Tack söta ni!

13 juli, 2009

Ett hjärtligt tack för så många rara, söta kommentarer från er!!! Jag är så glad att jag kan inspirera så många och hoppas jag kommer fortsätta göra så! Jag kommer givetvis inte sluta blogga här!! No need to worry :)) Jag är bara ”nyfrälst” och då ä’r det lätt att vara duktig 😉 Men den dagen kommer när även detta blir vardag och man får nypa sig själv i rumpan och då kommer jag vara glad att jag har fortsatt uppdatera här!
Så jag stannar och fortsätter lägga upp recept, lägger upp foton etc.
Kan ju tex vara intressant att ta målviktbilder i underkläder och jämföra om ett år och se hur kroppen format sig.

I går var vi ju på TIVOLI och det var en bra matdag efter omständigheterna, inget sug eller så efter min kolhydratdag.
Det blev min kesellafrukost, sedan två tjocka korvar med vitlöksdressing och senap i Köpenhamn (akuthungriglösning)
På kvällen tog vi en restaurang i K-hamn som bla serverade en buffé, valde bra saker.
Ska ändå bli skönt att äta MIN mat idag och veckan som kommer 😉
Ska nog äta lax ikväll, ev med turk/fetaröran ovanpå – det är ju så gott!

Ha en fin början på veckan och stoooooooor peppande kram!!!

42 kommentarer
0

Du kanske också gillar

42 kommentarer

Karin 23 juli, 2009 - 08:59

Har suttit och läst igenom senaste månadernas inlägg här. Tack för att du delar med dig av så många goda recept, fina bilder och inspiration!

Svara
Åse 27 juli, 2009 - 14:09

Tack Karin, gullig du är =)

Svara
Mariah Geijer, Edsbyn 15 juli, 2009 - 21:25

Åse, du är så himla grymt duktig!
jag har inte haft tillgång till internet nu på ett tag för vi är på husvagns semester på västkusten men så när jag väl är in och läser ser jag både en fin viktminskning och supersnygga foton.
Du är jättefin, hela du strålar!!!
Och med mina väldigt dåliga matvanor nu så blir du en bra inspiration till att ta nya tag redan imorgon.
Du om någon har ju bevisat efter din Mallorca resa att man inte behöver ha dåliga matvanor bara för att man är på semester.
Jag tror banne mig att jag ska ge LCHF en ärlig chans när jag kommer hem, jag provar lite VV så länge nu under resterande semesterveckor.
Jag vet ju att det fungerar men jag har precis samma svackor och jag tror att vi delar på den där matdjävulen som sätter sig på axeln och ropar att om man ätit lite fel kan man lika gärna äta allting fel.

Stor KRAM till dig!
Njut av sommaren och glid runt i din snygga bikini med din ”nya” kropp. Eller din ”vanliga” kropp kanske man ska skriva för det är ju den kroppen du har nu igen som är DU och som du trivs med 🙂

//Mariah Geijer, EDSBYN

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:45

STOR kram till dig oc tack för dina söta rader, de värmer. Varmt lycka till nu!!!

Svara
mallaba 15 juli, 2009 - 20:46

Hej Åse!

Har gjort ”broccoligratäng med mozarella”, vilken supergod grej alltså. All heder till din receptsamling:) En liten fråga bara…är det tänkt att man ska ha något tillbehör till eller bara äta den så? och så blir det 6 points???

Mvh Malin /alias mallaba

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:47

Hej! Det är en smaksak, jag äter ngt kött till. ratänen blir 6 pts ja 🙂

Svara
Karoliina 15 juli, 2009 - 12:11

Hej! Har följt den här bloggen i säkert 2 år..men har aldrig kommenterat..är dålig på sånt *skäms*.Man blir så otroligt inspirerad när man läser här.Jag håller just nu med poängräkning och det fungerar utmärkt.LCHF låter jätte intressant, borde läsa lite mer om det.
Tack för en super bra sida 🙂

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:47

Vad rolitgt att du intresserar dig lite för lågkolhydratkosten :))

Svara
Caroline 15 juli, 2009 - 11:32

Nu har jag tagit tag i mig själv och maten igen! Och denna gången tänker jag inte göra några undantag!! 🙂 Och du inspirerar a great deal om du förstår hehe. Har skrivit det innan men skriver det igen: Tack för att denna sidan finns!!

Kram!

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:48

Hihi nä skippa undantagen, då lyckas man bäst!!! KRAM

Svara
Cilla 15 juli, 2009 - 00:25

Hej Åse,

Jag ville bara skriva tack för allt intressant och inspirerande du skriver.

Efter flera omgångar som viktväktare med samma slutresultat varje gång (jag överäter kolhydrater, når en platå, tappar motivation och lägger av), kände jag att jag ville testa något nytt. Efter att under våren ha följt din övergång till LC via din blogg så har jag nu bestämt mig för att testa. Dina tips, recept och inspirerande ord kommer hjälpa mig massor. Så tack för det.

Mvh

Cilla Ingvarsson

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:49

VARMT lycka till nu!! Hoppas du kommer gilla den nya matstilen!!

Svara
Maria 14 juli, 2009 - 22:28

Grymt imponerad men framförallt otroligt inspirerad, TACK!!!!!

Svara
Viktoria 14 juli, 2009 - 15:46

Hej Åse!
Vad kul med målviktsbild. Du ser verkligen smal och SUND ut och dina cerisa jeans är helläckra!!! Tycker också att det är uppfriskande att läsa om din sunda inställning till mat och även din balanserade inställning till low carb. Lagom är alltid bäst, och lite kolisar måste vi ju ha eller hur? Bara man ser till att välja rätt sort. Du kommer säkert inte ha några problem att hålla din vikt. Hoppas själv på detsamma.
Stor kram!

Svara
katharina 14 juli, 2009 - 14:35

hej! har inte varit in på några dagar här…men vilken snygging=) tycker om dina rosa byxor!!
Har du inget recept på din karaktär,viljan,inspirationen??=)

Svara
Bella 14 juli, 2009 - 14:09

Hej. Jag trillade in här utav en slump för bara några dagar sen. Helt underbart att läsa det du skriver. Du verkar ha sådan glädje i dig så jag blir alldeles rörd! Att sen se resultat på de två senaste bilderna….wow! BRA jobbat.
Jag skulle kunna gå på och skriva långt här men jag vet inte om det är okey för dig eller om du har tid?
Jag har så M å n g a tankar och funderingar kring vikt,mat,GI,frukt &grönt, socker, mjöl…osv osv. Är det något du själv skulle kunna svara på eller hänvisar du till Bloggarkiv och forumet? Jag är bara så allmänt förvirrad. Är gammal VVare och att äta fett mer som ett komplement till maten gör mig konfundersam. Men sen läser man om dig och hur du har gjort om dina matvanor och på köpet fått en ändrad vikt och hela världen får sig en knuff åt andra sidan. 🙂 OM man plitar ned lite frågor och liknande här (där jag skriver nu) skulle du ha tid att svara då tror du? Eller har du kanske några länkar som man kan besöka för att stilla de första frågor gällande GI,Lc,LcHf,socker osv? Se nu blev det långt iaf 😉 Tack för din tid och TACK för att du delar med dig utav din viktresa, det är så otroligt härligt att få följa med på turen!! Ha det bra// Hälsningar Bella

Svara
Åse 14 juli, 2009 - 14:11

Skriv du ner dina frågor så får vi se vad jag kan svara på :))

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.