TACK!

11 december, 2013

I dag damp detta ner i min mail.
Min bok Viktminskning med LCHF, så lyckas du! ligger alltså på Adlibris topplista över de mest säljande böckerna 2013. Det är stort!
Ca 16.000 ex är sålda!!!
Och givetvis måste jag ju tacka alla ni som köpt boken, som hyllat den i sociala medier och som gett den så mycket feedback. Tack, tack, tack!
Alla hundratals mail från er som gått ner både 5,10, 15, 20 och 25 kilo med boken, som blivit bra i magen, som blivit sprutfria (diabetes) m.fl, det är min belöning. Tack för att ni delar med er!!! Ni är grymma!!

Skärmavbild 2013-12-11 kl. 19.36.07

 

Jag skrev detta på instagram i går:

Jag har fått klartecken från förlaget att min nya bok kommer innan årsskiftet, antagligen i mellandagarna! Woooop!!

Men ni kan ju föreställa boken redan nu på pagina.se/levgott till rabatterat pris! Då ramlar boken ner i er brevlåda samtidigt som jag får boken i min hand! =)
Jag har fått frågor om vad boken handlar om och boken är en temabok, en bok som ger lösning på livets olika situationer, lite som 56kilo.se är – dvs mitt mål är att maten ska vara enkel men vansinnigt god och den mat som vanligtvis går hem i familjen och hos gäster, inga avancerade och knepiga recept här inte!
Boken har recept efter: Frukost, lätta & enkla vardagsrecept, lunchlådor, helgmat & mys, fredagsgott, kalas, julbak & julgodis, drinkrecept, plock & tillbehör.
Boken är en livsstilsbok, och jag omnämner både viktminskning och periodisk fasta och mina erfarenheter med det. Jag vet efter förra boken, och all feedback jag fick där – hur uppskattat handfasta råd kring detta ämnet är. Boken har inga 5:2 kaloriberäknade recept då jag inte tror på kolhydrat eller kaloriräkning, jag tror inte på att fanatiskt utesluta kolhydrater eller se svart/vitt på mat.
Jag har valt att i denna bok, ha mer livsstilsbilder för att inspirera och skapa en känsla och stämning, därför är inte alla recept fotograferade denna gången.
Jag tror verkligen på denna boken och hoppas att ni alla kommer tycka lika mycket (om inte mer!) om denna som min förra! <3

bok.collage

Mina recept är alltid enkla. De ska smaka mycket men passa de flesta.
Avancerade recept som ser vackra ut och som låter vackert, med råvaror som jag knappt ens hittar på mitt Ica Maxi, det gör så många andra kokboksförfattare bra men mitt driv är som i allting: Minimalt med jobb men med störst utdelning!

Min fina mamma, mina fina barn, mina båda systrar och min underbara svärmor, alla figurera som statister i boken, även mammas balines Sabina och mina Cavalierer Vilde och Milo 😉 Ni får följa mig i köket, i saluhallen, i mammas trädgård där jag äter äpplepaj och jag är nog osminkad och ofixad på de flesta bilderna! Haha =)
Min vision är att boken ger kraft, inspiration, glädje och hopp och en jäkla massa goda måltider med vänner och familj! ♥
131108levgott_©lisawikstrand82_

Foto: Lisa Wikstrand

20 kommentarer
0

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Kristina 12 december, 2013 - 18:35

Grattis Åse så roligt! Det är du verkligen värd, du är en stor inspiration för många människor!

Svara
Marielle 12 december, 2013 - 10:56

Din första kokbok är välanvänd och just i skrivande stund utlånad till min kollega som jag ”övertalat” att prova en lchf-inspirerad diet. Nu står det -10 kg på hennes våg, bara sedan starten i somras.
Din andra bok är beställd och den får bli en lite försenad julklapp till mig själv (tillsammans med Jills nya kokbok). Man kan ju aldrig få för många kokböcker, så säg!
Jag söker ofta recept på din blogg och har lagat mycket, imorgon blir det tex. kycklingen med mangochutney.
Din blogg är verkligen en inspiration och en liten verklighetsflykt. Du verkar leva ett härligt liv!
Önskar dig stort lycka till med bok nr 2, hoppas den säljer det dubbla ;-).
Ha en fin jul!
Kram

Svara
Åse 12 december, 2013 - 11:05

Tack snälla! Gratta din kollega!!! KRAM

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.