Tacosgratäng

12 november, 2008

Slängde ihop detta ikväll och det blev faktiskt kanongott! Tror att det nog är supersmarrigt med en klick gräddfil till!

4 personer á 9 points

400 g nötfärs
1/2 stor lök
1/2 röd och 1/2 grön paprika
2 vitlöksklyftor
1 påse Tacoskrydda
2,5 dl Milda mat extra


200 g krossade tomater
1 påse Galbani Mozzarella 9%
250 g torr pasta (jag använder vit viber)

Bryn lök, paprika och nötfärs. Häll i grädde + tomatkross + krydda och vitlök och koka på svag värme under lock.
Koka under tiden pastan och blanda sedan alltihopa och fyll en gratängform.
Skiva upp mozzarellan och fördela ovanför.
Gratinera i ugn en stund tills osten smält och fått lite färg!


10 kommentarer
0

Du kanske också gillar

10 kommentarer

L-ann 8 mars, 2010 - 17:11

Tack för ett bra recept som gillades av hela familjen!:)

Svara
Viktvaktaren 5 december, 2008 - 18:43

Hittade två stl på mozzarellan. Vet inte vilken jag ska ta. Den stora är 250 g…är det den du har i receptet????

Mvh Viktvaktaren

Svara
jenny 13 november, 2008 - 20:42

du är sannerligen en räddare i nöden!! =)
Detta ska testas i helgen.

Svara
Nina 13 november, 2008 - 15:46

Mums vad gott det såg ut, ska testa det idag, barnen älskar allt som heter tacos 🙂
Kram

Svara
Carola 13 november, 2008 - 09:42

Tack Åse, du är en räddare, ska strax och öch väga mig och visste inte vad jag skulle handla på hmevägen till mat idag, så detta recept blir perfekt.Har skrivit ut det nu.
Kram

Svara
Sanna 13 november, 2008 - 00:23

Vad gott det ser ut och jag som älskar tacos, det här ska jag verkligen prova på.

Svara
Viktvaktaren 13 november, 2008 - 00:21

Har du provat Tortillalasangen i Familjekokboken 2? Den står överst på vår tio-i-topplista hemma hos oss just nu. Mums!!!!!

Svara
Emelie 12 november, 2008 - 23:13

Åh vad gott det ser ut…
Det där med vit fiberpasta är helt nytt för mig.
Hur många points är det i den (valfri mängd)?
Här hemma blir det mest fullkorn men jag gillar vanlig bäst egentligen. Kram kram!

Svara
Limus 12 november, 2008 - 22:36

Jag har snöaat in på vit fiberpasta, så gott! Vet du, det ska bli så roligt att du drar igång i dec, du är en inspiration!

Kram på dig!

Svara
Lisa H 12 november, 2008 - 21:44

Mmm vad gott det lät!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.