faller alltifd på att jag missar gruppträffar och då missar jag det stöd och den peppning jag behöver. Med matdagboken så har jag tillgång till det hela tiden när jag behöver det för dator och mobil har jag alltid med mej 🙂
Inga ursäkter längre alltså …..
Johan Tenfalk är grundare av matdagboken

Svara
Linda Persson 28 augusti, 2013 - 21:12

Matdagboken grundades av Johan Tenfalk.
Jag vill så supergärna vinna då jag kämpar hårt för mina sista kilon. Känner att kontrollen behövs för att vara supernoga. Håller tummarna 🙂

Svara
Charlotte 28 augusti, 2013 - 13:02

1. Jag vill vinna ett medlemsskap eftersom jag behöver få min man att inse att det inte är svår eller krångligt att äta hälsosamt och det går att äta gott trots att man går på en diet. Han har 20 kg övervikt som en kalaskula på magen – inte bra! Han, och jag, behöver ha lite hjälp, inspiration och bra information för att vi ska lyckas skapa bra matvanor.
2. Grundaren av matdagboken heter Johan Tenfalk
/Charlotte Hallin Johansson

Svara
Linda Hallman 28 augusti, 2013 - 12:53

1. Jag skulle behöva lite hjälp och stöd och matdagboken ser ut att vara det perfekta stödet.
2. Johan Tenfalk

Svara
Petra Thulin 28 augusti, 2013 - 11:48

Hej! Hade varit toppen att vinna… jag har typ 1 diabetes och vill gärna ha hjälp att må bättre med lchf.
Håller tummarna
Mvh Petra

Svara
Petra Thulin 28 augusti, 2013 - 11:54

Var för snabb att skicka iväg…naturligtvis är svaret på fråga 2 Johan Tenfalk

Svara
Anna 28 augusti, 2013 - 10:37

1) Matdagboken är det hjälpmedel jag behöver för att få koll på mina matvanor, som medlem kan jag ha koll på datorn, telefonen ja överallt och bli påmind om vad mitt mål är.
2) Grundaren är Johan Tenfalk

Svara
Caroline L 27 augusti, 2013 - 22:57

Hej!
Jag har tidigare varit medlem i matdagboken, detta efter min graviditet, jag lyckades då gå ner ca 10kg. Jag har ytterligare några att gå ner och all hjälp är välkomnande och välbehövliga då man lever ett stressigt familjeliv 🙂
Det är Johan Tenfalk som är grundare av matdagboken!
Mvh Caroline

Svara
Sara 27 augusti, 2013 - 22:41

1. Den 6/6 födde jag mitt andra barn och nu känner jag att de är nu jag vill ta tag i mitt liv/ kropp.
Ett medlemskap på matdagbok skulle verkligen underlätta och vara ett superstöd mot ett nytt hälsosammare liv och till en ny kropp att kunna leva i resten av livet.
2. Johan Tenfalk
/Sara

Svara
Birgitta 27 augusti, 2013 - 22:30

Hej Åse!
Jag började att äta enligt 5:2 igår. Har läst lite om det men inte satt mig in i det förrän häromdagen. Jag har, som du tidigare också gjort, bantat och bantat med bland annat Viktväktarna. Jag har läst din blogg länge och jag tycker att du är fantastiskt duktig och du verkar må så bra. Jag hittade även Matdagboken och kände direkt att jag måste skaffa ett medlemskap. Jag vill så gärna lära känna min kropp, förstå hur jag fungerar, lära mig vad jag ska äta och inte äta. Det är mitt stora problem. Så, jag blev så glad när jag såg denna tävling och anledningen till att jag vill vinna är helt enkelt att jag vill må bra, ha en skön känsla, jag vill inte må dåligt längre p g a att jag stoppar i mig helt fel mat. Hade min första fastedag igår och det gick jättebra så nu kör jag vidare. Jag SKA klara det nu.
Grundaren av Matdagboken heter Johan Tenfalk.
Tack för allt, jag hoppas på tur nu!
Birgitta

Svara
Elsy 27 augusti, 2013 - 21:40

1 Har nu åtminstone ett halvår försökt äta lchf tycker det är jättebra ”mattänk” men har bara gått upp i vikt och skulle behöva bättre koll tror jag på vad jag verkligen stoppar i mig. Det är ju så gott….
2 Johan Thenfalk

Svara
Jenny Dahl 27 augusti, 2013 - 18:47

1. Började med periodisk fasta nu efter semestern och har bestämt mig, nästa sommar ska jag spatsera lite stoltare i en friskare hälsosammare kropp.
2.Johan Tenfalk

Svara
Sara Hedlund 27 augusti, 2013 - 14:13

Hej, kom in på den här bloggen nu idag och ska lägga till den i favoriter och fortsätta läsa och inspireras! Jag kom hit via google när jag sökte på vågar som mäter fett..
Jag vill även vara med och tävla! 🙂
1. Jag vill vinna ett 1 års medlemskap för jag är less på snabba quick fix, jag vill ha en förändring som är hållbar! Min mamma dog för snart ett år sen och sen dess har livet varit botten. Trots att hon dog av en hjärtinfarkt så vräker jag i mig chips som tröst på kvällarna fast jag vet att jag inte borde. Det psykiska måendet går bara NER medans vikten går UPP! Jag är 28 år och lever ensam med mina 2 barn, jag måste ta tag i mig nu så jag orkar börja leva igen.
2. Det är kostrådgivaren och hälsovägledaren Johan Tenfalk som grundat Matdagboken!

Svara
Karolin 27 augusti, 2013 - 13:22

1. Jag är en hopplös jojobantare som snart har provat allt… Kör LCHF sedan början av sommaren på inrådan av min PT på gymmet… Hade haft väldig nytta av Matdagboken för att registrera, inspirera och motivera min kost och träning… Har på egen hand lyckats tappa 5 kg sedan juni månad… Men jag lyckas alltid gå ner till 80 kg sedan är det stopp och vikten vänder uppåt igen tillsammans med dåligt samvete och brist på både ork och motivation… Har inte varit under 80 kg på 14 år… och bara längtar efter att hitta ”normalvikt”
2. Johan Tenfalk är grundaren
Mvh Karolin

Svara
Charlotte 27 augusti, 2013 - 13:21

Grundaren heter Johan Tenefalk
Jag mår helt enkelt skit och behöver pepp och stöd i min viktminskning. Har gått ner 4.5 kilo (än) och har ca 30 kvar. Kanske matdagboken är svaret..?
Mvh Lotta Wemmenlöv

Svara
Jenny Nilsson 27 augusti, 2013 - 13:19

Johan Tenfalk är matdagbokens grundare!
Ett helårsmedlemskap hos matdagboken hade hjälpt mig med det dagliga problemet att hitta på vad man ska äta, även tips och pepp från andra medlemar tror jag kan hjälpa mig med min kamp mot extrakilona!
Mvh
Jenny Nilsson

Svara
Dragica 27 augusti, 2013 - 13:10

Hej!
Jag skulle vilja vinna en helårsprenumeration hos Matdagboken för den inspirera en till att ta tag i allt som har med maten att göra. Jag har ingen ”stor” övervikt, men vill börja äta bättre. Har kommit igång med 5:2 som så många andra och allt verkar lättare med Matdagboken.
Grundaren av matdagboken är: Johan Tenfalk.

Svara
Susanne Åkerström 27 augusti, 2013 - 13:08

1. Jag skulle vilja vinna ett års medlemskap för att min trettonårige dotter som nu börjat ta tag i sin övervikt och kämpar på skulle behöva lite peppning och förhoppningsvis tycka att det blir lite lättare med all hjälp och alla fina tips man får. Hon kämpar på av bara den och har lyckats gå ner 7 kg men det går lite tungt med motivationen nu.
2. Grundare av Matdagboken är Johan Tenfalk

Svara
Susanne 27 augusti, 2013 - 11:45

Hej!
1. Jag har varit medlem (gratis) hos Matdagboken sedan flera år. Det har legat vilande och för någon månad sen gick jag in för att se om jag skulle börja använda tjänsten igen. Jag blev helt bestört när jag såg min profilbeskrivning av mig själv och det stod samma som jag känner nu, förutom att det var tre år sedan! Känns som tre bortkastade år att jag försökt gå ner i vikt så länge utan något resultat.
Om jag vinner ett medlemsskap hoppas jag att det kommer vara den extra kompetensen jag behöver. Jag kommer ta vara på detta och se till att det inte blir fler bortkastade år!
2. Matdagboken grundades av Johan Tenfalk
Mvh
Susanne

Svara
Anette 27 augusti, 2013 - 11:38

Hej! Jag har börjat köra periodisk fasta nu, mår toppen på det, och känner mig duktig, vilket kan behövas! Jag skulle vilja vinna för att det skulle göra min tillvaro så mycket enklare! Jag får ju mycket hjälp och pepp från dig, men det är ju ett steg till! Hälsn Anette

Svara
Magdalena Quick 27 augusti, 2013 - 09:42

Hej hopp!
Det första svaret, varför jag vill vinna ett medlemskap hos Matdagboken är kort och gott ”en önskan om hjälp!”
Efter min andra gravidtitet för ett år sedan fick jag den stora förmånen att plocka bort gallblåsan som gav sig tillkänna med råge under graviditeten. Efter operationen har mage och tarmar surnat ihop än mer än tidigare (lider även av IBS = känsliga tarmar).
Så just nu hittar jag knappt någonting att äta som jag inte blir dålig av, förutom min lilla kvarg på morgonen med lite mosad banan i.
Laktos och glutenintolerans verkar jag även drabbats av under det här året.
Tragiskt men sant, jag behöver stöd, support och hjälp 🙂
Grundaren är och heter Johan Tenfalk.
Ha det gott!

Svara
Barbro Franzson 27 augusti, 2013 - 09:38

1. Hej!
Jag har tampats med viktproblem hela mitt vuxna liv nästan. Har provat VV, LCHF, Paleo nu senast och det måste vara något som jag gör fel. Det kan vara portionsstorleken, eller kanske dålig kunskap om hur många kalorier olika livsmedel innehåller. Jag skulle behöva hjälp med detta och därför kan Matdagboken bli min smala lycka! Jag hoppas få möjlighet att prova detta och en gång för alla gå ner de där 12 – 15 kilo som skulle innebära bättre ork, bättre självkänsla och framför allt få känna sig snygg igen! Jag hoppas nu på tur att få vara en vinnare!
Tack även för en toppenblogg Åse! Du äger!! Kram Barbro
2. Johan Tenfalk

Svara
Erika Ingemarsson 27 augusti, 2013 - 08:26

1.Jag är en av dem som bantat i åratal! Jag är en av de som opererat min magsäck, för egna pengar. Jag är också en av dem som känner att jag aldrig lyckats.
Idag ska jag träffa en personlig tränare. Nu SKA jag lyckas!!
Jag ska nämligen gifta mig med mitt livs kärlek den 6 juni 2014. Han som jag inte trodde fanns, jag som aldrig skulle kunna bli älskad. Han träffade jag för 4 år sedan, trots min övervikt och min dåliga självkänsla älskar han mig gränslöst.
Och jag vill så gärna känna mig fin och smal på mitt bröllop.
Jag tror att 1 års medelemskap hos matdagboken.se kan hjälpa mig nå mitt mål.
Störst av allt är kärleken!
2. Grundare är Johan Tenfalk

Svara
Nilla 27 augusti, 2013 - 08:24

Hej Åse,
Grundaren till Matdagboken är Johan Tenfalk.
Jag har levt med LCHF i två år och har gått ner 15 kilo och mår hur bra som helst, men har nu sakta börjat gå upp i vikt och börjar misstänka att det är min ålder som börjar spöka (47 år) och jag vill inte gå upp….har ca 15 kilo till och gå ner.
Behöver en kunskapsbank och tips på hur jag kan få igång min viktminskning igen.
Stor kram och tack för att du delar med dig av din kunskap och dig själv!
Nilla

Svara
Tove 27 augusti, 2013 - 08:00

Åhh vilken underbar vinst!!!
Jag behöver verkligen hjälp! Har ätit LCHF i lite över ett år och mår jättebra av det, men jag går ju för tusan inte ner i vikt! Antar att jag överäter eller så är det något jag missat helt enkelt och gör fel….
Börjar tröttna ordentligt på uteblivna resultat :-(. Känner mig ganska misslyckad faktiskt, ALLA blir ju smala av LCHF (Eller….).
Detta vore en fantastisk möjlighet för mig att få hjälp att äta rätt och lagom mycket så nu håller jag tummarna stenhårt :-))))
Grundare till Matdagboken är Johan Tenfalk
Tack för en superblogg med massor av härlig inspiration.
Med vänlig hälsning Tove

Svara
Maria Backman 27 augusti, 2013 - 07:58

Jag vill vinna för att det känns som att jag provat allt på egen hand. I våras lyckades jag gå ner några kilo, men efter sommaren har jag gått upp alltihop igen… När jag kom hem från bb med mitt första barn för 19 år sedan vägde jag 52 kilo(!). Nu är jag uppe i 64 som ogravid 41-åring, mer än jag vägt när jag väntat barn. Inte så mycket i kilon räknat kanske, men alldeles för mycket för min längd och benstomme. Som fyrabarnsmamma med eget företag känner jag verkligen att jag skulle ha behov av lite hjälp. Jag har flera gravt överviktiga släktingar och vill verkligen inte gå samma väg.
Matdagboken grundades av Johan Tenfalk.

Svara
Josefin Rudström 27 augusti, 2013 - 07:21

Grundaren är Johan Tenfalk

Svara
Josefin Rudström 27 augusti, 2013 - 07:20

Hej!
Om jag vinner skulle det betyda mycket för mig. Jag behöver den hjälpen och stödet för att hålla min vikt där jag nu är och samtidigt få i mig näringsrik och bra mat för den träningssatsning jag gör nu inför halvklassikern.

Svara
Veronica 27 augusti, 2013 - 07:10

Jag är 41 år och har verkligen försökt hitta en balans vad gäller maten.Det känns som att maten styr mitt liv!Min högsta önskan är att bryta mitt tankesätt om maten och ,eftersom motionen fungerar väldigt bra är det vid maten som problemet ligger.Skulle jag hålla mej till ett upplägg i 1 år där jag får ideér & tips kanske det skulle gå vägen…
Johan Tenfalk

Svara
Sabina 26 augusti, 2013 - 22:44

Grundare är Johan Tenfalk. Jag skulle vilja vinna medlemsskap hos matdagboken då jag länge har kämpat med min övervikt och ganska ohälsosamma inställning till mat. Jag har precis kommit tillbaka, starkare än någonsin, från en tre månader lång sjukskrivning pga utbrändhet och depression. Under sjukskrivningen har jag tagit många beslut för att leva längre och mer hållbart: bytt jobb, äter nyttigare, slutat stressa, börjat meditera och börjat röra på mig regelbundet. Det känns som jag har fått livet tillbaka. I början av sjukskrivningen kunde jag gå promenader på fem minuter. Promenaderna har under tiden blivit betydligt längre och fler. För fyra dagar sedan anmälda jag mig till mitt första lopp, FN-loppet så nu har jag till och med börjat springa. Jag har bestämt mig för att lyckas, både med livet, vikten, den hälsosamma maten och löpningen men jag behöver hjälp på vägen. Din blogg är en stor sådan hjälp men jag skulle även se Matdagboken som ett oerhört stöd och motivation till att fortsätta orka hela vägen. Hälsningar Sabina.

Svara
Kristin 26 augusti, 2013 - 22:07

Grundare av matdagboken: Johan tenfalk . varför vill jag vinna? Min man skulle behöva lägga om sina kostvanor helt då hans vardag består av alldeles för mycket kolhydrater. Tyvärr så tror han inte på att det finns någon diet som kan ”bota” hans begär av kolhydrater utan jag är bara en tjatig FRU! Jag behöver all hjälp att bevisa motsatsen att man kan äta gott och framför allt må bra av mindre kolhydrater jag vill ha tillbaka den energiknippe och glade man som kolhydrat monstret satt klorna i!

Svara
Kicki Persson 26 augusti, 2013 - 21:52

1. Vill verkligen gå ner i vikt, klarar det inte på egen hand. Börjar varje måndag och slutar måndag kvällar. Har lyckats gå ner som mest 7 kg med matdagbok och PT. Sen miste jag pappa för ett år sen och hittar idag inte motivationen själv. Så jag håller mina tummar nu ✊.
2. Johan Tenfalk

Svara
Jenny 26 augusti, 2013 - 21:33

Min pojkvän har precis funnit lchf, han har alltid kämpat med övervikten. Men nu börjar han sakta men säkert att gå ner i vikt. Jag tror att om han skulle få tillgång till matdagboken så skulle det ge honom en extra knuff. Jag önskar med hela mitt hjärta att han en dag ska kunna se sig i spegeln och vara nöjd med den han är.
Skaparen till matdagboken är Johan Tenfalk

Svara
Christina Österberg 26 augusti, 2013 - 21:23

1. Jag har kikat på sidan tidigare men inte ”kommit till skott” att gå med. Tycker den verkar jättebra med recept , vägledning och pepp. Precis vad jag behöver.
2. Johan Tenfalk

Svara
Taru 26 augusti, 2013 - 20:52

1. Jag skulle vilja vinna medlemskapet för att få inspiration och för att kunna se de färdiga veckomenyerna. Det skulle bli så mycket enklare i vardagen om man har tillgång till näringsberäknade recept istället för att försöka komma på mat som passar alla i familjen.
2. Johan Tenfalk grundade matdagboken.
Nu håller jag tummar och tår och hoppas på tur.

Svara
Jennie Törnblom 26 augusti, 2013 - 20:34

Hej.
Jag vill vinna prenumeration på matdagboken då jag tror det skulle kunna hjälpa mig att gå upp i vikt. Jag läser överallt om alla som skall gå ner i vikt och hur man går ner i vikt och att alla skall vara så smala. Själv har jag problem med vikten och är lite underviktig så jag måste istället gå upp i vikt. Äter för det mesta LCHF och älskar din blogg, äter inte LCHF som en diet utan för att den passar mig och min kropp då min mage är känslig för både gluten och socker. Är så glad över LCHF, sedan håller jag den inte helt strikt utan kanske en blandning av LCHF och GI..
Problemet är att jag äter för lite, det gör jag också för att jag inte har någon riktig koll på vad jag faktiskt äter, och för att jag som student inte har den största ekonomin så det är ibland lättare att strunta i ett mål. MEd en matdagbok kan jag hålla koll på mina måltider, jag kan också få tips för recept och mattips hur jag ska lägga upp min kost och tänka på så att ja får i mig den näring min kropp behöver.
Den som grundade matdagboken hete Johan Tenfalk
Ps. Tack för en superblogg med pepp och underbara recept. (och jättefina bilder)

Svara
Lotta 26 augusti, 2013 - 19:44

Hej! Jag vill gärna vinna för att matdagboken kan ge mej kontroll över mitt ätande. Jag behöver lära mej vad som är lagom när det gäller mat. Inspiration av färdiga menyer behöver jag oxå då jag inte gillar att laga mat. Kan den även ge mej viktnedgång så blir jag lycklig!!
Grundaren heter Johan Tenfalk!
Hälsningar
Lotta Bengtsdotter

Svara
Jennysen 26 augusti, 2013 - 19:13

1. Jag skulle vilja vinna då jag använt mig av Matdagboken, fast gratisversionen, under ca 2 månader. Jag har varit nöjd med tjänsten och lärt mig MASSOR om mitt intag av mat samt dessutom förlorat ca 5 kg. Med detta sagt skulle jag helt enkelt vilja lära mig ännu mer och få ännu mer redskap till att nå min målvikt.
2. Grundare är Johan Tenfalk

Svara
Ingalena 26 augusti, 2013 - 18:20

Hej! Det finns så många bortförklaringar till varför det är som det är med mat och motion men hur man vänder och vrider på det är det bara jag själv som kan göra något åt det. Nu när vardagen börjar komma igång har jag börjat fundera på hur jag vill ha det. Jag ska sätta upp mål med motionen och mat och snubblade faktiskt på matdagboken förra veckan och blev taggad. Det skulle vara jättekul att vinna och få prova på att få så mycket hjälp. Jag håller tummarna! 🙂
Johan Tenfalk är matdagbokens grundare.

Svara
Anna-Lena- mamma till 3 trollungar 26 augusti, 2013 - 17:47

1. Jag vill vinna denna tävling för jag har kämpat med övervikt i många år. Hade vart perfekt att skriva in vad man äter och faktiskt kunna se vad de är man gör fel boch få hjälp av experter i området. Och bli peppad. Här hemma är de bara jag som försöker och de är lätt att trilla tillbaka.
Jag har ätit lchf i 3 år ( undantag när jag har vart gravid och jaft svårt att komma tillbaka igen efter de )
Är gravid med nummer 4 och vet bättre nu. Äter lchf under graviditeten ich mår bättre.
Men 100kg till mina 1.68 är inte ok.
Så detta medlemsskap kan verkligen ändra mitt liv.
2. Johan Tenfalk är grundaren och VD av matdagboken.

Svara
Kia Johnsson 26 augusti, 2013 - 17:40

Vill så gärna förändra mej och detta verkar vara ett utmärkt redskap på väg i rätt riktning!!!

Svara
Maria 26 augusti, 2013 - 17:21

1.Jag skulle vilja vinna så att jag kunde ge detta till min sambo som varit lätt överviktig i många år. Han har försökt med träning och kost på olika sätt men alltid tappat sugen efter ett tag. Nu fyller han snart 50 och jag är oroad att han ska drabbas av en sjukdom kopplad till övervikten… Han själv vill men har tappat tron på att han skulle kunna bli smalare. Han tycker bara att jag tjatar och det gör jag nog för att jag så gärna vill att han ska försöka.
2.Grundare: Johan Tenfalk

Svara
Ann-Sophie 26 augusti, 2013 - 17:13

1. Vill så jättegärna hitta ett sätt att få mej mer intresserad av mat, kost i allmänhet så jag kan hjälpa mig och min familj ( framförallt min dotter som hamnat i ”mackträsket”) till ett sundare och roligare liv.
Det märks både på kropp och själ att det är stiltje i mat och motionshjärnan!
2. Grundare av matdagboken är Johan Tenfalk.

Svara
Mallan123 26 augusti, 2013 - 16:30

Fråga 1: Jag vill ett medlemskap hos Matdagboken för att på ett enkelt sätt få allt samlat ”på ett och samma ställe” kring en nyttig och hälsosam livsstil.
Fråga 2: Johan Tenfalk

Svara
Mallan123 26 augusti, 2013 - 16:31

VInna skulle där ju stå efter …..Jag vill……….

Svara
Marina spetz 26 augusti, 2013 - 16:01

Johan tenfalk grundade Matdagboken
& Jag vill så gärna vinna för efter år av sjukskrivning och övervikt så har jag gjort en nystart med lchf o tagit modet till att läsa till Hypnoterapeut och tänker starta eget nu i höst och behöver all tid jag kan få och inte börja slarva med maten pga tidsbrist…Då vore det lyx på hög nivå att vinna dagens tävling!! Ps. Med hjälp av hypnos håller jag vikten och min mamma som har försökt med allt och jojo bantat i 40 år har tappat 17kg o fortsätter att gå ner!!

Svara
Barbro 26 augusti, 2013 - 15:51

1. Jag har större delen av livet försökt gå ner i vikt med hjälp av olika dieter allt ifrån VV, Lchf, Paleo, men det är något som jag hela tiden gör fel. Förmodligen kan det vara portionsstorleken, eller hur många kalorier olika livsmedel inehåller, vilket gör att jag väljer fel. Men med hjälp av Matdagboken kanske jag äntligen få ordning på detta. Det kan förhoppningsvis bli min smala lycka! Jag behöver gå ner 12-15 kilo, och behöver all hjälp jag kan få! Snälla! Ge mig chansen!!
2. Johan Tenfalk

Svara
Pia Vahlström 26 augusti, 2013 - 15:35

Jag skulle behöver ha den peppning som Matdagboken kan ge. Har upptäckt att jag har nog den svåra kroppen.
Johan Tenfalk heter grundaren.

Svara
Laila Marklund 26 augusti, 2013 - 15:09

1 Jag tror att detta skulle vara en perfekt lösning för mig, jag har 3 barn på 17,15 och 6 år, jobbar heltid så det blir inte mycket tid över för annat än skjutsning/hämtning mm. Vill kunna gå ner lite i vikt men just nu måste det vara enkelt och smidigt så man inte tar det som går snabbast bara för man inte orkar leta något annat alternativ.
2 .Johan Tenfalk – Kostrådgivare, Hälsovägledare och grundare av Matdagboken
MVH
Laila Marklund

Svara
Laila Marklund 26 augusti, 2013 - 15:08

1 Jag tror att detta skulle vara en perfekt lösning för mig, jag har 3 barn på 17,15 och 6 år, jobbar heltid så det blir inte mycket tid över för annat än skjutsning/hämtning mm. Vill kunna gå ner lite i vikt men just nu måste det vara enkelt och smidigt så man inte tar det som går snabbast bara för man inte orkar leta något annat alternativ.
2 .Johan Tenfalk – Kostrådgivare, Hälsovägledare och grundare av Matdagboken
MVH
Laila Marklund

Svara
Malin Ågren 26 augusti, 2013 - 14:38

Jag behöver all pepp jag kan få och är intresserad att testa nåt nytt ”program” för jag är även en perfektionist med kontrollbehov 😉 så att fylla i listor och läsa fakta är a och o fö mig och då är det kul att ha nån ny ”site” att fördriva tiden med medans man tappar vikt.
Grundare är Johan Tenfalk
Hälsning Malin Å

Svara
Agnes Feldötö 26 augusti, 2013 - 14:29

1. Johan Tenfalk grundade matdagboken!
2. för att enkelt kunna hålla reda på vad jag äter, när jag äter, hitta ny inspiration, hålla peppen uppe till ett friskare och lyckligare liv med lchf och träning!
(tack underbar blogg Åse- du är bäst, både via blogg och insta)

Svara
Carina Karlsson 26 augusti, 2013 - 14:24

Svar:
1.
Jag vill få tips och idéer på sunda, lättlagade rätter som passar både mig och min familj!
Jag vill få peppning och stöd de dagarna som är sämre än andra…
Jag vill få svar på frågor som jag undrar över när det gäller motion och träning!
Jag vill få tips och råd när det gäller min tonåring med övervikt…
Ja, det fin fina priset skulle passa mig perfekt!
2. Johan Ternfalk

Svara
Sanna Carlsson 26 augusti, 2013 - 14:04

Hej.
Jag vill vinna ett medlemskap hos Matdagboken.se därför att jag under en lång tid fightats med att gå ner dessa extra kilon jag lagt på mig. Det började 2011 jag gick drastiskt upp ifrån 53kg till nästan 70 kilo. Jag mådde rent utsagt skit. När jag efter jul och nyår 2011 såg 69,7kg (vilket är väldigt mycket för en 20 årig tjej på 159cm) på vågen tänkte jag, Ne, såhär kan det inte vara! Såhär kan jag inte göra med min kropp. Så jag började motionera, fast än att det gick tungt. Jag åt mindre portioner och drog ner på alkohol och godsaker. Jag gick ner igen ganska fort och till sommaren 2012 hade jag gått ner till 57-58 kilo. Nu har det gått ett år och ingenting händer på vågen, Jag har varit mycket sjuk vilket stört min träning oerhört men nu i fredags fick jag reda på att jag är gluten intolerant och gjorde mig otroligt ledsen i och med att mycket ifrån min vardag försvinner då det känns som om jag inte får äta någonting!. Jag vill nu vinna ett medlemskap hos Matdagboken för att gå ner mina 5 extra kilo som ligger och stör (jag har kämpat å kämpat men de försvinner aldrig!!) , jag minns att jag mådde så bra när jag låg på 53 kilo. Jag kände mig snygg och kunde ha på mig det jag ville och mitt självförtroende har aldrig varit så starkt som det var då! ett plus är då att all mat på matdagboken skulle hjälpa mig att faktiskt se all den mat jag FÅR och KAN äta utan att bli sjuk igen!
2. grundaren till matdagboken är Johan Tenfalk.

Svara
Jenny Björklund 26 augusti, 2013 - 13:34

Jag och sambon har tragglat länge med LCHF och har svårt att hitta nya, goda recept. Jag har dessutom lyckats få IBS och har problem med vilken typ av mat jag ska laga som passar oss båda två. Vi vill gärna få inspiration och tips på vad vi ska äta,samt motivationen till att röra på fläsket…..
Grundare var Johan Tenfalk

Svara
DeMarkey - LiveYourDreams! 26 augusti, 2013 - 13:22

1. Jag vill vinna för att få professionell hjälp med vikten, kosten, träningen och ett SCHEMA. Jag behöver bokföra allt, få rådgivning, peppas och feedback. Klarar mig inte på egen hand, känner mig inte tillräckligt stark och kunnig att klara av det här själv.
2. Grundare: Johan Tenfalk

Svara
Camilla 26 augusti, 2013 - 13:20

1. Efter många års jojo bantning vill jag nu ta tag i mitt liv & min kropp.För en gång skull sätta mig själv ifrämsta rummet och med färdiga menyer mm vet jag att jag kommer att lyckas den här gången!!
2. Det är Johan Tenfalk som är VD & grundare till Matdagboken!

Svara
Frida 26 augusti, 2013 - 13:17

1. Jag har ätit lchf i över ett år, ibland striktare, ibland inte så strikt. Min mage mår superbra, men nu skulle jag vilja ha bort de sista kilona oxå. Känns som att matdagboken.se’s hjälp skulle va ett bra sätt att lyckas med detta.
2. Grundaren heter Johan Tenfalk.

Svara
Isabelle Isaksson 26 augusti, 2013 - 13:16

1. Jag vill vinna ett medlemskap hos matdagboken för att jag är en LCHF-ätande student som lever på en väldigt smal budget och jobbar extra för att ha råd att äta och träna som jag gör. Jag har inte den finansiella möjligheten att själv köpa mig ett medlemskap det här året och skulle uppskatta möjligheten att få använda mig av matdagboken ändå, en så låg summa som det ändå är så är det inte lätt att ta sig råd när man går jämnt ut med utgifter och inkomst redan. Det skulle vara guld värt och underlätta en hel del i min stressiga och ekonomiskt begränsade tillvaro att få ett medlemskap!
2. Johan Tenfalk

Svara
Patric Kalnins 26 augusti, 2013 - 13:15

svar:Johan Tenfalk
Jag vill verkligen vinna ett medlemskap så att jag kan få lite ordning på mitt ätande o tränande i en bra symbios. jag gick ner ca 55 kilo med xtravaganza o nu kör jag 5:2 tack vare inspiration av dig.att ha matdagboken skulle underlätta både inköp o planering.

Svara

Lämna en kommentar