Tävla med Lifesum!

30 augusti, 2016

Tävlingen är avslutad!
Jag får många frågor kring kalorier när det kommer till recepten.
Hur många kalorier/kolhydrater innehåller detta?
Jag VET att det inte handlar enbart eller främst om kalorier när man vill viktminska. Vi har ett hormonsystem som ser till att vi äter tillräckligt mycket, signalerar mättnad när kroppen är i balans och vi äter naturlig kost (dvs oprocessat, lite tillsatser, icke belöningsmat) men jag vet också att hos en överviktig så fungerar inte våra hunger- och mättnadshormoner som de ska och då förespråkar jag lågkolhydrathandmodellen men även då kan det vara så att det kan vara svårt att ha koll. En del mår bra av att ha fasta ramar.
Jag brukar rekommendera Lifesum om man känner att man vill ha koll på kalorier och makronutrienter. Varför? För att jag själv använt den i många år! Jag personligen räknar inte kalorier men har koll ibland, speciellt de dagar då jag aktivt ökar upp maten och kolhydrater, då är Lifesum grym! I särklass bästa appen för detta ändamålet.
Du kan följa en kostplan och här finns både strikt/normal och liberal LCHF med samt Lågkolhydratkost (Low Carb) som innehåller lite mer kolhydrater.

DSC08041

DSC08025

Man får även anpassade recept för den kostplan man följer.
DSC08029

Och det som jag använder mest: Lägga in recept! Det är här jag räknar ut makronutrienter för recepten jag lägger ut. Jag har gjort ett aktivt val att inte kaloriräkna recepten här på bloggen, men en del recept gör jag det för – främst för att det annars kommer många frågor (oftast kring bröd, sötsaker, pizza) men även för att visa er att lågkolhydratversioner av pizza, kakor, pannkakor, bröd etc innehåller lågt med kolhydrater samtidigt som de är goda!
DSC08030

DSC08042

Jag har själv guldmedlemskap, med guld kan man nyttja appen fullt ut, dvs lägga in egna recept, följa kostplaner, finjustera makronutrienterna etc.
Nu kan du vinna ett 12-månaders medlemskap!
Jag har tre stycken guldmedlemskap att tävla ut!
För att vara med och tävla:

  1. Ladda ner appen
  2. Kommentera kort nedan varför du vill vinna ett lifesum medlemskap.

Tävlingen pågår to.m. fredag 2/9 och vinnaren annonseras här på bloggen nästa vecka.
Betalt samarbete med Lifesum

88 kommentarer
1

Du kanske också gillar

88 kommentarer

VINNARE: Lifesum Gold! - 56kilo - Inspiration, Recept och Livets goda! 10 september, 2016 - 11:19

[…] till vinnarna! Maila mig så vidarebefodrar jag era namn till […]

Svara
Malin 2 september, 2016 - 22:07

Efter att ha kämpat med mina extra mammakilon i snart ett år nu, behöver jag all hjälp jag kan få.
Har sedan en vecka tillbaka gått in för nya livsvanor stenhårt. Så att utöka mitt användande av Lifesum skulle verkligen hjälpa och hålla mig fokuserad.
Guldkant att kunna lägga dom pengarna på bra mat och träning✊??

Svara
Veronica 2 september, 2016 - 18:10

Jag investerade till mig själv en kickstart för dig Åse, vilket jag inte ångrar en sekund. Jag mår så bra, och känner att detta kan bli min livstil. Men med hjälp av appen lifesume kan jag få ännu bättre koll på vad jag stoppar i mig för att må bra. Ett bra verktyg för att fortsätta med min nya livstil. Håller tummarna på att det är min tur idag 🙂

Svara
Linda Hallman 2 september, 2016 - 13:15

Ett evigt kämpande med vikten, behöver all hjälp man kan få. Då vågen står still ger man snart upp men lifesum låter som en jättefin hjälp, man kan kanske komma på rätt väg igen.

Svara
Sandra 2 september, 2016 - 08:59

Jag har kört LCHF lite över 3 veckor nu och fört in allt i Lifesum, körde igång med guld med det går snart ut nu för jag trodde ju inte på mig själv tillräckligt mycket för att köpa för ett år… Jag har lite drygt 80 kilo att tappa och stora tendenser till överätning även på LCHF så jag behöver det ramverket som lifesum ger mig. Den här gången är det långsiktigt och att få ett år på lifesum vore perfekt!

Svara
Hedvig Harnesk 2 september, 2016 - 08:04

Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett guldmedlemskap i Lifesum! Jag vill fortsätta att upprätthålla en aktiv och sund livsstil och skulle vilja ha lite hjälp på vägen. Recept och nya idéer kan ge mig den pepp jag behöver och med appen kan hjälpen följa med mig vart jag än är!

Svara
Kim 2 september, 2016 - 08:01

Hej, jag använder själv lifesum, men inte guld. Gått upp mycket på kort tid men som nybliven stunden känner jag inte att jag har råd att köpa till guld vilket skulle underlätta mycket då jag skulle vilja utnyttja att lägga till mina recept och se andra funktioner för att få mer koll. Gillar att laga mat och då skulle det va bra att kunna lägga in mina recept och få fram var varje portion innehåller!

Svara
Anette 1 september, 2016 - 23:30

Har efter år av trista saker ätit mig överviktig, vet att jag inte borde hamnat här normalt sett men nu är jag där och har som du nämnde ingen koll.
Mättnads känsla o hunger känslan infinner sig inte som den ska,
Hunnit fylla 52! hjälp vad hemskt det ser ut i skrift ha ha men det är fakta. Hoppas verkligen inte att det är kört.
Skulle absolut vara en spark i baken och ett rätt stöd med denna app, vet att jag fungerar så att om jag bara har rätt stöd och hjälpmedel så är jag en ”doer” kanske kan ge före o efter dokumentation?

Svara
1 7 8 9

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.